Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eeeeprrrııııl nirdesin cadı kızçeeee.delikafadulden.
nasıl giysem bloğunda hediye kazanan aprıl senmisin gülüm.şutarafagitti.

Nazom sağlık olsun da çalış annem yaa bi şekilde buluşur hasret gidertirizolumunekankayizsmile

Gacım neler diyon yaa ağlıcam valla Allah hiç ayırmasın nazarlardan saklasın.

Vakti zamanı gelince Allah herkese tattırsın bu duyguyu:asigim:

amiiiiin islom amiiiin..ağlama sen, kıyamam cücel gözlerine,, kızarırlar sonraaa.sositososito.
gerçi daa bi maviş maviş bakarsın..

valla napim canom
aklım hep burada
ekleyeceğim o kadar çok sey varki aldıklarım yaptıklarım ama yetişemiyorum
eve geldiğimde deli gibi dolanıyom ne yapsam onumu yapsam bunuu yapsam diye
bu sistemle artık daha az vaktim kalıyo kendimede evimede
mafoldumben

gacım beni takibe almış

:asigim:

Şenizaklinialirimsmilesık kullanılanlara eklemişim, ama takibe almamışım..korkmaç a yapılan son adsız yorum benim kızanım..soona hemen izlemeye aldım

bu korkmaçı boşnaklar farklı bir versiyonunu yapıyor..sarı dolmalık biber,peynir ve kaymak,süt, tuz la yapılıyor..kahvaltılık salata meze ne dersen o oluyor..ama 1 haftayı geçiyor tam tadında olması turşu gibi bişey sankim..

Şenizaklinialirimsmilesık kullanılanlara eklemişim, ama takibe almamışım..korkmaç a yapılan son adsız yorum benim kızanım..soona hemen izlemeye aldım

heheee adsız kızanım benim
sen bilmiyonmu kız korkmaçı
bizim orda çok yaparlar
senın dediğin o ekşimikli biberide pek severim üzerine pul biber gezdir bide yemede yanında yat

bizimkinde kaymak yok o zamansa onlarınkınden farklı olarak
evet canom turşu gibin o tatlar birbirine geçiyor hafif ekşiyor biberlerde yumuşuyor

heheee adsız kızanım benim
sen bilmiyonmu kız korkmaçı
bizim orda çok yaparlar
senın dediğin o ekşimikli biberide pek severim üzerine pul biber gezdir bide yemede yanında yat

duymuştum da yemedim ve tam tarifini de,adını da bilmiyordumbilmiyorumkismile.. şincik annadım beyaaaa..manca da süper olar.cokacimcoook.bizimkiler mamzana diyüüü..

benim ufaklık gelip gidip yanıma, hangi çizgi film başladıysa bana haber veriyor..
şimdi de johan başlamışşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
gidiiim de brokoli çorbasını besliyeyim oğluşuma..
nazom görüşürük, kendine iyibak..Şeniz

duymuştum da yemedim ve tam tarifini de,adını da bilmiyordumbilmiyorumkismile.. şincik annadım beyaaaa..manca da süper olar.cokacimcoook.bizimkiler mamzana diyüüü..

mancaya bayılıyorum
cokacimcoook
evet edirnede okurkene edirneli bir arkadasım mamzana var akşam yimekte dediydi
anam bi baktımki bizim manca çıktı şaşırdıydım
zemuszemus

öp kızancığını benim için yanacıklarından
Şeniz
Görüşürüz tatlım çıkıyorum bende zati
sende kendine ii bak
:asigim:

selamun hello bayanlarr
toplantımı başarıylan gerçekleştirdim. dün gece saat 1 çubuğa kadar kitapçığı bitirmeye çalıştım. sabah ta toplantı başlayana kadar bitirdim. herşeyi hem son ana bırakma huyum kime çekmiş bilmiyorum çok kızıyorum kendime de... ama yetiştiriyorum valla:))

tatilden ayın 6 sında döndüm iş başı yaptım bak o kadar süre işte yattım yattımm son iki gün tırmaladım bitirdim. okulda da ben böyleyim. koca sene okula gitmem son 1-2 günde ezbrler girerdim öyle geçerdim. yumurta sıkıştırmadan vallaha iş yapamıyorum. Ali de çok kızıyor bana ne olursa olsun ne kadar erken çıkarsak çıkalım her zaman ya otobüse ya feribota yetişmek için koşuyoruz bıktı çocuk benden yaa.. ya ben ben kendimden bıkmadım mı onca sene hep aynıyım. ayakkabılarımı bi daire kapısında bağlamadım lise hayatımda... komşular bile tebrik ederdi nasıl botların iplerine basmadan hızlı koşabiliyorum diye ya:))))

gacımın albümü de gördüm doruğun saçlar a ne ettin kız yakuşukluluğunu gölgelemişin çocuğun balım yaaa

ilgi çekmiyon tabi yanında ondan dimeee

Güzelllik hepsi çok cici ama bazı muftak gereçlerinin neye yaradığını anlamadım delikafadulden

Tarzına hasta kaldığım neler almış öyle hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan
bitanem,mesela kabak oyucağı var,fındık kırma gereci,teflon tava sıpatulası,salatalık doğrayıcı gibi..mutfakta pratik kullanımlık gereçler livomolumunekankayizsmile
beğendinmi melem..teşekkür ederimopuyorumnanaktan

okyanus gözlüm tişikkür ederimŞenizopuyorumnanaktanmakyaj çantam hiç boş kalmasın amin supaneke dinimiz aminsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok: :1shok:
içim acıdı be kanka:a015:emek verdin o kadar ya:çok üzgünüm:
kankito, mutfak gereçlerin akide şekeri gibim..çeyizl,k mi bunlar?
cicilerinde çok güzel ama arkası dantelalı badini çok beğendim..
tanrıçaaam..bende ondan istiyooooomdelikafadulden...(git sen de al dermişin)
dantelalı:smiley-cool:
çeyizlik değil kanka..kullanmalık:smiley-cool:beğendiysen al kanka:roflol:sinyale sinyal yapılmaz:mymeka::roflol:

edit yok..liv'den alıntı yapmışım yanlışlıkla..tühhhh..neyse tanrıçam annar artıkın..
:roflol: :roflol: anlamammı
Göz kalmiylen yaptığım smokey

[/url][/IMG]
bayıldım laaaa:1shok: boshayallersmile boshayallersmile
kalem bile yetmiş işteellerine sağlık çiçeğemkaydirigubbakcemile5

Bayağı bir yazılan olmuş sanırsam bir ara okuyacağım.
Göremedğğim arkadaşlarıma canlarımda selam ederim burdan
Şeniz
nazom bloğuna eklediklerini burdada paylaşırsın umarım kanka:mymeka::asigim:
ağzımıza kilit vurup,senimi beklicez sandın çahallllülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
bebeğimm hepsini güle güle kullan süperler hırkayı geçen gün bende denedim park bravomuydu bedeni kalmamış çok beğenmiştim güle güle giy kuzucumŞeniz :lepi:
saol gülocanŞeniz
yok bebem,park bravo değil..kendi halinde bir marka:icecream:ama ürünleri kaliteli:smiley-cool:

arzumda,aprilimde,megomda,bende askerlerimizi ocaklarından geri aldık livimkaydirigubbakcemile2çok şükür:Saruboceq:
darısı şimdiden senin başınagamyoncuiremsuberaber şafak sayarız..dostlar bu günler içindirolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan denyocum:hooray:lezzetli nice kurulara:lepi:
toplantın bitti demekalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aslanım bee wuwwww:lepi: :lepi: :lepi:zemuszemus zemuszemus zemuszemus tebrikler bitanemŞeniz

Son düzenleme:

yevrican..işlerini halletmene sevindimolumunekankayizsmile..öyle böyle yetiştirmişsin ya alnının akıynan..kaydirigubbakcemile5
:ecrin_bebekğluşumun saçlarına, cöleynen temiz aile çocuğu modeli sırnaşık şeyverip ,yapuşturdum..

hee kestirdin sandım gacıceylanım:))) içim rahatladı beeyaaa

islo la alıntıda gördüm danruçam alıntılamış elleri ojasiz kalmayasıca

amanın booo dedim bi kalemin rengi göz rengi ile bu kadar bierbi uyar çiçeem

İŞte bu gibi durumlar için atalarımız ne demiş:hulya:
Haticeyi bırak neticeye bak:lepi:
Bayılırım iş bitirici hatunlarakaydirigubbakcemile5 aynı bennaniknanik

Danrıçam gelmiş kuzucum makyajımı da biğenmişbayanssulusmile
Çok teşekkür ederim ben bu hatuna da yanığım yaaaklinialirimsmile

Amin arzum elleri ocesiz kalmayasıca çapa dırnaklı danrıçanınsempatiksalakcinni
Kalemi buğulayınca grimsi bi hal aldı + flash + göz rengi yine maviye döndürdüm olayı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…