- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.321
dettt :mymeka: heç sevmem aspiratörcüleri :mymeka: sempatiksalakcinni
kuştirik senii olumunekankayizsmile
tiki de oldum iyi mi kanka sempatiksalakcinni :roflol:
aprillll koş ne giydineeee gece kuşu resm eklemş habarsızzz delikafadulden
resm ne yaa foto -tatlicadiarzu-
aprillll koş ne giydineeee gece kuşu resm eklemş habarsızzz delikafadulden
resm ne yaa foto -tatlicadiarzu-
april kanka,pati kanka sana tiki dedilülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: sen ve tiki olmakfisfisfis :roflol: :roflol:
april kanka,pati kanka sana tiki dedilülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: sen ve tiki olmakfisfisfis :roflol: :roflol:
lülülülülülü lülü yaaa lülü tabii lülülülülülü
sen ne kadar varoşsan ben de o kadar tikiyim kankaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden -tatlicadiarzu- sositososito
yıııhahahhaha sempatiksalakcinni
(bu arada sevdalımın eve dönmesine az kaldı (şehir dışındaydı da), her an çıkabilirim çiçenklerim)boshayallersmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeylülülülülülü lülü yaaa lülü tabii lülülülülülü
sen ne kadar varoşsan ben de o kadar tikiyim kankaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden -tatlicadiarzu- sositososito
yıııhahahhaha sempatiksalakcinni
(bu arada sevdalımın eve dönmesine az kaldı (şehir dışındaydı da), her an çıkabilirim çiçenklerim)boshayallersmile
tamam ulan anladım zaten:roflol: :roflol:Danrıça kankaaaaaaaam özel mesajı yannışlıkla yarım gönderdim laa
siml koyamadan ve eksik yazılı gitti kaydirigubbakcemile
az bekle kanka yollicam tekrar
ahahahha allah beni neetmesin la ohaoldumsmile
ortalığı kızıştrmada üstüne yok olum alsanaalsanasmile al sana çanta
takılıyorum tabi böböğümmm Şeniz tiki kızlardan nefret ederim aman haa olmayalım öle bayanssulusmile hatta bilerek çakma çanta takalım ,4 çizgili adidas filan giyelim :roflol::roflol::roflol::roflol:
bebem her gün makkac yapıyom okula giderken de öle far mar yok klasik kalem rimel falan ondan eklemiyom vaktim olmuyo zaten.
akşam gelince de fredy gibikalıom:roflol:
sende zorla tiki değilim ayağna yatma len:mymeka:tamam april kankam tiki değil:1closedeyes:ama sen tikisin sus:mymeka:
istinye parklara gidip,marka ayakabıları ben almıyorum
olum sussana :icecream: tamam almış olabilürümm :hulya:ama ruhum arabesk kankeee şakkıdı
damarsa damar işte o kadarrrr anadın mıııaklinialirimsmile
Kızlar merhaba. Sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim. Umarım bir çözüm bulabilirim eyvahedigeldismile Benim cildim çok hassas ve karma bir cilde sahibim. Mevsim dönüşümlerinde burun çevrem ve çenem bölge bölge kızarıp pul pul dökülüyor. Görüntüsü hiç hoş değil üstüne de yanıyor mafoldumben bunun için bana önerebileceğiniz bitkisel bir çözüm, doğal maske vb. tarzda bir şeyler var mı?
puhahahaha zalağın triplere bak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:olum sussana :icecream: tamam almış olabilürümm :hulya:ama ruhum arabesk kankeee şakkıdı
damarsa damar işte o kadarrrr anadın mıııaklinialirimsmile
Kanka hoşgeldin:smiley-cool:
merhaba canım
cildini rahatlatıcak bir tarif önericem sanayerimseniben
salatalığın suyunu çıkar önce..bu suya biraz süt kat ve cildine sür..kalabildiği kadar kalsın,sorun olmaz.örneğin en az bir saat kalabilirkaydirigubbakcemile5
cildini rahatlatıcaktır canım...
ayrıca spf içeren nemlendirici sürmeden dışarı çıkma..spf içeren kremleri sadece yazın sürmiyoruz.yaz-kış kullanıyorozolumunekankayizsmile
eğer spf içeren kremin yoksa sana şu 2 markayı önerebilirim
neutrogena'nın güneş koruma faktörü içeren kremi,ve aveni'nin kremi..
aveneyi dermokozmetik ürünler satan yetkili ezanelerden alabilirsin.fiyatı 60 tl civarı.neutregena kozmetikçilerde,ezanelerde hatta makro gibi marketlerde kolaylıkla bulunur.onunda fiyatı 30 tl civarı..
ben 2 ürünüde çok başarılı buluyorum
muhteşem gözleri:asigim:ve makyajları ilebayanssulusmileela gözlü,benli dilber:lepi:canım kankam Pati'nin göz makyajlarıhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
canım kankam,emeğine sağlık:1hug:
adım adımlarını görmek dileği ile:jeyyar:
Patim kombinler çok şıkolumunekankayizsmile
puhahahaha zalağın triplere bak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamam kanka büyüksün-tatlicadiarzu- a.s damarcısın tamam hı hıııa.s-tatlicadiarzu- :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyallahın çakma damarcısılülülülülülüözenti arabeskçi
inci tanesi hoşgeldin canımmm :lepi: