Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

teşekkür edrim canım o güzel iltifatların için. mavi kalemleri çok seviyodum kullanmayayım o zaman.evet sacımı boyadım 1 hafta oldu geçmiş sayfalar yazmıştım görmedin sanırım. bronz kakoya boyadım çok beğendim ama 1 kat daha istiyo ve ben koyu kızıl yapmak istiyorum sence nasıl olur bronz kakao hem doğal durdu ve yakıştırdım kendime ama aklımda kızılda bilmiyorumkismile

aynen kankam kirpik uzatmak için:lepi:çok memnunum ben..zaten uzun allahtan:)ama yağ bakımındansa bunu tercih ediyorum..
senin önerdiğin neyin nesidirki balımCADIARZUresimleri felan varmı kullananların?

bak sennnnnn geçen resinde de boynunu gördüm ben bebem puzzle parçalarını birleştirince oynak yanrıça çıkcek ortay çalışmaya devam:roflol:
dudiklerimi görmedinmi sen la:ecrin_bebek:
ben bu kadar zeki olucanı tahmin etmiyodum kanka:roflol:
nasıda anladı tüh-tatlicadiarzu-
olum loreal babamınmı:mymeka:sanki cebime giricek parası:dilcikar:çok fesatsın:dilcikar::roflol: :roflol:
herifim sevmiyo böyle makyajdır,dekoltedir şuhluktur..napıyım suyuna gidiyorum herfimin:asigim::smiley-cool:

kıllanıyomusun ayrıca ay ışığında CADIARZUCADIARZU
CADIARZU CADIARZU CADIARZU o belirtiler yok barbifisfisfishenüz:roflol:aaauuuuuuuuuu:roflol:
offfffff koptum gülmekten yazamıyorummmmmm delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ışıgında kayboluyoooo :1shok:

hani güneşte değişir felan:smiley-cool:
ne varsa güneşte:roflol:benimkide ayda kayboluyo..niye güneşte yeşil olduğuna inanılırda buna inanmıyosunuz:dilcikar: lülülülülülü

Son düzenleme:
Ayşeceylin bende bayıldım sana maşallah canım

Kankam bir blogta gördüm link atsam mı :1ninca: Kızın kirpikleri fenalı uzatmış ohaoldumsmile

fazlası ile hakediyosun ayşemolumunekankayizsmile
mavi sana gitmez tatlım..tezat renkler kullanıcaksınki gözlerinin rengi ön plana çıksınkaydirigubbakcemile5
yeşil olabilir ama bakhihoyyytkahve ve siyah senin için süper olur...
okumadım ballı lokmam..demek bronz kakao:asigim:çok merak ettim,görmek isterdim:kedi:
kızılın kullanımı çok zor..sürekli makyaj ister tıpkı sarı saçta olduğu gibi..
sonra dipleri çıkınca sırıtır,akmasıda cabası:bbo:
yerinde olsam şu anki tonda kalırdım
çok daha genç göstericektir emin olŞeniz

yokk bugün topik için ne önersem ne önersem diye düşündün, heh serumu öneriyim dedin.. :1rolleyes: ama öyle bir anda önermeliyimki bririnin can damarına dokanmalı dedinn ve hemen bu makkajı netten buldun buluşturdun :1ninca: hain planını uygulamaya komak içinse burada kendi çapında masum masum duran barbinin yeşillll gözlerini kullanim dedinnnn kötükedihüso ve bingoooo barbi zokayı yidiiiii, hemen seruma atladı yetmediiii livde atladıııı alsanaalsanasmile işte sen busun dostum lülülülülülü lülülülülülü

kızlar,doğal kaşlara bayılıyorum ya:asigim:
varmı kaş konusunda benim gibi düşünen..ince kaş sevmiyorum benhihoyyyt

yalnız hülya avşarın bakışı çok alem..bişey görmüş gibi:1shok:fare felan:icecream:

