- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.301
ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş [/url][/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkommm :asigim: yerim seni cokacimcoook
cigaraya baslamışsın kanka bi dal da bana ver de içek kahve koydum ocaga gell şakkıdı
banım yeni açıldığı için anca yazıyorum.aprilim,canım kardeşim,hoşgeldinolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile[/B]
seni çok seviyorum biliyosun dimiŞeniz
Selammmmopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...93624-birtanem-kankam-cancum-askerligi-3.html
cancu da yedi şafağını fıstıım yaaa:sm_cool:
gene anamlardayız da yazabiliom,kalkıcaz birazdan..
pc bozuk bizim halaa:dilcikar:hıııhhhhhh
slm güzeller
bu aralar pc başında çok kalamıyorum
aklım sizde
unutmadım sizi
kanka:mymeka:
bidaha duymıcamkaydirigubbakcemiletamam bende cüğaraya başlamış olabilirimama bu,sana kızmıcağım manasına gelmiyo:dilcikar:
cigaran ne marka kanke:smiley-cool::icecream: :roflol:
ben seni nasıl özledim onu biliyomusunsenağlama
hep aklım sendeydi kardeşimsenağlama
bu arada bilmediğim başka bişeymi oldu?CADIARZU
aprilim kankam mapıs damındayken kim canını sıktı hemide cigaraya başlamışsın
tanrıçam güzel edim senin sekretaryan nerde acep
ben de bugün değişiklik olsun diepatates salatası yaptım nazımmm bak bakim nası xolmuşşşş[/url][/IMG]
hoşgeldin mapıshane gülü :jeyyar: temiz çamaşır neyin gönderdi mi nişanlın aprilim :roflol: beyaz beyaz :roflol:
şaka maka gerçek yaşamda Allah kimseyi düşürmesn yaa
[/url][/IMG]
ojbulduk Patişotammm olumunekankayizsmile
sen ne marka içiyon zigara la?
ben tiki olduğum için Malboro layt içiyom. bayanssulusmile sempatiksalakcinni bazen de Kemıl soft
yok kanka kendi kirli çamaşırlarını göndertti. daha iyi oluyo öle aklinialirimsmile sempatiksalakcinni lülülülülülü kafamçokkarıştı
züpper olmuşşşşşşşşş
Patiiiiiiiiiiii, öpiyim gözleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni bayanssulusmile :asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süpersn yaaa kendi kirlilerini gönderdi heee sempatiksalakcinni
kızz bende arada bi dal içerdim öle yaz geceleri bira cigara kuruyemş ve ardndan naneli sakız şekerler sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama şimdi usluyum aprilim :hulya: anam biz malbora laytı dayımdan kaçırablrsem ondan aldgmda içiyodum.biz fakir cigaralrndan alırdk arkidaşlarla sempatiksalakcinni zevklydi hee boshayallersmile bak aklıma geldi o günler
sırnaşık şey sırnaşık şey
seni gidi masum içici senii lmaz: sempatiksalakcinni
ben zeenginim kanka bilmin mi aaa naniknanik
cığaram bitti olummm babamdan çalıp günaha girmiyim gece gece bi layt gönderin bakiimm:roflol:
cığaram bitti olummm babamdan çalıp günaha girmiyim gece gece bi layt gönderin bakiimm:roflol:
tiki girl seniii :hulya: içicininde masumu var zemuszemus şekil A=Pati sempatiksalakcinni