- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.521
prensesim muhteşem görünüyorsun hayatım, saçların harika bence, bayıldım sana ben boshayallersmile opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım,
Bu, saçlarımın doğal rengiydi.
Kızlar bu şimdiki hali saçımın Çikolata Karamel. koyu çıkmış biraz ama epey kızılımsı bir renk.
prensesinde maaşallahı var saç konusunda
aklinialirimsmileartist gibi bu hatun ya şu saçların güzelligine bak
prensesim muhteşem görünüyorsun hayatım, saçların harika bence, bayıldım sana ben boshayallersmile opuyorumnanaktan
Canlarım,
Kızlar bu şimdiki hali saçımın Çikolata Karamel. koyu çıkmış biraz ama epey kızılımsı bir renk.
Canlarım,
Kızlar bunlarda benim bu aralar pek barışık olamadığım saçlarım :)
prenses april cok güzeller fevkaledenin fevkinde
canım benim saçlarıma bak o zaman kendi saçlarını daha çok seversin eminim kaydirigubbakcemile3
Sağolun canparelerim...opuyorumnanaktan :kedi:
Bu da doğal halinden...Ah kızlar bu rengi nasıl tekrar bulabilirim, bileniniz var mı?:gitme:
Hemşom saçlarının iki halide çok yakışmış sana
hatta ben koyu renkleri daha çok severim o daha çok yakışmışşbayanssulusmile
İkisi de güzelmiş eprıl..ama açık rengi biraz daha tercih ederdim..kaydirigubbakcemile2
İşteee istediğim renk doğal halinnnnn :lepi: saçlarımın rengini öyle bir yapsam daha ne isterim ,ama çikolata karamelde güzel bir tonmuş canım çok güzel olduğun belli oluyor yüzünü kapasan bile :)
prenses april cok güzeller fevkaledenin fevkinde
canım aprilim bence ikisi de hoş ama sonuncusu bana daha güzel geldi iyi günlerde kullan fıstığım Şeniz
bu renk küllü kumral ama boyayla elde edilmiyor tecrübeyle sabittir :/
:gitme: Napalım...yaptım bir hata prensesim... mafoldumben
aprıl cukulata karelmel hanıg markada