- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.961
eeeeprrrııııl nirdesin cadı kızçeeee.delikafadulden.
nasıl giysem bloğunda hediye kazanan aprıl senmisin gülüm.şutarafagitti.
Nazom sağlık olsun da çalış annem yaa bi şekilde buluşur hasret gidertirizolumunekankayizsmile
Gacım neler diyon yaa ağlıcam valla Allah hiç ayırmasın nazarlardan saklasın.
Vakti zamanı gelince Allah herkese tattırsın bu duyguyu:asigim:
Nazom sağlık olsun da çalış annem yaa bi şekilde buluşur hasret gidertirizolumunekankayizsmile
Gacım neler diyon yaa ağlıcam valla Allah hiç ayırmasın nazarlardan saklasın.
Vakti zamanı gelince Allah herkese tattırsın bu duyguyu:asigim:
valla napim canom
aklım hep burada
ekleyeceğim o kadar çok sey varki aldıklarım yaptıklarım ama yetişemiyorum
eve geldiğimde deli gibi dolanıyom ne yapsam onumu yapsam bunuu yapsam diye
bu sistemle artık daha az vaktim kalıyo kendimede evimedemafoldumben
gacım beni takibe almış
:asigim:
Şenizaklinialirimsmilesık kullanılanlara eklemişim, ama takibe almamışım..korkmaç a yapılan son adsız yorum benim kızanım..soona hemen izlemeye aldım
bu korkmaçı boşnaklar farklı bir versiyonunu yapıyor..sarı dolmalık biber,peynir ve kaymak,süt, tuz la yapılıyor..kahvaltılık salata meze ne dersen o oluyor..ama 1 haftayı geçiyor tam tadında olması turşu gibi bişey sankim..
heheee adsız kızanım benim
sen bilmiyonmu kız korkmaçı
bizim orda çok yaparlar
senın dediğin o ekşimikli biberide pek severim üzerine pul biber gezdir bide yemede yanında yat
duymuştum da yemedim ve tam tarifini de,adını da bilmiyordumbilmiyorumkismile.. şincik annadım beyaaaa..manca da süper olar.cokacimcoook.bizimkiler mamzana diyüüü..
benim ufaklık gelip gidip yanıma, hangi çizgi film başladıysa bana haber veriyor..
şimdi de johan başlamışşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
gidiiim de brokoli çorbasını besliyeyim oğluşuma..
nazom görüşürük, kendine iyibak..Şeniz
bitanem,mesela kabak oyucağı var,fındık kırma gereci,teflon tava sıpatulası,salatalık doğrayıcı gibi..mutfakta pratik kullanımlık gereçler livomolumunekankayizsmileGüzelllik hepsi çok cici ama bazı muftak gereçlerinin neye yaradığını anlamadım delikafadulden
Tarzına hasta kaldığım neler almış öyle hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan
Danrıçam kokoş hatunum ciiclerin süper beyaza da bayılırım güle güle giy.
Taşlı tuşlu fırçanla da yanaklarını gülü gülü fırçala harika görünüyor.boshayallersmile
Makkaj çantan heç boş kalmaya sefkilim
:1shok: :1shok: :1shok:Kızlar merhaba
içime evlat acısı gibi koyan birşey var
adım adım topiğime bakıyordum makyajları düzenleyeyim dedim. Göremiyoruz diyen arkdaşlar çoğaldıydı çünkü.
bi girdim ki fotoların çoğu yok, yüklediğim sitede de silinmiş gitti makyajlar
canlar bazı arkadaşlar benim makyajları biriktiriyordu bilgisayarında söylüyorlardı. Bulan olan varsa lütfen benle irtibata geçsin de canlar alayım onları ben tekrar yükleyeyim. çok üzüldüm ya bitaneler
dantelalı:smiley-cool:kankito, mutfak gereçlerin akide şekeri gibim..çeyizl,k mi bunlar?
cicilerinde çok güzel ama arkası dantelalı badini çok beğendim..
tanrıçaaam..bende ondan istiyooooomdelikafadulden...(git sen de al dermişin)
:roflol: :roflol: anlamammıedit yok..liv'den alıntı yapmışım yanlışlıkla..tühhhh..neyse tanrıçam annar artıkın..
bayıldım laaaa:1shok: boshayallersmile boshayallersmileGöz kalmiylen yaptığım smokey
[/url][/IMG]
nazom bloğuna eklediklerini burdada paylaşırsın umarım kanka:mymeka::asigim:
Bayağı bir yazılan olmuş sanırsam bir ara okuyacağım.
