Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canlar ben geldiiiiiiiii Şenizdemek yeni kombinler yeni maske tarifleri verilecek:lepi: Bende kuzenimin düğününde giyeceklerimi ekleyeceğim ama şu an bavulda artık gelince eklerim melekolarım yerimseniben

Hayla ortada resim yok:umursamaz:
Böle olmaskii
çatladın dimi:mymeka:kolaydı çek,pc ye at,buraya ekle:dilcikar:
selammmm :lepi:
resm bekliyoreemmm :hulya:
amann öldünn:dilcikar:
ben geldimmmkaydirigubbakcemile2 fatmagüle üzüldüm ya:gitme:
sen kendine üzül,nolucak bu sene halin:roflol:bize takılırsan okulun bitmicek söylim
Canlar ben geldiiiiiiiii Şenizdemek yeni kombinler yeni maske tarifleri verilecek:lepi: Bende kuzenimin düğününde giyeceklerimi ekleyeceğim ama şu an bavulda artık gelince eklerim melekolarım yerimseniben
aaaa livooo sende ekle hemen kuzum:sm_cool:çok merak ettimhihoyyyt
hayırdır kuşovski,örtmenliğemi başladınzemuszemus

Tanrıça kız ne kızıyon ekleyecek çok şeyimiz var herhal biliyoz ne yüzüme vuruyon
klava:
ahanda fincan keki

kanka neler yaptın yine:1shokfffff canım çekti şerepsizimcokacimcoookellerine sağlık..hemen inceliyorum:lepi:

Çatladım tabi kızaam:dilcikar:
Azcık ekle de gözüm göğnüm açılsın çok başım ağrıyiikafamçokkarıştı
PatişkommŞeniz

nazalpcimmmmmmm :lepi: fincanda kek den bende denemiştim bikeresnde süper oluyo :lepi:
2 kat yapmştm ama ben..arasına krema cokacimcoook eline koluna saglkk cnmm

islooo :jeyyar: Şeniz

nazalpcimmmmmmm :lepi: fincanda kek den bende denemiştim bikeresnde süper oluyo :lepi:
2 kat yapmştm ama ben..arasına krema cokacimcoook eline koluna saglkk cnmm

islooo :jeyyar: Şeniz

Yaptında noldu tek başına ziftlenmişin pati karısı insan bize de göstertir :mymeka:

canlarımzemuszemus
sonbahar geldi malum:lepi:bende sizler için kombinimi ekliyorum..siftah benden bereketi topiktensempatiksalakcinni​

geçen sene aldığım aglarım:smiley-cool:kızılay dağıtırkene:icecream:bende alem dedim:icecream:
postacı çanta kullanmak istedim bu kombinimde-tatlicadiarzu-:roflol:
krem rengi hırkam,dar kotum,karabiberimin hedite ettiği tişörtüm..işte günlük bir kombinzemuszemus

ohanzi yani olum :1shok::1shok::1shok:
geberdimmm bayıldımmm akannehir
kanka tişörtü bol kotla kombin et demiştim eferinn lafımı dinliyon sempatiksalakcinni
(taam bee sustumm guclubacismile ) ondan sonracıgımaa :hulya:
papuçlarını görmüştim zate bayıldıgımı biliyon sositososito :lepi:
herkesde olan modelden degl kankam senin ki vereliniortak degüüşük bi tarz aklinialirimsmile
çantana lafım yok şakkıdı kıskanç gacı moduna girdim fena sevdim bu ekledgni öküzbas :icecream:
güle güle giyin kankaların hası ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Danrıçam kombinin harika bayıldım ama şu ugları bi ben sevmiyorum galiba görünce midem bulanıyoakannehir ama seninkiler bi kibar görüktü gözümesempatiksalakcinni

Zeminde kullanılan leopar da pek hoşmuş:jeyyar: :jeyyar:
Bu kombin eksik olmuş:umursamaz: nirde bunun makkajı takısı tokası çamaşırısempatiksalakcinni

geçen gün aldığım buz kalıplarıma süt koydum ve dondurdum bugün..
dondurduğum sütlü buzları,yüzümde gezdirdim..yüzüme nem verdibayanssulusmile
bunun daha önce elma suyu,salatalık suyu,limon suyu gibi versiyonlarını eklemiştim biliyorsunuz..
bu seferde bunu ekliyim dedim.özellikle cildi kuru olan arkadaşlara öneririm..cilde gerginlik ve canlılık verir..makyajdan önce uygularsanız,harika bir zemin hazırlarsınız cildinizevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…