- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.581
bitanem hakiki zeytin yağını kavanoza koy ve içine dövülmüş 7-8 diş sarımsak koy..bu kavanozu güneş görmeyen bi yerde 4-5 gün beklet..sonra kaşlarına gün içinde sür
eşin evde yokken yapabilirsin balımolumunekankayizsmile
evet eşim yokken yapayım yosa tursu gibi kokarımsempatiksalakcinni zaten koçişim hafta 1 gün evde offf yaramı deştin tanrıcam:gitme:senağlamasenağlamasenağlama
bitanem hakiki zeytin yağını kavanoza koy ve içine dövülmüş 7-8 diş sarımsak koy..bu kavanozu güneş görmeyen bi yerde 4-5 gün beklet..sonra kaşlarına gün içinde sür
eşin evde yokken yapabilirsin balımolumunekankayizsmile
benim aneyde tam tersi:umursamaz:
ince hastası-tatlicadiarzu-isyankar kadıngamyoncuiremsumuhalefet olcak ya bana:dilcikar:
senin kaşlarının son hali güzel ama kankakaydirigubbakcemile5
seni bıraktım artık,:umursamaz: kankitom annen..:lepi:anlaşıyoruz..opuyorumnanaktan nede olsa ikimizde isyankar kadınız..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
wawww süperrrr olmuş dudakların çok güzel bebişim :asigim:kızlar profilime bi bakın hele:hulya:
dün aldığım rucun test sürüşünü yaptımkaydirigubbakcemile2
kızlar profilime bi bakın hele:hulya:
dün aldığım rucun test sürüşünü yaptımkaydirigubbakcemile2
deme:teselli:evet eşim yokken yapayım yosa tursu gibi kokarımsempatiksalakcinni zaten koçişim hafta 1 gün evde offf yaramı deştin tanrıcam:gitme:senağlamasenağlamasenağlama
hee heves aldık:roflol:Aynen kanka bende o yaşlarda başlamıştımdelikafadulden O yaşlarda başladığım için her gün evde kıyamet kopuyordu sırnaşık şey Ah ahhhh şimdiki aklım olsaydı anacığımı dinlerdim .
Kankam en azından fevesimizi aldık dimi ama sırnaşık şey
Livvvvvvvvvv kaçtı =)
:dilcikar: :dilcikar: a.sseni bıraktım artık,:umursamaz: kankitom annen..:lepi:anlaşıyoruz..opuyorumnanaktan nede olsa ikimizde isyankar kadınız..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
Kanka hastayım senin annene:smiley-cool:
:kedi:wawww süperrrr olmuş dudakların çok güzel bebişim :asigim:
ya sen ne şerepsiz bi insansın:mymeka::roflol:hahahahahahahah hiç gülceeim yoktuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol: nedenini sorma ama naniknaniknaniknanik
dodahlara bakk, ruju göremedim
açık kumral bitanem..teşekkür ederim..tanrıçam canım senin saç rengin ne oda çok güzelmiş benimki de ona yakın
ben ancelina evet-tatlicadiarzu-:roflol:bit kadar koymuşun yaaa..annayamıyom..büyütsene biraz ancelina..
Bi kerecik öpem miaklinialirimsmile
sen bi kereyle bırakmassınki:dilcikar: