- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.441
valla burun küçççük ama sümümm çok derinden geldi herhall durduraaamadım siz de o kadar ağltmayın olum asker yolu beklioss zırlıyos durmadan hep zati:roflol:
ya asker imzası bulamadım bunu yaptımm canommm
onun gelmesinin imzası bu.senin alyansları filan görüncee çok içerleim ben askerden gelir gelmes isticek beni ben de takcem ben sözlencem ben de çok mutlu olcem ama hiltonda deeelll:roflol:
Allahım trikolata geberdim harika yaa mapıslık yaramış gülomcanlarımhihoyyyt
mapıstayken aldığım triko kazağım,ve pembiş yarasa kol bluzumkaydirigubbakcemile2
bu gün bayılarak aldığım golden rose 12 numara 9 tl olan rujumhihoyyyt hihoyyyt
çok doğal duruyor,ama simli..sim sevmeyenlerin bilgisine..
buda niveanin nemlendiricisibayanssulusmileel ayak vs..sürmek için aldım..yüzede olabilir banyo sonrası..
sırayla yazıyorum tatlım...
pastel=28
pastel=41
pastel=40
flormar=127 opuyorumnanaktan
Çok az kalmış yaa harika senin için de topikler açıcaz burda:dance:
Allah doğru zamanda en güzel şekilde yaşatsın hepimize canom
Hilton bayatladı zati kanka:umursamaz: bunlarla karşıma gelme de :roflol:
Hasret öyle lanet bişeki çekerken, ama sevdayı güçlü kılan da o
Bu zorlukların karşılığını kat be kat mutluluk olarak alacaksınız inna bana destek ol her zaman sevdiceğine sonu çok güzel olacak Allahın izniyle bitanemolumunekankayizsmile
canlarımhihoyyyt
mapıstayken aldığım triko kazağım,ve pembiş yarasa kol bluzumkaydirigubbakcemile2
bu gün bayılarak aldığım golden rose 12 numara 9 tl olan rujumhihoyyyt hihoyyyt
çok doğal duruyor,ama simli..sim sevmeyenlerin bilgisine..
buda niveanin nemlendiricisibayanssulusmileel ayak vs..sürmek için aldım..yüzede olabilir banyo sonrası..
ayy çok teşekkür ederim Şeniz
gecenin bu saatin zahmet verdim sana da...
renkleri çok hoşuma gitti napiim
güle güle kullan hepsini
ben de alıciim en yakın zamanda :)
kanımda oluyoda,her zaman sipalim olmuyo be kanka:smiley-cool:mapısı bahane edip alşverş yapıyo lülülülülülü
kanında var senin kızaaaammm :hulya: illa alcen bişeler olumunekankayizsmile bendensin :dance:
kankamm yarasa kola hastaymdırr.trikonda züperrrrrr :lepi:
kızzzz rujun rengi ne degşk öleeeeeeeeeeee boshayallersmile süperler valla güle güle kullan giyin sürüş kankammm opuyorumnanaktan
bilmezmiyim:jeyyar:kokoş seniboshayallersmileKankam güle güle kullan pembelerini çok güzel severim ben de pembebayanssulusmile
ben sana kıyabilirim sanki ormantik kıraliçem:a015:Amin bitanemm cümlemizi:Saruboceq:
ama sen hiç ağlama kıyamamsenağlama
piştimi olduk kuşovskimkaydirigubbakcemile5danrıçmm güle güle kullan cicileri hepsini çok beğendim
kazağının mavisinden bende de var ve çok kullanışlı.
rucuna bittim olumm züpper bi rengi var
kremini de bol sürüştür kafa göz nere varsa sür çatlak sayın artmasın:roflol:
kesinlikle katılıyorum islomaolumunekankayizsmile:asigim:
Bu zorlukların karşılığını kat be kat mutluluk olarak alacaksınız inna bana destek ol her zaman sevdiceğine sonu çok güzel olacak Allahın izniyle bitanemolumunekankayizsmile
teşekkürler bölürcemŞenizAllahım trikolata geberdim harika yaa mapıslık yaramış gülom
Ruj da dudakta nası duruyo acaba marcinal bi renk gibiCADIARZU
:smiley-cool: yok değilim kanka nerden bu duygusallık ben de bilmiyorum:1ninca: nikommm nerelerdesin sen de başını alıp gitme ne olurboshayallersmile
ben ne sulak bi hatun oldum bu gece olumm her şeye ağlayasım geliyoo:gitme:
nşallah canım benim
hilton istemem zati
açık hava ossun yüzüğü taktık die açılmayalım fazlaa:roflol:
az kalmadı kanka yaa daha yarılamadık bile kısa döem benimki ondan az gibi duruyokaydirigubbakcemile5
aşkoya güveniyom da kendime ımmmmm:roflol:töbe töbeee
öle canım dokturum bi de bana kanalların kapalı die sunni gözyaşı damlası verdi bi de kanallrım kapalı olmasa güzel ülkemi sel basar:roflol:
Ben anadım zati kanka arıza sende çocuuğa bişi yaparsın mazallah ki beklenir:roflol:
oyy gözünün yaşı kurumuş bu yaştasempatiksalakcinni dikkat et e mi bebeğim tehlikeli bi olay
Zorlanırsan gel bana itinayla ağlatırım-tatlicadiarzu- mutluluktan tabi:jeyyar:
yavru ceylanım gelem yanına sar beni sarmala beni alyansına da yakından bakim bi:roflol:
benden zarar gelmes ben hanım hanımcık dururum içimden geçeni belli etem:roflol:
kankam ocenin no=pastel 40 yerimseniben üşenmedim aha da sürdüm tırnaklarıma kaydirigubbakcemile2
ama kenarlarını silmedim henüz resm çekcem diye sempatiksalakcinni
mazur görün artıkın okadarını guclubacismile
gül suyu önerini bekliyorum dermotolist :hulya: ( yazılışı kesin yanlış heç ugraşmadım valla zemuszemus )
gece yatmadan siliyorum sadece ben gül suyuyla yüzümü :lepi:
siz sosyetikler deyip sonra mac alıyo :icecream: çelişme kankeeee :smiley-cool: sosyetik kim söle hadi :icecream:
makyaj yapmayı kankam aşkommm saolsun tavsiyelerine uyarak :asigim: eyeliner bile çekemzdm sırnaşık şey şimdi elimi kaldrmadan çekiyorum guclubacismile
ayy çok konuştum resm ekliyim :hulya:
dermotilist:roflol: :roflol: :roflol: öldüm ya:roflol:
patent:smiley-cool:hatırladınmı:roflol: :roflol:
senin barnaklarını yerimmaklinialirimsmile çok yakışmış annem:1hug:
ayrıca tekrar çekip yükledğin içinde saol kankamŞeniz
işin ne olum çek tabi:mymeka:
kanka:asigim:ne dicektimbilmiyorumkismileheh dur..bak bendeki m.a.c glos
çok benzettim 2 glosu
pastel 49 numara glossüprizzzzzkesn alıcam bal kutumzemuszemus