- 14 Kasım 2006
- 3.407
- 26
- 43
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.541
bayildim prensesim, ne hos bir renk bu boyle.. opuyorumnanaktan benim kaslar koyu renk olmasa, bende boyle bir renk isterdim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saç tonu nasıl sizce kızlar?
Bu saç tonu nasıl sizce kızlar?
burcukutlu canım kaşlarım koyu diye çekinme boyamaya bu kızda çok koyu kaşlarla kullanıyor bu rengi çokta güzel duruyor. bak canım hem koyu hem kalın
dogru soyluyorsun vallahi kaydirigubbakcemile5 kocayı ikna edbilirsem yaptirayim bakayim.. :lepi:
burcukutlu canım kaşlarım koyu diye çekinme boyamaya bu kızda çok koyu kaşlarla kullanıyor bu rengi çokta güzel duruyor. bak canım hem koyu hem kalın
Aprilim evet dediğin gibi bal renginde balyaj var şimdiki hedefim böyle bir renge sahip olmak
nisanımmmm ooooof çok güzel saçların dogal halide şimdiki halide zaten arasında uçum yok gayet guzel duruyor olumunekankayizsmile
canlar bence boyamayın hiç bende 1.5 -2 sene öncesine kadar hep boyuyordum kızıl sarı kumral siyah her renk yapmıssımdır ama şunu diyim insanın kendi dogal sacının rengi kadar hiçbir renk yakısamaz ...bence kendi saçlarızın uzamasını bekleyin (eger beyaz yoksa tabi ) sonrasında uçlarını fln açılıtırın eminim o zaman daha güzel olacaktır canlarrrrrrr
cennetim yavru ceylanım ekliycektim ama çıkmak zorunda kaldım:çok üzgünüm:ama ekliycem dur sen duuurr:jeyyar:tanrıca hanı maske bende beklıyom sekerr co sıgara ıcen bırı olarak
ekliyelim anamsüprizzzzztanrıçam benm aklıma bişi geldibu topikte saçalrımızıda çekip eklesek mi okadar bakım falan yapıyoruz değişimleride görmüş oluruz
gidermiaklinialirimsmilesempatiksalakcinnibende hiç değişim yok ama hep aynı =) yapalım tabi ama kıyafet işi gömbürtüye mi gitti hadi kım ekliyor ilk resimi
kankam gece çıktım aniden kusura bakmayınbilmiyorumkismileekle cnm süper olur tanrıcamda girdiginde görür
kanka noldu ama maske ekleyecektin oooof =gitme:
nası biliyokaydirigubbakcemile3evet tatlıgacım tel geldi,o kadarda resim eklemiştim ama yarimden çok önemlii bol dedikodulu bi telefon aldım..aslında nöbeti yoktu ama..baktım uzun sürücek aniden kapattım:kedi:enter demek haram oldu:))Gene tel. gelmiştir Tanrıçaya..KAyboldu çünküm..
Hayırlısıyla bu damat teskere turkbayragialsa da, bizde raaatlasak..bilmiyorumkismile
daha var bebeğim:ecrin_bebek:tanrıçamın sevdiginin gelmesine kaç gün kaldı ki bilen var mı ? ooof benimkisi daha askerligini yapmadı bile 30 dan once biz evlenemeyiz durumdan rahatsız degilim ama sizleri gorunce bir tuhaf oluyorum