Göremedğğim arkadaşlarıma canlarımda selam ederim burdanŞeniz
ağzımıza kilit vurup,senimi beklicez sandın çahallllülülülülülü lülülülülülü lülülülülülügeçmiş sayfalara bi göz atiyim dedim ama kaldığım yere yetişmek ne mümkün ben tatildeyken ne çok konuşmuşunuz siz öylelmaz:
tanrıçamm hbdum cnm evet okul açılıyo ama ben 1 hafta astımaklinialirimsmile
saol gülocanŞenizbebeğimm hepsini güle güle kullan süperler hırkayı geçen gün bende denedim park bravomuydu bedeni kalmamış çok beğenmiştim güle güle giy kuzucumŞeniz :lepi:
arzumda,aprilimde,megomda,bende askerlerimizi ocaklarından geri aldık livimkaydirigubbakcemile2çok şükür:Saruboceq:Nisanım değişen birşey yok bilmiyorumkismile Günlükte okumuştum sevdiceğine kavuşmuşsun okuduğumda çok mutlu olmuştum .Benimkiside Kasımda asker yolcusu ya offffff :gitme:
Senin Gs yüksek lisans olayı noldu balım ?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3geçen günlerden birinde kociş seyahate gitmiştibayanssulusmile,dönüşte bana toprak güveç-çömlek, ne derseniz işte, bunu almış..hemmmeeeen bi kuru büşürdüm..çok lezizolducokacimcoook..ya da bana ööle geldi.bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni.
toplantın bitti demekalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisselamun hello bayanlarr
toplantımı başarıylan gerçekleştirdim. dün gece saat 1 çubuğa kadar kitapçığı bitirmeye çalıştım. sabah ta toplantı başlayana kadar bitirdim. herşeyi hem son ana bırakma huyum kime çekmiş bilmiyorum çok kızıyorum kendime de... ama yetiştiriyorum valla:))
selamun hello bayanlarr
toplantımı başarıylan gerçekleştirdim. dün gece saat 1 çubuğa kadar kitapçığı bitirmeye çalıştım. sabah ta toplantı başlayana kadar bitirdim. herşeyi hem son ana bırakma huyum kime çekmiş bilmiyorum çok kızıyorum kendime de... ama yetiştiriyorum valla:))
tatilden ayın 6 sında döndüm iş başı yaptım bak o kadar süre işte yattım yattımm son iki gün tırmaladım bitirdim. okulda da ben böyleyim. koca sene okula gitmem son 1-2 günde ezbrler girerdim öyle geçerdim. yumurta sıkıştırmadan vallaha iş yapamıyorum. Ali de çok kızıyor bana ne olursa olsun ne kadar erken çıkarsak çıkalım her zaman ya otobüse ya feribota yetişmek için koşuyoruz bıktı çocuk benden yaa.. ya ben ben kendimden bıkmadım mı onca sene hep aynıyım. ayakkabılarımı bi daire kapısında bağlamadım lise hayatımda... komşular bile tebrik ederdi nasıl botların iplerine basmadan hızlı koşabiliyorum diye ya:))))
gacımın albümü de gördüm doruğun saçlar a ne ettin kız yakuşukluluğunu gölgelemişin çocuğun balım yaaa
ilgi çekmiyon tabi yanında ondan dimeee
selamun hello bayanlarr
tatilden ayın 6 sında döndüm iş başı yaptım bak o kadar süre işte yattım yattımm son iki gün tırmaladım bitirdim. okulda da ben böyleyim. koca sene okula gitmem son 1-2 günde ezbrler girerdim öyle geçerdim. yumurta sıkıştırmadan vallaha iş yapamıyorum. Ali de çok kızıyor bana ne olursa olsun ne kadar erken çıkarsak çıkalım her zaman ya otobüse ya feribota yetişmek için koşuyoruz bıktı çocuk benden yaa.. ya ben ben kendimden bıkmadım mı onca sene hep aynıyım. ayakkabılarımı bi daire kapısında bağlamadım lise hayatımda... komşular bile tebrik ederdi nasıl botların iplerine basmadan hızlı koşabiliyorum diye ya:))))
gacımın albümü de gördüm doruğun saçlar a ne ettin kız yakuşukluluğunu gölgelemişin çocuğun balım yaaa
ilgi çekmiyon tabi yanında ondan dimeee
hee kestirdin sandım gacıceylanım:))) içim rahatladı beeyaaa
islo la alıntıda gördüm danruçam alıntılamış elleri ojasiz kalmayasıca
amanın booo dedim bi kalemin rengi göz rengi ile bu kadar bierbi uyar çiçeem