- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.501
muhahahaha zalak töbe tanrıma yazmamış:roflol:kötü sözüme töbe Rabbim eyvahedigeldismile
kanka biz senle çok iyi dosttuk, sarılalım sıkı sıkı :teselli:
ben bi abdest alim kanka geliyomm depremlehidayeteısınlananbarbi smill
anuuu deprem olmuşşş oyy oyyy aman sakın bida olmasın ben çok korkarım:çok üzgünüm:
bide diyokikötü haber tellalı tanrıça garısı :mymeka: kızz ne arıyon daha çok korktum :hulya:
dedim bişe mi oldu akannehir
ayyy çok kötü bi durumda yakalandım ama ben kızlarrr :1ninca: duştaydım
iyiki 7lik falan değildi patiş, zira sen sokağa o şekilde çıkınca bir deprem daha yaşardı mahalle sakinleri :roflol:
bide diyoki
_kanka bi ara saçımı yıkarken sendeledim düştüm,demek o araydıCADIARZU:roflol: :roflol:
hımm olabilir kanka-tatlicadiarzu-
tabiki o ara zalak:mymeka:dedim
:roflol: :roflol: :roflol:
yok barbi,sadece saçını yıkıyodu allahtansırnaşık şey sırnaşık şey
iyiki 7lik falan değildi patiş, zira sen sokağa o şekilde çıkınca bir deprem daha yaşardı mahalle sakinleri :roflol:
teşekkrler canm olumunekankayizsmilegeçmiş olsun istanbuldaki arkadaşlara
saçını yıkamak için üstündekini illa çıkarıodur hiç değilse ikizlere takkeyle duruodur, ehhh o da bir artçı ederdi yaneeeee :roflol: :roflol:
dimiii:1shok:kanka sen Allah tarafından o miniyi birdaha giymemem için gönderilen bir Hızır olarak gelion şuan gözüme -tatlicadiarzu- beğenmemende bi hayır varmış la, ya sen beğenseydin bende tanrıça karısı bu etee beğendi diye ben bugün onu giyseydimm ya depreme o miniylen yakalansaydım laaa eyvahedigeldismile kankammmmm canommm bnmmmm
geçmiş olsun istanbuldaki arkadaşlara
deprem çantama koyacak küçüklükte doritos neyin depoliyim bariii , o ekşında iyi gider :roflol: :roflol:
sen de ben gibi yap barbiem. ünide okukrken izmirde durmadan deprem oluyodu. millet deprem çantası hazırladı,ben de hazırlıyı dedim aklıma n geliosa koydum.dışarı çıktım acıkmaya başladık dışarda yatıos,herkes açtı çantaları şekeler çikolatalar bisküviler falan bi de ben açtım neler neler çıktı
günnnük pedd,iç çamaşırı,koca makkacc çantam,parfümlerim,birkaç krem,bi de o gün osmanlıca sözlükalmıştım dünya paraya onu bırakmaya kıyamamaışım çantaya atmışımm:roflol:
neyse konuyu dağıtıyorum tamam
barbi la..senin gözlere bu tarz makyaj çok yakışır heboshayallersmile
eee bakımlı hatunun hali başka canımmm boşuna bu topiğe takılmıon kuşfoliiiii :roflol: genç ölürsek cesedimiz yağuşuklu olsun -tatlicadiarzu- ayy sinir bozukluğu tamda buna denir herhalll, zaçmaladımm -tatlicadiarzu- :roflol: