- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.001
çatladın dimi:mymeka:kolaydı çek,pc ye at,buraya ekle:dilcikar:Hayla ortada resim yok:umursamaz:
Böle olmaskii
amann öldünn:dilcikar:selammmm :lepi:
resm bekliyoreemmm :hulya:
sen kendine üzül,nolucak bu sene halin:roflol:bize takılırsan okulun bitmicek söylimben geldimmmkaydirigubbakcemile2 fatmagüle üzüldüm ya:gitme:
aaaa livooo sende ekle hemen kuzum:sm_cool:çok merak ettimhihoyyytCanlar ben geldiiiiiiiii Şenizdemek yeni kombinler yeni maske tarifleri verilecek:lepi: Bende kuzenimin düğününde giyeceklerimi ekleyeceğim ama şu an bavulda artık gelince eklerim melekolarım yerimseniben
hayırdır kuşovski,örtmenliğemi başladınzemuszemushohoyytt ben geldim herkese tşk ederim çok garipsedim ortamı yaa. hocalrar pek sıcakkanlı değil heçç bana çekmmeişler :roflol: evime yeni gelldim anam işten geç gelcek çok yorgnm yemek de yapmam lazım daha spor yapcem duş alcem ders çalışcam anamm ben hangi araya sıkıştırcam tüm bunnarı:1shok:
nazommm kekin süperoski gözükenzi sabahtır bişi yemedim laa bana sefer tası neyim yapın gönderin:roflol:
Tanrıça kız ne kızıyon ekleyecek çok şeyimiz var herhal biliyoz ne yüzüme vuruyonklava:
ahanda fincan keki
nazalpcimmmmmmm :lepi: fincanda kek den bende denemiştim bikeresnde süper oluyo :lepi:
2 kat yapmştm ama ben..arasına krema cokacimcoook eline koluna saglkk cnmm
islooo :jeyyar: Şeniz