Son düzenleme:

hani güneşte değişir felan:smiley-cool:
ne varsa güneşte:roflol:benimkide ayda kayboluyo..niye güneşte yeşil olduğuna inanılırda buna inanmıyosunuz:dilcikar: lülülülülülü

benimkilerde kırmızı oluyo kanka güneşte kaydirigubbakcemile2 ficudumda parlıyo elmas gibin hihoyyyt
kızım senin gözler yeşil oluyo ama harbi güneşte kaydirigubbakcemile5 gördüm onayladım olumunekankayizsmile

yok o zaman vazgeçtim kızıldan.sarı da bir daha asla boyatmam hep röfle kullandım o çok güzel oluyo ama hep merak ediyordum tamamen sarı olsa nasıl olur diye boyattı ama hiç sevmedim dipleri gelinde boyadım hemen kocişim boyadı daha doğrusu:asigim: uzun bir süre de röfle bile düşünmüyorum biraz koyu takılcam.bu çok güzel bir renk kahve tonları düşünenler varsa tavsiye ederim palette bronz kokao yu kızlar.tmm 2.katı da boyayım eklerim resim canım benimŞeniz

dudişlerini de gördüm kankee 3 parçan var elimdee:roflol:
acilen bişi sorcm nolur yardımmmm
ben ilk defa paket kil maskesi kullanıyom 2dk önce suratıma sürdüm geriliyom bıyığa fazla kaçmış ağzım yamuluyo zannımca:roflol:
üstünde de gavurca şeler yazıo bişi anlamadım normal mi gerilme?
bi de bu yıkayınca geçerdimi soymalı deell,
cahil kuşş

aha Mavi Göl kanka hakkaten güzel filmdiiiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar: :jeyyar:
aaa bayılırım kanka mavi göle:asigim:efsane filmdir he:hulya:
:roflol: :roflol: :roflol:
vampirsin o zaman bebem senkaydirigubbakcemile5a.s :roflol:
ya çenesi düşük:mymeka:yeşil meşil değil gözüm alla alla:mymeka:
manyahmı ne:dilcikar:

aa demek eşin boyuyo:lepi:
o zaman 2.boyanıda yap öyle paylaş bizimle tatlımolumunekankayizsmile
emin ol pişman olmıycaksınkaydirigubbakcemile5
ayıca kızanada kocaman bir maşallah
bende senelerce sarışın oldum..hemde platin tonlarında.ama şimdi üste para verseler boyamam-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:
Esmer güzelim ortadaki griye öldüm bittim :lepi: manyak güzellllll hemide çok uygun alkisalkisalkis
Aynen livim çok güzel ve çok uygun kaydirigubbakcemile5

linki koy bakalım livitom..neymiş bu ilaç filan olayı
Gacım görselerde Lumigan diye arat resimlere bir göz at
hhhhmmmmmm blogta zewzeq blogtu galiba bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım ama kızım benden daha güzel değil mi:asigim:
Anasının kızı ne de olsa hihoyyyt Çok tatlı çokkkkkk

Kankam ben senin kaşlarada hastayım biliyorsun :asigim: Bir aralar biraz inceltmiştin yanılmıyorsam şimdi nasıl sevgi pıtırcığım ?

Ayyyy bende şu aralar Merve boluğur 'un kaşlarını çok beğeniyorum rengi fln çok hoş ya

ayy ne bilemmm yüzümm susuz çöller torpaklar gibi olldu resim çekip koyasım geldi allamaaa:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
vampirsin o zaman bebem senkaydirigubbakcemile5a.s :roflol:
ya çenesi düşük:mymeka:yeşil meşil değil gözüm alla alla:mymeka:
manyahmı ne:dilcikar:

]

:mymeka: suss çok konuşuyon.kara kaşlı kara göslüsün olum :icecream: oldu mu a.s oldu bence

alla alla yeşil diyoz yok bal diyoz yok şakkıdı gacı seni gamyoncuiremsu

gece kusuu sakınnnnnnnnnnnnnnnn :roflol: maskeli suratını koyarsan 2. bi sarsıntı yaşarız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…