- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.041
kombinini beğendim bebeğim de uggları sevemedim gitti yaa ama senin ayacıklarına yakışır eminim.canlarımzemuszemus
sonbahar geldi malum:lepi:bende sizler için kombinimi ekliyorum..siftah benden bereketi topiktensempatiksalakcinni
geçen sene aldığım aglarım:smiley-cool:kızılay dağıtırkene:icecream:bende alem dedim:icecream:
postacı çanta kullanmak istedim bu kombinimde-tatlicadiarzu-:roflol:
krem rengi hırkam,dar kotum,karabiberimin hedite ettiği tişörtüm..işte günlük bir kombinzemuszemus
Demek makyaj öncesi süper zemin oluyo sütler hemen koyuyorum buzluğahihoyyyt
heheee çok mutluyumkaydirigubbakcemile3Ben şimcilik anamın çikelata soslu kuru kekiylen idare edere edeyim:a015:
Sebebim oldun gecenin bu vakti nescafeylen yicem işte keki mutlu ol:umursamaz:
çok pis diyet bozdururum kanka:kedi:Nazom offf canım çekti valla süper gözüküyo mmmm tam da diyete girmiştimboshayallersmile
iyiyim kuzum ya sen nasılsınuyy yavyum nasılsın dün gördüm ışığın yanıyodu baktım nerdesin diye giremiyom pek nazom oğlan kreşe başladı yine mamacıklarına bakıyorum bloğunda öptüm canım şekerimŞenizŞeniz
oyy kıyamam örtmenime benhohoyytt ben geldim herkese tşk ederim çok garipsedim ortamı yaa. hocalrar pek sıcakkanlı değil heçç bana çekmmeişler :roflol: evime yeni gelldim anam işten geç gelcek çok yorgnm yemek de yapmam lazım daha spor yapcem duş alcem ders çalışcam anamm ben hangi araya sıkıştırcam tüm bunnarı:1shok:
nazommm kekin süperoski gözükenzi sabahtır bişi yemedim laa bana sefer tası neyim yapın gönderin:roflol:
sağol gül yüzlümkanka neler yaptın yine:1shokfffff canım çekti şerepsizimcokacimcoookellerine sağlık..hemen inceliyorum:lepi:
kuzum her defasında öyle yapacağım diyorum ama kocam hemen indiriyo mideye boylede güzel diyenazalpcimmmmmmm :lepi: fincanda kek den bende denemiştim bikeresnde süper oluyo :lepi:
2 kat yapmştm ama ben..arasına krema cokacimcoook eline koluna saglkk cnmm
islooo :jeyyar: Şeniz
canısı kombinine kurbancanlarımzemuszemus
sonbahar geldi malum:lepi:bende sizler için kombinimi ekliyorum..siftah benden bereketi topiktensempatiksalakcinni
geçen sene aldığım aglarım:smiley-cool:kızılay dağıtırkene:icecream:bende alem dedim:icecream:
postacı çanta kullanmak istedim bu kombinimde-tatlicadiarzu-:roflol:
krem rengi hırkam,dar kotum,karabiberimin hedite ettiği tişörtüm..işte günlük bir kombinzemuszemus
bilenkliğin ne kadar güzel
Canlarım çıkmam lazım
Çok öpüyorum opuyorumnanaktan
alışırız canım zaman istiyo işte nazımm ama yol yoruyo anacım uyup kalıyom ben ki gece kuşu 12de yatıp 7de kalkıyom. normal insan olmak bi acaipmiş :roflol:
hahaha normal insan oldun demek
:roflol::roflol:
ben anormal insan olmak istiyom yaa nickimin hakkını vermek istiyom yarasamı besleemek istiomm:roflol:
haftasonları olursun artıkkaydirigubbakcemile2
kaç saat ders verdiler sana 30 saati doldrudunmu
bugün dayanabilirsem uykusuzluğa eski halime dönmeyi düşünüyorum h sonu molası:roflol:
26 saat türkçe 4saat de resim verdiler 30 oldu canım.140 lira servis parası varmış bi de yemek parası var tabe bana pek bişi kalmıcak ama ossun evde sıkılıyom