Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

İyidir ekmek kadayıfım sen nasılsın
hihoyyyt
bende çok çok çook iyiyim bal böcüğümhihoyyytopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar kızımı uyutunca ekleyeceğim makyaj malzemelerimi
demeee:teytey: :teytey:
şenlik var gece:sm_cool:
4 gözle bekliyorum ceylinim ayşem:1hug:

bende az önce yarın işyerinde doğum günüsü olan bir aplaya hedaye aldım.. kesemiz sınırlıydı , makul bişi alıyım dedimmm.. çanta aldım.. kendisi 36 yaşında pek spor giyinmeyen bi hatun.. umarım seçimim güzeldir o beğenmezse ben kullancam :teytey: saçlarıma uyuyo çanta çookk :KK1:
renginden dolayı kullanırmı diye şeyediyorum :sinifsinif: yoksa çanta taş gibi malzemesi fln.. bi bakın gari pls.. ama kendinize göre değerlendirmeyin hepiniz taze fidanlarsınız o 2 çocuklu brz kocamış :kedi:, o açıdan bakın
bakÇok üzgünüm çoook
gelir gelmez tokatlamak istemiyorumÇok üzgünüm çoookpskopata bağlama beni barbikötükedihüso
hani nerde olum çantakötükedihüso
müneccim şeyimi şeettik haspinallah:nazar:eklede bakalım:hulya:

iti an çomağı hazırlaa :roflol::roflol:
manyak ya:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin feyşın tv mankeni kılıklımŞeniz

işte bu:lepi: :lepi: :lepi:
kuşkafam,sana bu gün benden 5:hooray:
dersini başarı ile tamamladın:jeyyar:yorumu diğer topiğe yaptım,ama yine yapıcam:kahve:
çok beğendim,hiç bir kusur yok.herşey mükemmel
ayrıca gözlerin çok güzel melemŞeniz:nazar:

bu kadar mutrlu olacağımı bilsem valla günlerdir bi ton makkac yapıp eklerdim haaa:roflol:
beğenmen benim için çok çok önemliydi nurtanemmmm
kusur bulamamana sevindim çok diğer resmim bunun yanında felaket valla:kahve:
puanlarım oldu hemi de bi sürüüü:roflol:
yannız sölemeden geçemicem liner değil o kalmelee yaptımm nuara çekimm dürüst oluyum şincii:roflol:
linerim iyi değil bi türlü de alışverişe çıkamadım adam akıllı napim eldekilerle yetiniyos

pati kankazemuszemus
kulita avatarını böyle yapmış saolsun
ben rica ettim daha ışıltılı bişeyler yapsın diye...
şimdilik idare etguclubacismile

0a1.gif

saol böbögümmmm olumunekankayizsmile kanka işte yaaaa gitmiş topikten almş eklemş buraya :asigim: cansınnn kansınn hatta cankansınnnn :lepi: senin için sloganım bu biliseen :hulya: kankamm ekliyem bakem nasıl durcak çok helecanlı lalalaallaal hihoyyyt

selam kardes topık :kedi:
bir bakınayım dedim özledim de :asigim:
39 gün kaldı düğüne aklım bes karıs havada :KK1: :KK1:

ayyy adrenalin tavan sende deseneeeee delikafadulden saç baş makyajjj delikafadulden
ben heycandaki insanı daha çok heycana sokarım ezgimmm :roflol:

annemin kapalı alanda kalma korkusu var mesela.metroya iniyoruz gamyoncuiremsu
ayy anne yerin 4 kat altı düşünsene boshayallersmile nasıl kazmşlarda biz aşşa iniyoruz aklım almıyo diyorum kaydirigubbakcemile2 anneme bakıyorum nefes zor alıyo kaydirigubbakcemile3
niye anlattım bilmyrm -tatlicadiarzu- paylaşmk istedm :smiley-cool:

vayyyyyyyyyy.bak bu sefer kızdım sana guclubacismile ilifat yok anacım sana :eek:lmaz:
böle güzel makyaj yap (ayyy iltifat ettim sempatiksalakcinni ) sonrada yarışmaya katılma :mymeka:

isloma da pembişler pek yakışmışş boshayallersmile :lepi:

öneriyim bebemolumunekankayizsmile
ben sepora kullanıyorum..15 tl fiyatı

grnt2604.jpg

ama alana kadar idareten arko ilede far bazı etkisi yaratabilirsin canım
grnt2927.jpg

buda aradaki farkı gözlemleyin diye örnekboshayallersmile
grnt2924.jpg

grnt2923.jpg

grnt2925.jpg

eski yazımı kopyalıyorumkaydirigubbakcemile2
kokoşlar bugün şaşırtıyım sizi sabah geliyim dedim
canlarım far bazı olmayan arkadaşlarımız var..herkezde olucak die bi kural yok..bende onları düşünürek kendimce bir çözüm buldumçözümün adı ARKO KREM!
arko kremi bir miktar gözkapağımıza yediriyoruz,ardından farımızı sürüyoruz..ama arko yağlı krem kullanılması önemle rica olunur..çünkü....yağlı bir yapıya sahip olduğu için farın yoğunluğunu arttırıyo.

ay canuuum çok teşkur!!a.s.
bende haftasonu sephoraya gittim. dedim bi far bazı var burda sephoranın 15yetale alacam. yok dedi kadın:eek:klava: gelmicekte büyük ihtimal, too faced in var o da 38 dediCADIARZU:bbo:
başka bi sephoraya daha sorcam olmadı arkokaydirigubbakcemile2

bakÇok üzgünüm çoook
gelir gelmez tokatlamak istemiyorumÇok üzgünüm çoookpskopata bağlama beni barbikötükedihüso
hani nerde olum çantakötükedihüso
müneccim şeyimi şeettik haspinallah:nazar:eklede bakalım:hulya:

manyak ya:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin feyşın tv mankeni kılıklımŞeniz

hoşbuldumm kaydirigubbakcemile5
beni kendinle karıştırdın zaarr maltozbünyemm benim,, senin serumu hazırda beklettiğin gibi çantayı hazırda bekletmiodum anam, resmini çekmek için uğraşıyok burdaa alsanaalsanasmile öyle bir renk seçmişimli kuzeye döndüğümde farklı güneybatıya döndüğümde farklı renk çıkıyooo guclubacismile neysee en son birine karar verdim,onu eklicem.. ama pusulama bakmayı unuttum hanki yönden çektim resmi bilemeyomm, o yüzden kanka bu hanki yön diye sorma, sadece çanta hakkında yorum yapp :mymeka::eek:lmaz:

paticim be barbim çok teşekkür ederimmm
barbie kaş altında beyaz far var bebeğim de fotodan belli olmamış ama son resimde(hani şu gözlerimin sulandığı)
beyaz olduğu belli diğerlerinde görünmüyo

ahanda bu eyvahedigeldismile

ayhh çıldırıcam rengi yine belli olmamış, fermuarı ve fermuar uçları altın sarısı normalde

Son düzenleme:
bence güzel çanta canım seviom ben bunlarıııolum ben de göz mkkacı eklicen sandımdı çok heyacanlıydımm

patimmm valla kızama anacım yaa podyum die ayarı çok kaçırmışım maymuncuk gibi oldum ondan beğenmedim göndermedim resim ama başka bişeyde denerim şansımı küsme çiçeemmm

canlarımopuyorumnanaktan
bu gün renkli nemlendirici olayına giricez beraberkaydirigubbakcemile2nasılmı?
tabikide kendi imalatımız olan %100 ev yapımı renkli nemlendirici ile:lepi:
öncelikle ürünleri takdim ediyimbayanssulusmile​

fondotenim carmina'nın mineralli fondoteni..25 numara bendeki(koyu biraz)
uzun tüpteki the body shop'un renklendirici fondoten diye geçen bir ürünü..yalnız bu ürün sadece ışıltı veriyor cilde
ben doğal bir ışıltı versin diye birazda bundan koydum
siz isterseniz beyaz toz farınızdan birazcık koyabilirsinizaklinialirimsmile
nemlendiricim ise,nivea'nın matlaştırıcı kremi​
bayanssulusmile
bu üçlüden birazcık elime aldım ve karıştırdımkaydirigubbakcemile2​
bakalım nasıl durmuşaklinialirimsmile​
herkes renkli nemlendirici alamıyor ne yazıkki
çünkü yabancı markaların fiyatları malum...bende hem alamayanlar için,hem alabilen,ama makyajda keşfetmeyi seven bakımlı arkadaşlarım için böyle bir kolaylığı paylaşmak istedim
umarım beğenmişsinizdirolumunekankayizsmile​
ayrıca,kullanıp memnun kaldığım,ve önerebileceğim renkli nemlendirici clinique dir..
fiyatı 60 tl civarı
clinique_moisture_sheer_tint_spf_15.jpg

emeğine sağlık börtü böcüğümm ben bunu yapmam kendim fazla renkliyim zarr:roflol:
o fondoten neyim iyi duruyo da atanmadan o kadaaa para virmem ben 45 üst limitim:roflol: bi de yüzünde görseydik nasıl duruyor

patimmm valla kızama anacım yaa podyum die ayarı çok kaçırmışım maymuncuk gibi oldum ondan beğenmedim göndermedim resim ama başka bişeyde denerim şansımı küsme çiçeemmm

ama ama küserim beeeennn :a015::a015:

ayhh çıldırıcam rengi yine belli olmamış, fermuarı ve fermuar uçları altın sarısı normalde

rengi gayet hoş gözüküyo parbimmm :lepi: orjinal bi renk pek kmsede yok hani aklinialirimsmile
güle güle tak yevrumm kaydirigubbakcemile5

:içelim: naniknanik

süpersonik kankammmm olumunekankayizsmile içelimm :içelim:

Aaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:

Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:

Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden

Barbitom çantaya bayıldımmm...:lepi: boshayallersmile

geçmişi nası okicam yaa 35 sayfa...akannehir

İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm
hihoyyyt

patim küsme gözündeki benine oluyummmm:roflol:
gııı deli mannak barbie onu arkadaşına hedayee aldı kendi nassı taksın:roflol:
aprili aramızda görmekten gurur duyarız efemmmm

canlarımopuyorumnanaktan
bu gün renkli nemlendirici olayına giricez beraberkaydirigubbakcemile2nasılmı?
tabikide kendi imalatımız olan %100 ev yapımı renkli nemlendirici ile:lepi:
öncelikle ürünleri takdim ediyimbayanssulusmile​

fondotenim carmina'nın mineralli fondoteni..25 numara bendeki(koyu biraz)
uzun tüpteki the body shop'un renklendirici fondoten diye geçen bir ürünü..yalnız bu ürün sadece ışıltı veriyor cilde
ben doğal bir ışıltı versin diye birazda bundan koydum
siz isterseniz beyaz toz farınızdan birazcık koyabilirsinizaklinialirimsmile
nemlendiricim ise,nivea'nın matlaştırıcı kremi​
bayanssulusmile
bu üçlüden birazcık elime aldım ve karıştırdımkaydirigubbakcemile2​
bakalım nasıl durmuşaklinialirimsmile​
herkes renkli nemlendirici alamıyor ne yazıkki
çünkü yabancı markaların fiyatları malum...bende hem alamayanlar için,hem alabilen,ama makyajda keşfetmeyi seven bakımlı arkadaşlarım için böyle bir kolaylığı paylaşmak istedim
umarım beğenmişsinizdirolumunekankayizsmile​
ayrıca,kullanıp memnun kaldığım,ve önerebileceğim renkli nemlendirici clinique dir..
fiyatı 60 tl civarı

kankaaa cidden acayip yararımıza dokuncak bişey buu :lepi::lepi::lepi::lepi:
ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ( valla yatagımda uzanıyorum ohhh mis gibin :icecream: )
fondoten var yerimseniben digerlerylede karştrm yapabilireemm bayanssulusmile
edi olcak karısın allama demiştim çook eskiden :nazar:

bu kadar mutrlu olacağımı bilsem valla günlerdir bi ton makkac yapıp eklerdim haaa:roflol:
beğenmen benim için çok çok önemliydi nurtanemmmm
kusur bulamamana sevindim çok diğer resmim bunun yanında felaket valla:kahve:
puanlarım oldu hemi de bi sürüüü:roflol:
yannız sölemeden geçemicem liner değil o kalmelee yaptımm nuara çekimm dürüst oluyum şincii:roflol:
linerim iyi değil bi türlü de alışverişe çıkamadım adam akıllı napim eldekilerle yetiniyos
canım eyelinere o kadar para bayılma
golden rose,yada flor mar al..gayet uygun fiyatları ve işini görüryerimseniben
bende yeleiner kullanmam,ama bulunsun diye aldım:lepi:
zaten gözlerim iri.iyice dana gözü gibin oli -tatlicadiarzu-
genelde buğulu göz makyajı diye tabir ettiğimiz bihter-tatlicadiarzu-makyajı yaparım gözüme:smiley-cool:
diğeri felaket değildi..ama bu gerçekten çok iyi canoolumunekankayizsmile

kuşşş makkaj harika olmuş bebem, yannıs kaş altına bişi sürmedinmi :eek:
makyajı buldun tüylüsünü arama barbi:kızgın::roflol: :roflol:
sürmüş bebem ayrıcakaydirigubbakcemile5

saol böbögümmmm olumunekankayizsmile kanka işte yaaaa gitmiş topikten almş eklemş buraya :asigim: cansınnn kansınn hatta cankansınnnn :lepi: senin için sloganım bu biliseen :hulya: kankamm ekliyem bakem nasıl durcak çok helecanlı lalalaallaal hihoyyyt
ayyy adrenalin tavan sende deseneeeee delikafadulden saç baş makyajjj delikafadulden
ben heycandaki insanı daha çok heycana sokarım ezgimmm :roflol:
annemin kapalı alanda kalma korkusu var mesela.metroya iniyoruz gamyoncuiremsu
ayy anne yerin 4 kat altı düşünsene boshayallersmile nasıl kazmşlarda biz aşşa iniyoruz aklım almıyo diyorum kaydirigubbakcemile2 anneme bakıyorum nefes zor alıyo kaydirigubbakcemile3
niye anlattım bilmyrm -tatlicadiarzu- paylaşmk istedm :smiley-cool:

isloma da pembişler pek yakışmışş boshayallersmile :lepi:[/B]
paylaşımın için teşekkürler pati:roflol: :roflol: :roflol:
allahım geberdim okurkensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey manyaksın diyorum kimse inanmıyosırnaşık şey sırnaşık şey
kanka,avatarını değişte,gözümüz bayram etsin:nazar:

bende foto ekliycemmm :lepi: ama önce edimm :hulya:
su küçüğün,foto sırası edinin:nazar:
değil tabiki:mymeka:
olum eklesene manyahhlülülülülülü:KK1:

ay canuuum çok teşkur!!a.s.
bende haftasonu sephoraya gittim. dedim bi far bazı var burda sephoranın 15yetale alacam. yok dedi kadın:eek:klava: gelmicekte büyük ihtimal, too faced in var o da 38 dediCADIARZU:bbo:
başka bi sephoraya daha sorcam olmadı arkokaydirigubbakcemile2
demek piyasadan kalktıCADIARZU
sende arko ile idare et bebeğimkaydirigubbakcemile2hem ucuz:roflol:
rica ederimopuyorumnanaktan

hoşbuldumm kaydirigubbakcemile5
beni kendinle karıştırdın zaarr maltozbünyemm benim,, senin serumu hazırda beklettiğin gibi çantayı hazırda bekletmiodum anam, resmini çekmek için uğraşıyok burdaa alsanaalsanasmile öyle bir renk seçmişimli kuzeye döndüğümde farklı güneybatıya döndüğümde farklı renk çıkıyooo guclubacismile neysee en son birine karar verdim,onu eklicem.. ama pusulama bakmayı unuttum hanki yönden çektim resmi bilemeyomm, o yüzden kanka bu hanki yön diye sorma, sadece çanta hakkında yorum yapp :mymeka::eek:lmaz:
:roflol: :roflol: :roflol:
senle daha fazla muhatap olmıcam şekerim:hulya:diyipte 2 dakka sonra boynuna atlarım haberin olsun:1hug:
sadece yorum yapıcam tamam kanka anlaştıkvereliniortak :roflol:

:içelim: naniknanik
oyyyyyyyyyyy:lepi: :lepi: :lepi:
köfte dudaklı canım kankam gelmişşş ahali:teytey: :teytey: :teytey: hoşgeldin gardaşım:1hug:
naber nassın iyisinmi:hulya:

barbi güzel işte olum daha nolsun:lepi:
bundan iyisi,şamda kayısısempatiksalakcinni
ayrıca düşünüp almışsın,değer vermişsin bitanemolumunekankayizsmilesenin gibi iş arkadaşı bulmuş,öpüp başına koysun:dilcikar:
2 dakkada kadına sataştım iyimi:smiley-cool:
güzel beğendim benvereliniortak

bi de yüzünde görseydik nasıl duruyor

başka derdin kuşkafam:mymeka:
allam ya hasta edicek bu kız benÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X