- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.981
yavrularımmm geldim kaçıom anacımm
ücretli öğretmenlik başvurusu yapmıştım kabul edilmiş bugün aradılar apar topar evraklarımı hallettim bi de ayakkabı aldım kendime :roflol:
yarın göreve başlıyom 7de kalkıcam okul bana 45 km uzakta allah yardımcım olsun.
çok heyecanlayım canlar bana dua edin hepinizi öpüyorummmkaydirigubbakcemile5
ücretli öğretmenlik başvurusu yapmıştım kabul edilmiş bugün aradılar apar topar evraklarımı hallettim bi de ayakkabı aldım kendime :roflol:
yarın göreve başlıyom 7de kalkıcam okul bana 45 km uzakta allah yardımcım olsun.
slm milletaklinialirimsmile
Meleklerimmmmmmmmm Şeniz hepinizi kocaman öpüyorum gece gelmeye çalışcam güzeller .
anam koşa koşa gelmiş bi solukta naltmış gene arzuşumzemuszemusselamun hello bayanlarr
toplantımı başarıylan gerçekleştirdim. dün gece saat 1 çubuğa kadar kitapçığı bitirmeye çalıştım. sabah ta toplantı başlayana kadar bitirdim. herşeyi hem son ana bırakma huyum kime çekmiş bilmiyorum çok kızıyorum kendime de... ama yetiştiriyorum valla:))
tatilden ayın 6 sında döndüm iş başı yaptım bak o kadar süre işte yattım yattımm son iki gün tırmaladım bitirdim. okulda da ben böyleyim. koca sene okula gitmem son 1-2 günde ezbrler girerdim öyle geçerdim. yumurta sıkıştırmadan vallaha iş yapamıyorum. Ali de çok kızıyor bana ne olursa olsun ne kadar erken çıkarsak çıkalım her zaman ya otobüse ya feribota yetişmek için koşuyoruz bıktı çocuk benden yaa.. ya ben ben kendimden bıkmadım mı onca sene hep aynıyım. ayakkabılarımı bi daire kapısında bağlamadım lise hayatımda... komşular bile tebrik ederdi nasıl botların iplerine basmadan hızlı koşabiliyorum diye ya:))))
gacımın albümü de gördüm doruğun saçlar a ne ettin kız yakuşukluluğunu gölgelemişin çocuğun balım yaaa
ilgi çekmiyon tabi yanında ondan dimeee
nazo gelin çok süslü yapmışın beya kekçikleri, zemuszemus
bide soslar süzülmüyo mu üüüle...
Te te canım çekti..cokacimcoook
Nazooo olmadık yerlerim şişcek şimdi harika görünüyoalrrcokacimcoook
sağol canısım şişmez beya ne şişcek hemen kalkıp yaparsın sen becerekli hatun
Masumum aşağıdan bakıyonda beni görüyonmu acaba
Kız saçaklı niye topiğe bişi yazmıyonuz ya merak ediyom sizi:uhm: