- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.021
Takılara bayıldımmboshayallersmile
Kanka benim de meyve kalıp buzluğum var ama buzları rahat çıkaramıyordum ya kullanamadım
Ben de geçen yeşil çay, adaçayı, ıhlamur, kekik, nane demleyip limon suyu ekledim dobdurdum süper olii yağlı ciltlere 1 çeşit beni kesmez aga:smiley-cool:
ne kadann beceriklisiniz yahuusempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Makkaj öncesi sürüyom süper olii:lepi:
yerim seniii:lepi:
canlarımzemuszemuspostacı çanta kullanmak istedim bu kombinimde
sonbahar geldi malum:lepi:bende sizler için kombinimi ekliyorum..siftah benden bereketi topiktensempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-:roflol:
krem rengi hırkam,dar kotum,karabiberimin hedite ettiği tişörtüm..işte günlük bir kombinzemuszemus[/B]
Aprıl kankamı gördümmmhihoyyyt
tatlı rüyalar minikomopuyorumnanaktan
Kankamı yirim fırsatını buldumu bize koşuyo aprılımolumunekankayizsmile
Aprıl kankamı gördümmmhihoyyyt
pati garısı resim ekledi kızlar:sm_cool:ne giydini görmeyen kalmasın:sm_cool:
hoşgeldn aprilimmm opuyorumnanaktan özlüyoruz seni kuzummm :gitme:
Yahu canlarım sitede mi abukluk var yoksa bizim PC de mi bilmiyorum ama hata veriyor sık sık...bilmiyorumkismile
Ansızın çıkarsam kızmayın olur mu ? :1ninca: Sevdalım gezmede şimdik, her an gelebilü
canikolar ben kaçtım ii geceler öptüm hepinizi
olmamııızemuszemusDemek makyaj öncesi süper zemin oluyo sütler hemen koyuyorum buzluğahihoyyyt
iyi geceler ciğerimolumunekankayizsmilecanikolar ben kaçtım ii geceler öptüm hepinizi
:kedi: :kedi: :kedi:Bittiiiiiimmmmmmm kankaaaaaaaaa boshayallersmile
Tastamam benim tarzım bu bilin ni? :lepi: hihoyyyt
UGG ların da değişikmiş ha kanka çok beğendim yeminle...kaydirigubbakcemile5
çantanı da hırkanı da pantolu da T Shirtü de...boshayallersmile
off çok zevkli hatınsın beh
[/B]
bende sana ölem..dirilem,yine ölemouvvvvvvvvvvvvvvv küpeler gurbannnn :lepi: bayıldm kızzz gene zevkine ölem senin Şeniz
keşke:mymeka:aaaa knka bu kalıplardan bugün bende gördümmmmm delikafadulden
keşkem alsaydm olum yaaaaa
süpersin ustavereliniortakTakılara bayıldımmboshayallersmile
Kanka benim de meyve kalıp buzluğum var ama buzları rahat çıkaramıyordum ya kullanamadım
Ben de geçen yeşil çay, adaçayı, ıhlamur, kekik, nane demleyip limon suyu ekledim dobdurdum süper olii yağlı ciltlere 1 çeşit beni kesmez aga:smiley-cool:
vallamı kız minik kankamboshayallersmiletanrıçam ba-yıl-dımmm:asigim: hele hırkaya hasta oldumm:teytey:
kankaların ciğer paresiolumunekankayizsmileohanzi yani olum :1shok::1shok::1shok:
geberdimmm bayıldımmm akannehir
kanka tişörtü bol kotla kombin et demiştim eferinn lafımı dinliyon sempatiksalakcinni
(taam bee sustumm guclubacismile ) ondan sonracıgımaa :hulya:
papuçlarını görmüştim zate bayıldıgımı biliyon sositososito :lepi:
herkesde olan modelden degl kankam senin ki vereliniortak degüüşük bi tarz aklinialirimsmile
çantana lafım yok şakkıdı kıskanç gacı moduna girdim fena sevdim bu ekledgni öküzbas :icecream:
güle güle giyin kankaların hası ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kanka çok rahatlar amahihoyyytDanrıçam kombinin harika bayıldım ama şu ugları bi ben sevmiyorum galiba görünce midem bulanıyoakannehir ama seninkiler bi kibar görüktü gözümesempatiksalakcinni
hoştur:jeyyar:Zeminde kullanılan leopar da pek hoşmuş:jeyyar: :jeyyar:
Bu kombin eksik olmuş:umursamaz: nirde bunun makkajı takısı tokası çamaşırısempatiksalakcinni
Şenizhihoyyyt:1hug:Kanka süper olmuş kombin çok uyumlu olmuş alkisalkisalkis
bilekliğini yesinler kaydirigubbakcemile2 hacivat küpeleri nerden aldınzemuszemus