- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.601
kıyamam:teselli:evet subay canım:gitme:aslında tarihçi üniversiteden sonra girdi aynı okuldaydık ben edebiyat o tarih:asigim:ne güzeldi.keşke öğretmen olsaydı çok zor ya bilmediğin yerde tek başına ne arkadaş ne komşu kimse yok:gitme:en önemlisi koçişim yoksenağlama
güzel dimi islomkaydirigubbakcemile5Afromun dudaklara bak hele pozuna kurban:jeyyar:
Çok hoş durmuş rucun rengi aga
Bi kere de anlama bealsanaalsanasmile
adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:
adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:
ayy saol bibertoooo
burda sağda en altta laci papi var o nasıl ssizce kıslarrr
ben neden dudiş göremiyom yaaaa
albümmü arıosun yoksa hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece ölüler görür:roflol:ben neden dudiş göremiyom yaaaa
aynen barbim.. ben bit dedim, sen sinek..o kaa küççük yani..mikroskop inen baksak ancak anlarız..tööbeee..
kıyamam:teselli:
bitanem bizler varız,seni yalnız bırakmayız mavişim:1hug:kk da vakit çok eğlenceli geçer ayrıca...
eşinde memnun değildir bu durumdan ama şartlar onu gerektiriyosa elden ne gelir:1no2:
teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
:roflol: :roflol:
safa yatsam vurmazdın ama:mymeka:öperdin hemenŞeniz :a015:
acıdı git:dilcikar::roflol:
sadece ölüler görür:roflol:
imza kurtlar vadisi eski bölümden pala:roflol: :roflol:
senin eklediğin ayakabı çok büyüktü ya allah için
yiyosa büyüt koy hadi hodri meydan:dilcikar:
Birazcık ödevimi yapayımzemuszemus
teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
tanrıçaaaam yaa nolur bana far bazı öner hangileri iyidir uygundurbilmiyorumkismile
arko krem dicek. klasik olandan yeşil paket emektar arko hihoyyyt