Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
barbi çok platform değil evet..
livcim..nubuk botlar falan var,platform çizmeler hepsi çok güzel o fiyatlara..
ayşeceylin ığdırda var mı bilmiyorum..netten deichman ın sayfasına bak istersen ama sanmam olsun..

Aynen kanka bende o yaşlarda başlamıştımdelikafadulden O yaşlarda başladığım için her gün evde kıyamet kopuyordu sırnaşık şey Ah ahhhh şimdiki aklım olsaydı anacığımı dinlerdim .
Kankam en azından fevesimizi aldık dimi ama sırnaşık şey

Barbim yukarıda yazmıştım meleğim

Livvvvvvvvvv kaçtı =)

Son düzenleme:
O zaman ben bi bıcı bıcı yapıp geliym siz yine kız muhabbetlerine dalmışınız:roflol:

evet eşim yokken yapayım yosa tursu gibi kokarımsempatiksalakcinni zaten koçişim hafta 1 gün evde offf yaramı deştin tanrıcam:gitme:senağlamasenağlamasenağlama
deme:teselli:
kurban olurum verene..eşin subaydı sanırım dimi ayşembilmiyorumkismile

hee heves aldık:roflol:
kendimizi öyle kandıralım dimi kankasırnaşık şey sırnaşık şey

seni bıraktım artık,:umursamaz: kankitom annen..:lepi:anlaşıyoruz..opuyorumnanaktan nede olsa ikimizde isyankar kadınız..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
:dilcikar: :dilcikar: a.s
Kanka hastayım senin annene:smiley-cool:

seninkide banaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

evet subay canım:gitme:aslında tarihçi üniversiteden sonra girdi aynı okuldaydık ben edebiyat o tarih:asigim:ne güzeldi.keşke öğretmen olsaydı çok zor ya bilmediğin yerde tek başına ne arkadaş ne komşu kimse yok:gitme:en önemlisi koçişim yoksenağlama

Son düzenleme:
wawww süperrrr olmuş dudakların çok güzel bebişim :asigim:
:kedi:
senin o kadar olmasada lokumumolumunekankayizsmile
teşekkür ederimŞeniz

hahahahahahahah hiç gülceeim yoktuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol: nedenini sorma ama naniknaniknaniknanik
dodahlara bakk , ruju göremedim
ya sen ne şerepsiz bi insansın:mymeka::roflol:
olum dün kızlara söz vermiştim bi kerem taammı:dilcikar:reklam yapmak için koymadım:dilcikar:
ne güldün lan ölümü gör söyle çatlarımsırnaşık şey sırnaşık şey

tanrıçam canım senin saç rengin ne oda çok güzelmiş benimki de ona yakın
açık kumral bitanem..teşekkür ederim..
saçımı kendim boyamıştım..o yüzden oreal ile açtık saçı(kuaför açtı)
ardından kumrala boyadık
bende yazın açtım rengini.aslında kendi doğal rengimdi bi süre..

bit kadar koymuşun yaaa..annayamıyom..büyütsene biraz ancelina..
ben ancelina evet-tatlicadiarzu-:roflol:
valla adım hıdır elimden gelen budır gacı

Bi kerecik öpem miaklinialirimsmile

sen bi kereyle bırakmassınki:dilcikar:

Son düzenleme:
adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…