Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaa bayılırım kanka mavi göle:asigim:efsane filmdir he:hulya:

:
bende senelerce sarışın oldum..hemde platin tonlarında.ama şimdi üste para verseler boyamam-tatlicadiarzu-[/B]

seninle kardeş olup olmadığımızı merak etmeye başladım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bunlar benim cümlelerim benim beğenilerimmm
son dönemlerde doğal kaş sevdası, bu uğurda badem yağına başlamam -tatlicadiarzu-
yıllarca sarışın olupta , şimdi üste para verseler sarı olmam laflarııı -tatlicadiarzu-
Allahım bu benimmm :bbo: -tatlicadiarzu- :1shok:

1018835_pp.jpg
994152_pp.jpg

1018792_pp.jpg
1013603_pp.jpg
]
kızlar ahanda bunları bizzat gördüm, denedim,onayladım.olumunekankayizsmile.tavsiye edeceğim modeller.:lepi:.
1. saten ayakkabı
2.ve 3. yılan derisi görünümlü..
4.metal çivi dekorlu (parlak taş değil)

hepsi de 39,90..sudan ucuz nerdeyse..

bende doğal kaşları beğeniyorum ama fazla doğal olmadığı sürecesempatiksalakcinnitanrıçam benim kaşlar küstü mü ne kalınlaşmıyo artık :uhm: çok ince değil ama azcuk daha kalın olsun isterdim

1018835_pp.jpg
994152_pp.jpg

1018792_pp.jpg
1013603_pp.jpg
]
kızlar ahanda bunları bizzat gördüm, denedim,onayladım.olumunekankayizsmile.tavsiye edeceğim modeller.:lepi:.
1. saten ayakkabı
2.ve 3. yılan derisi görünümlü..
4.metal çivi dekorlu (parlak taş değil)
hepsi de 39,90..sudan ucuz nerdeyse..
1 le 4 bayıldım ya süper ıgdırda var mı ki bu magazasempatiksalakcinni

Benim annem de doğal kaş hastası bi insan bu kadar mı sever ya burnumdan getiriyo alma kaşlarını doğal bırak diyeboshayallersmile

yokk bugün topik için ne önersem ne önersem diye düşündün, heh serumu öneriyim dedin.. :1rolleyes: ama öyle bir anda önermeliyimki bririnin can damarına dokanmalı dedinn ve hemen bu makkajı netten buldun buluşturdun :1ninca: hain planını uygulamaya komak içinse burada kendi çapında masum masum duran barbinin yeşillll gözlerini kullanim dedinnnn kötükedihüso ve bingoooo barbi zokayı yidiiiii, hemen seruma atladı yetmediiii livde atladıııı alsanaalsanasmile işte sen busun dostum lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
denyocan ya:roflol: :roflol: :roflol: nası bi seneryo yapmış çağan ırmağım benim:roflol: :roflol:
tamam kanka ağamsın paşamsın haklısın oldumu:dilcikar: :roflol:
oysaki tamamen iyi niyetimle o konulara girmiştim..amacım reklam değildi:a015: :1no2: -tatlicadiarzu- :roflol:

acilen bişi sorcm nolur yardımmmm
ben ilk defa paket kil maskesi kullanıyom 2dk önce suratıma sürdüm geriliyom bıyığa fazla kaçmış ağzım yamuluyo zannımca:roflol:
üstünde de gavurca şeler yazıo bişi anlamadım normal mi gerilme?
bi de bu yıkayınca geçerdimi soymalı deell,
cahil kuşş
nolur yardımmm:roflol:
topik açarlar ya kızlarrrr aciiiiil yardımmm:roflol: :roflol:
büyüyünce..şey pardon..yıkayınca geçer kuşkafamkaydirigubbakcemile2

Kankam ben senin kaşlarada hastayım biliyorsun :asigim: Bir aralar biraz inceltmiştin yanılmıyorsam şimdi nasıl sevgi pıtırcığım ?

Ayyyy bende şu aralar Merve boluğur 'un kaşlarını çok beğeniyorum rengi fln çok hoş ya
livim:kedi:eek:puyorumnanaktan
kankam teşekkür ederim...öyle bir hata yapmıştım evet..çok inceltmemiştim ama
gereksizdi yinede..
şu an eskisi gibi,ama tonu biraz daha açık o kadar meleğim..Şeniz
bende yakıştırıyorum o kıza kaşlarınıkaydirigubbakcemile5

gece kusuu sakınnnnnnnnnnnnnnnn :roflol: maskeli suratını koyarsan 2. bi sarsıntı yaşarız :roflol:
puhahahaha manyakk sırnaşık şey sırnaşık şey
seninle kardeş olup olmadığımızı merak etmeye başladım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bunlar benim cümlelerim benim beğenilerimmm
son dönemlerde doğal kaş sevdası, bu uğurda badem yağına başlamam -tatlicadiarzu-
yıllarca sarışın olupta , şimdi üste para verseler sarı olmam laflarııı -tatlicadiarzu-
Allahım bu benimmm :bbo: -tatlicadiarzu- :1shok:

ben senin iç sesinim barbi:jeyyar: :roflol:
yalnız dikkat ediyorumda beğenilerimiz aynı harbidena.s
mesela sendeki piyanist şantör gömleği varya pembe..onun yeşili bende var:icecream:
sonracıma giydiklerini felan çok beğeniyorum
senide:jeyyar:
zevkli barbim benim:lepi:

Ayyyyy kızlar senelerce sarışın oldum hemde çok küçük yaşlarda başladım akannehirplatin Aynen bende üste para verseler boyamam helede kendi rengimi bulmuşken:lepi: sarı beni çokkkkkkkk yaşlı gösteriyordu =(

Gacım yeni sezon ayakkabılara baktın mı cizmelerin flnda fiyatı çok uygun yerimseniben

Ayyyyy kızlar senelerce sarışın oldum hemde çok küçük yaşlarda başladım akannehirplatin Aynen bende üste para verseler boyamam helede kendi rengimi bulmuşken:lepi: sarı beni çokkkkkkkk yaşlı gösteriyordu =(

Gacım yeni sezon ayakkabılara baktın mı cizmelerin flnda fiyatı çok uygun yerimseniben

evet canım sarı insanı olgun gösteriyo heleki beyaz tenlilere hiç gitmiyo bence soluklaştırıyo bende asla asla boyamam bir daha sarıya. senin şimdiki rengin ne canım

livim:kedi:eek:puyorumnanaktan
kankam teşekkür ederim...öyle bir hata yapmıştım evet..çok inceltmemiştim ama
gereksizdi yinede..
şu an eskisi gibi,ama tonu biraz daha açık o kadar meleğim..Şeniz
bende yakıştırıyorum o kıza kaşlarınıkaydirigubbakcemile5

Melekkkkkkkkkk bencede ya feci güzel o kaşların
Kankam nasıl açtın kaşlarını? bende biraz açtırmak istiyorum:kedi: (mevre boğurun kaşları gibi)
Bir yanda da liv bk edersin git kaş tasarımcısına fln yaptır diyorum çok kararsızım anlayacağın sempatiksalakcinni

deichmanın broşürü açıyom da resmini kaydedemiyom size göstercektim yaa offf
bu arad deichmanin net üzerinden satışı var mı=?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
denyocan ya:roflol: :roflol: :roflol: nası bi seneryo yapmış çağan ırmağım benim:roflol: :roflol:
tamam kanka ağamsın paşamsın haklısın oldumu:dilcikar: :roflol:
oysaki tamamen iyi niyetimle o konulara girmiştim..amacım reklam değildi:a015: :1no2: -tatlicadiarzu- :roflol:

ben senin iç sesinim barbi:jeyyar: :roflol:
yalnız dikkat ediyorumda beğenilerimiz aynı harbidena.s
mesela sendeki piyanist şantör gömleği varya pembe..onun yeşili bende var:icecream:
sonracıma giydiklerini felan çok beğeniyorum
senide:jeyyar:
zevkli barbim benim:lepi:

şimdi giyim için birşey önereceksin zağar, Barbim bak bu fistan tam sana göreeee :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanma barbi kanmaaa :eek:lmaz: :mymeka:

karabiberim ilk başta bi sayfa ekledin yaa deichmnın o platformların altın da 49 a lacivert bi ayakkabısı var onu koyar mısın bi rica etsem ben beceremedim deee

ayy bende aynı hissiyatlardayımm kaydirigubbakcemile5
rengin ne Liiv senin? buldum dediğin :KK1:

Son düzenleme:
deichmanın broşürü açıyom da resmini kaydedemiyom size göstercektim yaa offf
bu arad deichmanin net üzerinden satışı var mı=?
Kaydedemiyorsan Prt sc yap canım yerimseniben
evet canım sarı insanı olgun gösteriyo heleki beyaz tenlilere hiç gitmiyo bence soluklaştırıyo bende asla asla boyamam bir daha sarıya. senin şimdiki rengin ne canım

Kesinlikle canım çokkkkk beyaz tenlilere bende pek yakışmıyorum .Gerçi kişiden kişiye değişiyor ama bilmiyorumkismile Canım benimkisi siyah ama aktı biraz akannehir

Canlar ben birazdan kaçıcağım gece gelirim belki öpüyorum bütün güzellerimi :eek:

Son düzenleme:
bende doğal kaşları beğeniyorum ama fazla doğal olmadığı sürecesempatiksalakcinnitanrıçam benim kaşlar küstü mü ne kalınlaşmıyo artık :uhm: çok ince değil ama azcuk daha kalın olsun isterdim
bitanem hakiki zeytin yağını kavanoza koy ve içine dövülmüş 7-8 diş sarımsak koy..bu kavanozu güneş görmeyen bi yerde 4-5 gün beklet..sonra kaşlarına gün içinde sür
eşin evde yokken yapabilirsin balımolumunekankayizsmile

Benim annem de doğal kaş hastası bi insan bu kadar mı sever ya burnumdan getiriyo alma kaşlarını doğal bırak diyeboshayallersmile
benim aneyde tam tersi:umursamaz:
ince hastası-tatlicadiarzu-isyankar kadıngamyoncuiremsumuhalefet olcak ya bana:dilcikar:
senin kaşlarının son hali güzel ama kankakaydirigubbakcemile5

aynen bitanem..inan 30 lu yaşlarda felan gösteriyodum-tatlicadiarzu-
salaklık ya afedersin-tatlicadiarzu-15 yaşından beri düşünakannehir

X