Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş
[/url][/IMG]

tanrıça karısı gelllll :gitme: olum gece kuşu naptın sen yaaaaaa
açız biz burda aç :gitme:
hemde patatessssss en sevdgm şey :gitme:
şeklede bakın :gitme:
süslemeyede bakın :gitme: yaktın bizi diyim sana

biraz zor bi salata ortadaki köstebeğin içi dedolu hem ben yapmam yapmam ama yaptım mı tam yaparım yavru ceylanım yarın çayına gelin yapam size de:roflol:
bu kadar açsanız bugün yaptığım kurabiyemin resmini göstermiyim o zaman:roflol:

süpersin süpersin süpersoniksin Nazommmmmmmmmmm olumunekankayizsmile :lepi:

aşkommm :asigim: yerim seni cokacimcoook
cigaraya baslamışsın kanka bi dal da bana ver de içek kahve koydum ocaga gell şakkıdı

olumunekankayizsmile
ooh muhabbeti de bi gücel olur ki kankamın :lepi:

banım yeni açıldığı için anca yazıyorum.aprilim,canım kardeşim,hoşgeldinolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
seni çok seviyorum biliyosun dimiŞeniz​
[/B]

aşkom benimmmm olumunekankayizsmile
yoldaşım kardeşim Tanrıçam benim oooğ olumunekankayizsmile
ben de seni çok ama çok seviyorum melek ruhlum gücel yüzlüm
Şeniz :1hug:

heyoooooooooooooo harikasın megom süper haberrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden

slm güzeller
bu aralar pc başında çok kalamıyorum
aklım sizde
unutmadım sizi

yirim senin göbüşünü ben kankaların en gücel hamilesiii olumunekankayizsmile

kızma be kankam, içiyom üleyn
yok balım kötü bişi yok merak etme canımın paresi
olumunekankayizsmile :lepi: hihoyyyt

aprilim kankam mapıs damındayken kim canını sıktı hemide cigaraya başlamışsın
tanrıçam güzel edim senin sekretaryan nerde acep

daha evvelden başladımdı da sizden gizli tüttüriyodum kanka eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş
[/url][/IMG]

vışşşş cokacimcoook canım istedi iyi mi kuştirik kafam sempatiksalakcinni

hoşgeldin mapıshane gülü :jeyyar: temiz çamaşır neyin gönderdi mi nişanlın aprilim :roflol: beyaz beyaz :roflol:
şaka maka gerçek yaşamda Allah kimseyi düşürmesn yaa

makyaj topiğini yemek topiği diye degişcek kazen yakında :roflol: ellerine saglk gece kusummmm :lepi:

hoşgeldin mapıshane gülü :jeyyar: temiz çamaşır neyin gönderdi mi nişanlın aprilim :roflol: beyaz beyaz :roflol:
şaka maka gerçek yaşamda Allah kimseyi düşürmesn yaa

ojbulduk Patişotammm olumunekankayizsmile
sen ne marka içiyon zigara la?
ben tiki olduğum için Malboro layt içiyom. bayanssulusmile sempatiksalakcinni bazen de Kemıl soft

yok kanka kendi kirli çamaşırlarını göndertti. daha iyi oluyo öle
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni lülülülülülü kafamçokkarıştı

brehhhhhhhhh :lepi: :lepi: :lepi:
marifetli örtmen bu bildiğin hamarat ayol
:lepi: kaydirigubbakcemile5

muhteşem gözleri:asigim:ve makyajları ilebayanssulusmileela gözlü,benli dilber:lepi:canım kankam Pati'nin göz makyajlarıhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt​

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

canım kankam,emeğine sağlık:1hug:
adım adımlarını görmek dileği ile:jeyyar:​

Patiiiiiiiiiiii, öpiyim gözleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni bayanssulusmile :asigim:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süpersn yaaa kendi kirlilerini gönderdi heee sempatiksalakcinni
kızz bende arada bi dal içerdim öle yaz geceleri bira cigara kuruyemş ve ardndan naneli sakız şekerler sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama şimdi usluyum aprilim :hulya: anam biz malbora laytı dayımdan kaçırablrsem ondan aldgmda içiyodum.biz fakir cigaralrndan alırdk arkidaşlarla sempatiksalakcinni zevklydi hee boshayallersmile bak aklıma geldi o günler

sırnaşık şey sırnaşık şey
seni gidi masum içici senii lmaz: sempatiksalakcinni
ben zeenginim kanka bilmin mi aaa
naniknanik

sırnaşık şey sırnaşık şey
seni gidi masum içici senii lmaz: sempatiksalakcinni
ben zeenginim kanka bilmin mi aaa
naniknanik

tiki girl seniii :hulya: içicininde masumu var zemuszemus şekil A=Pati sempatiksalakcinni

cığaram bitti olummm babamdan çalıp günaha girmiyim gece gece bi layt gönderin bakiimm:roflol:

kızzz temiz hava dururken cigara içme :mymeka:
dumansz hava saahsı piliss opuyorumnanaktan ( yalandan kim ölmüş sempatiksalakcinni uyarı yapem )

cığaram bitti olummm babamdan çalıp günaha girmiyim gece gece bi layt gönderin bakiimm:roflol:

dettt :mymeka: heç sevmem aspiratörcüleri :mymeka: sempatiksalakcinni
kuştirik senii
olumunekankayizsmile

tiki girl seniii :hulya: içicininde masumu var zemuszemus şekil A=Pati sempatiksalakcinni

tiki de oldum iyi mi kanka sempatiksalakcinni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…