- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.521
patimm sen bundan sonra kesin çözüm duşa girme Allah korusun deprem neyin olabilerr
neyse konuyu dağıtıyorum tamam
barbi la..senin gözlere bu tarz makyaj çok yakışır heboshayallersmile
başkasında çok beğeniyorum ama kendimde beğenmiyorum far süremiyorum o yüzden:sinifsinif:
kuşşş psikoloğa gidersen birgün sakın çocukluğuna inmesine izin verme, rezil olursun herifeeee :roflol: :roflol: ( bu espriyi selayada yaptıydım koparak :roflol:)
patişş senin gözlerede gider yavru, ela gözlü benli dilberrr, bu kirpiklerle bu makkaj babama bilem gider o derecee -tatlicadiarzu- ohhoo tanrıça karısının gözünün rengini öğrendim artık onu bulmam çok kolaylaştııı :roflol:
Amanın çok seksi aklinialirimsmile
deichmandan aldığım papim..foto küçük oldu..
Esmer güzelim ortadaki griye öldüm bittim :lepi: manyak güzellllll hemide çok uygun alkisalkisalkisGacım :jeyyar: çok seksi bayıldım ön kısımda taşlar mı var cnm? Yani şu modelden mi? Yoksa düz mü? Foto ufak olunca seçemedim fazla. Güle güle kullanopuyorumnanaktan
pati
al sana bi göbek ver bana bi bebeksositosositoal sana bi pati,ver bana bi pati:smiley-cool:
bak şinci
sen gülsuyu aldın ya..sana aprilimin tabiri ile(napıyo acaba meleğim)süpersonik bi fikir vericem:1hug:
kank,ben gülsuyunu buz kalıbına koyup donduruyorum,makyj öncesi gezdiriyorum yüzümde:jeyyar:
karma ve yağlı ciltlere gül suyu önermem bilirsin..esans oluyor içlerinde...
ve cildi yağlandırıyor
o yüzden makyaj öncesi uygularsan gayet yerinde bir kullanım olur bebekomkaydirigubbakcemile2
izin vermem olum bırak herifi herkese rezil olurum arkadaşa gidiom diee aşkımla firttim geceler boyu kaç kez,ünide burs aldım bubaama demedim. hepsi ortaya çıkarsa kuşkii vınnn:roflol:
ben sürüyorumda cabbar(yani nişanlımın çakma adı:smiley-cool:)yüzünden süremiyorum sürekli:gitme:başkasında çok beğeniyorum ama kendimde beğenmiyorum far süremiyorum o yüzden:sinifsinif:
sorma hacı,reklam yapmak için pusuda yatmış bekliyodum:1ninca::roflol:serumu elinde hazırdamı tutuon lan, şak die ekledin fotosunuuu :roflol: :roflol: o ne kanka açık adres vaerrr ne dicem 30 tl virmeden önce tezgahtar aplaya gamyoncuiremsu
Ayyyyyy meleğim bunu hiç bilmiyordum demek yağlı karma ciltleri dahada yağlandırıyor bilmiyorumkismile Kankam aldıklarında sağlıkla kullan Şeniz Rujun rengi çok naturelmişhihoyyyt
Kızlar bir deprem muhabbetidir dönmüş noldu canlar nerede deprem olmuş bilmiyorumkismile
al bendende o kadar vereliniortak
heveslenip alıyorum kullanmadan duruyor.
düğünümde bile çok haif yaptırmıştım altın ve bronz karışımı bişeydi acık renk hafif bişeydi
barbi hiiiç onlarla uğraşıp gözlerinin anasını ağlatma kanka:hulya:
bu ürün varya bu ürün..asrın mucizesi olup:smiley-cool:diye işportacılar gibi başlarmışım-tatlicadiarzu-
lorealin bu serumunu al,sonra bağa dua et..
ama 30 tl verirken pek dua etmessin o ayrı:hulya:
ayrıca o hatundaki takma kiprik bebemzemuszemus
barbi,bu pati karısına inanma yalan söylüyo:mymeka:
renkli değil gözlerim bebem..ama güneşte değişebiliyo:smiley-cool:ay ışığında yok oluyo hatta:1shok:-tatlicadiarzu- :roflol::icecream:
ben sürüyorumda cabbar(yani nişanlımın çakma adı:smiley-cool:)yüzünden süremiyorum sürekli:gitme:
makyaj delisi bir insanın doya doya makyaj yapamaması kadar kötü bişey yok:a015:
ayşem sanada çok yakışır eminim..neden beğenmiyosun balım.
gözlerin ne renkhihoyyyt
sorma hacı,reklam yapmak için pusuda yatmış bekliyodum:1ninca::roflol:
başka bi topiğe koymuştum,ordan indiregandi yaptım resmihihoyyyt
loreal kirpik bakımı için serum dersen anlarlar gülümolumunekankayizsmile
teşekkürler bitanemhihoyyyt
istanbulda deprem olduda meleğimolumunekankayizsmile
evet livim malesef yağlandırıyora.s :1no2:
al bendende o kadar vereliniortak
heveslenip alıyorum kullanmadan duruyor.
düğünümde bile çok haif yaptırmıştım altın ve bronz karışımı bişeydi acık renk hafif bişeydi
valla ben hiç heveslenip fara para baydığımı bilmem, hep ucuz cacız şeyler alırım alcaksam. sürmüom ne ediyim..
renkli değil gözlerim bebem..ama güneşte değişebiliyo:smiley-cool:ay ışığında yok oluyo hatta:1shok:-tatlicadiarzu- :roflol::icecream: