- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.541
ayşemm:1shok: :1shok:
aşık oldum sanırım:asigim:
bu ne güzellik...hey maşşallah
bitanem mavi tonlardan uzak dur öncelikle...
siyah ve kahve tonlar senin rengin..
doğal makyaj çok yakışır sana:asigim:az önce barbiye gösterdiğim resimler tam senlik..
sana bi rimel,bi kalem yeter artar bileboshayallersmilekahverengi kalem çekersen daha doğal bi buğulu görünüm elde edersin
saçlarını koyu renk yaparsan çok daha tatlı olursun nacizane önerim
muhteşem bir yüzün var çünkü..ön plana çıkar onuolumunekankayizsmile
aynen kankam kirpik uzatmak için:lepi:çok memnunum ben..zaten uzun allahtan:)ama yağ bakımındansa bunu tercih ediyorum..Kankam kirpik uzatma için mi bilmiyorumkismile Ayyyy canlar Lumigan isimli ilaç kiripkleri uzatıyormuş benim bir taraflarım yerse bende ilaçı kullanmayı düşünüyorum :1ninca: Nette resimlere bir bakın bebekler sonuçlar saşırtıcı derecede :lepi:
dudiklerimi görmedinmi sen la:ecrin_bebek:bak sennnnnn geçen resinde de boynunu gördüm ben bebem puzzle parçalarını birleştirince oynak yanrıça çıkcek ortay çalışmaya devam:roflol:
ben bu kadar zeki olucanı tahmin etmiyodum kankaayyy kıyamammm kapatmasın kız bu cabbar seni zorla,varmı öyle bi girişimi halihazırda eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tımam tezgahtar apladan serum isterim ben inşallah en yakın hastaneye sevk etmez beni sempatiksalakcinni o makkajı bilerek koydun dimi lem yok barbiş sana bu yakışır hacı falan, o serumun reklamını yapmak için zarffffffff dimiii kötükedihüso kaydirigubbakcemile]
CADIARZU CADIARZU CADIARZU o belirtiler yok barbifisfisfishenüz:roflol:aaauuuuuuuuuu:roflol:kıllanıyomusun ayrıca ay ışığında CADIARZUCADIARZU
offfffff koptum gülmekten yazamıyorummmmmm delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ışıgında kayboluyoooo :1shok:
teşekkür edrim canım o güzel iltifatların için. mavi kalemleri çok seviyodum kullanmayayım o zaman.evet sacımı boyadım 1 hafta oldu geçmiş sayfalar yazmıştım görmedin sanırım. bronz kakoya boyadım çok beğendim ama 1 kat daha istiyo ve ben koyu kızıl yapmak istiyorum sence nasıl olur bronz kakao hem doğal durdu ve yakıştırdım kendime ama aklımda kızılda bilmiyorumkismile
Ayşeceylin bende bayıldım sana maşallah canım
Kankam bir blogta gördüm link atsam mı :1ninca: Kızın kirpikleri fenalı uzatmış ohaoldumsmile
hani güneşte değişir felan:smiley-cool:
ne varsa güneşte:roflol:benimkide ayda kayboluyo..niye güneşte yeşil olduğuna inanılırda buna inanmıyosunuz:dilcikar: lülülülülülü
fazlası ile hakediyosun ayşemolumunekankayizsmile
mavi sana gitmez tatlım..tezat renkler kullanıcaksınki gözlerinin rengi ön plana çıksınkaydirigubbakcemile5
yeşil olabilir ama bakhihoyyytkahve ve siyah senin için süper olur...
okumadım ballı lokmam..demek bronz kakao:asigim:çok merak ettim,görmek isterdim:kedi:
kızılın kullanımı çok zor..sürekli makyaj ister tıpkı sarı saçta olduğu gibi..
sonra dipleri çıkınca sırıtır,akmasıda cabası:bbo:
yerinde olsam şu anki tonda kalırdım
çok daha genç göstericektir emin olŞeniz
Ayşeceylin bende bayıldım sana maşallah canım
Kankam bir blogta gördüm link atsam mı :1ninca: Kızın kirpikleri fenalı uzatmış ohaoldumsmile
aaa bayılırım kanka mavi göle:asigim:efsane filmdir he:hulya:aha Mavi Göl kanka hakkaten güzel filmdiiiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:benimkilerde kırmızı oluyo kanka güneşte kaydirigubbakcemile2 ficudumda parlıyo elmas gibin hihoyyyt
kızım senin gözler yeşil oluyo ama harbi güneşte kaydirigubbakcemile5 gördüm onayladım olumunekankayizsmile
yok o zaman vazgeçtim kızıldan.sarı da bir daha asla boyatmam hep röfle kullandım o çok güzel oluyo ama hep merak ediyordum tamamen sarı olsa nasıl olur diye boyattı ama hiç sevmedim dipleri gelinde boyadım hemen kocişim boyadı daha doğrusu:asigim: uzun bir süre de röfle bile düşünmüyorum biraz koyu takılcam.bu çok güzel bir renk kahve tonları düşünenler varsa tavsiye ederim palette bronz kokao yu kızlar.tmm 2.katı da boyayım eklerim resim canım benimŞeniz
:roflol::roflol:arkadaş yazmış zaten
4.4 şiddetinde:uhm:
hemen felaket tellalığı yaptım yakınlarımı arayıp:roflol:
annem diyo milleti panik yapma dur:mymeka:
bu arada patiyide aradım,salak direk diyoki kanka kaç şiddetinde:)
anında ölçtüm dimi kanka:mymeka::roflol:
Aynen livim çok güzel ve çok uygun kaydirigubbakcemile5Esmer güzelim ortadaki griye öldüm bittim :lepi: manyak güzellllll hemide çok uygun alkisalkisalkis
Gacım görselerde Lumigan diye arat resimlere bir göz atlinki koy bakalım livitom..neymiş bu ilaç filan olayı
Anasının kızı ne de olsa hihoyyyt Çok tatlı çokkkkkkteşekkür ederim canım ama kızım benden daha güzel değil mi:asigim:
:roflol: :roflol: :roflol:
vampirsin o zaman bebem senkaydirigubbakcemile5a.s:roflol:
ya çenesi düşük:mymeka:yeşil meşil değil gözüm alla alla:mymeka:
manyahmı ne:dilcikar:
]