Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet subay canım:gitme:aslında tarihçi üniversiteden sonra girdi aynı okuldaydık ben edebiyat o tarih:asigim:ne güzeldi.keşke öğretmen olsaydı çok zor ya bilmediğin yerde tek başına ne arkadaş ne komşu kimse yok:gitme:en önemlisi koçişim yoksenağlama
kıyamam:teselli:
bitanem bizler varız,seni yalnız bırakmayız mavişim:1hug:kk da vakit çok eğlenceli geçer ayrıca...
eşinde memnun değildir bu durumdan ama şartlar onu gerektiriyosa elden ne gelir:1no2:

Afromun dudaklara bak hele pozuna kurban:jeyyar:
Çok hoş durmuş rucun rengi aga
güzel dimi islomkaydirigubbakcemile5
beğendiniz rujumuhihoyyyt hihoyyyt -tatlicadiarzu-zorla iltifat almaya çalışan tanrıça simayli:smiley-cool:

Bi kere de anlama bealsanaalsanasmile

:roflol: :roflol:
safa yatsam vurmazdın ama:mymeka:öperdin hemenŞeniz :a015:
acıdı git:dilcikar::roflol:

adszles.jpg

ayy saol bibertoooo
burda sağda en altta laci papi var o nasıl ssizce kıslarrr
ben neden dudiş göremiyom yaaaa

adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ya kanka yorum yazıyo kızlar,yazık oluyo siliniyo:smiley-cool:zaten 2 dakka tutup kaldırıcam,boşa elleri yorulmasın dedim:smiley-cool:
çok adisin hee koptumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hıdır idi hızır idi:teytey:he heytthihoyyyt hihoyyyt

adın hıdır değil hızır :roflol: :roflol:
profile giriom albümlere yeltencem bişi yohkk, Allahın maltozu resmi profil resmisine komuş ya hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: o dz sinek kaday bişi :roflol: sağol kanka ya ama sözüne çok sadıksın Allah içün hahahahah :a015: :roflol: :roflol:

aynen barbim.. ben bit dedim, sen sinek..o kaa küççük yani..mikroskop inen baksak ancak anlarız..tööbeee..

ben neden dudiş göremiyom yaaaa
sadece ölüler görür:roflol:
imza kurtlar vadisi eski bölümden pala:roflol: :roflol:

aynen barbim.. ben bit dedim, sen sinek..o kaa küççük yani..mikroskop inen baksak ancak anlarız..tööbeee..

senin eklediğin ayakabı çok büyüktü ya allah için:nazar:
yiyosa büyüt koy hadi hodri meydan:dilcikar:

kıyamam:teselli:
bitanem bizler varız,seni yalnız bırakmayız mavişim:1hug:kk da vakit çok eğlenceli geçer ayrıca...
eşinde memnun değildir bu durumdan ama şartlar onu gerektiriyosa elden ne gelir:1no2:

teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz

:roflol: :roflol:
safa yatsam vurmazdın ama:mymeka:öperdin hemenŞeniz :a015:
acıdı git:dilcikar::roflol:

Acıdı mı kıyamam gel öpeyim:smiley-cool:

Kuş kafam rica ederim. Ben çok beğenmedim açıkçası balım ama ayakta nasıl durur bilmiyorum deneyerek karar vermek lazım bence ayakta duruşu önemli çünkükaydirigubbakcemile5

sadece ölüler görür:roflol:
imza kurtlar vadisi eski bölümden pala:roflol: :roflol:

senin eklediğin ayakabı çok büyüktü ya allah için:nazar:
yiyosa büyüt koy hadi hodri meydan:dilcikar:

foto yükleme sitelerinin hepsi hata verdi, bi o yüklediğim çalışıyordu..onda da boyutlandırma yok deyin öyle çıktı..

Birazcık ödevimi yapayımzemuszemus
031020103609.jpg

031020103610.jpg

031020103611.jpg

031020103618.jpg

031020103619.jpg

ooo kankam..gözlerim yaşardı:roflol: :roflol: :roflol:
bu ne hız:smiley-cool: hani üşeniyodun lakaydirigubbakcemilekinder süprizimzemuszemus
ne güzel cıvılakların öyle..farların yani:asigim:
makyaj malzemesine bakarken içim açılıyo ya:roflol:
içim kımıl kımıl oluyo:sm_cool:
güle güle kullan biberiğim:hooray:
ayrıca hanene kocamn yıldızlı bir 5:lepi: vereliniortak :jeyyar:

teşekkür ederim canım ne yapalım katlanacağız artık
ben yatayım yavaş yavaş benim cadı gece zırt pırt uyanır sabahta 6 da ayakta,sohbet güzeldi çok sevdim hepinizi:asigim:
ii geceler fıstıklar kocaman kocaman öpüyorumŞenizŞeniz

bizde seni sevdik mavişimopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin:a015:eek:lumunekankayizsmileballı kaymaklı rüyalaropuyorumnanaktan
yarın görüşürüzŞeniz

tanrıçaaaam yaa nolur bana far bazı öner hangileri iyidir uygundurbilmiyorumkismile

bende birazdan yeni aldığım kalemin bir çiziğini eklicem kızlarr profilime gelinnn :roflol: :roflol:

karabiber bunlar ne ku?? yenimi aldın bunlarııı , güle güle sürüştür

jet hızıylan ilerliyen topic sakinleri :nazar:
fena halde nezle olmuşum gözlerimi zor açıyom o yüzden geçmişi okuyamıyorum
ama aklım hep sizde
:1hug:
tanrıçam konu başlığı için 4 sayfa geri gittim bulamadım:bbo:

X