- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.881
he yaa buca hakkat mı olummm topraammmm ana tarafım izmir baba tarafım konya ben hiç konyalı hissedemiyom kendimi aga konyaya yakışmıyom ben :roflol:
çok heyecanlandım birden özeline geliom:roflol:
Olum sende hiç konyalı tipi yok la zaten babanın kızı olduğuna emin misin:roflol:
Sen bana göz koydun ya hadi hayırlısı gel bakem özelimeaklinialirimsmile[/QUOTkopuş o kopuş bende ,kim toparlıcak beni şimdi laa gelin fena dağıldım. babmın kızıyım hatta babama benziyom eminim yani :roflol:
bence de ben de konyalı tipi yok . yok be aga şaka bi yana konya milletin bildiği gibi bi yer değil kızlara bakıyom izmirde bile bölelerini görmedim diom
herkes küççük mekke sanıyo burayı ama alakası yok:roflol:
Olum sende hiç konyalı tipi yok la zaten babanın kızı olduğuna emin misin:roflol:
Sen bana göz koydun ya hadi hayırlısı gel bakem özelimeaklinialirimsmile[/QUOTkopuş o kopuş bende ,kim toparlıcak beni şimdi laa gelin fena dağıldım. babmın kızıyım hatta babama benziyom eminim yani :roflol:
bence de ben de konyalı tipi yok . yok be aga şaka bi yana konya milletin bildiği gibi bi yer değil kızlara bakıyom izmirde bile bölelerini görmedim diom
herkes küççük mekke sanıyo burayı ama alakası yok:roflol:
Küççük mekke sırnaşık şeyallah bilanı vermesin laa:roflol:
Benim duyumlarımda öle seni oraya sokmazlar diyolardı hemdesempatiksalakcinni ama doğrudur kanka hr yer aştı kendini öğrenci milleti sağolsunsositososito
bursaspor maç 90 dakka bitmeden fiilen 1 gol atarak 3 gol atmış gibi puan aldı çiçekler.
tam golu atık 2. yarıda hakemin kafasına G.antepli taraftarların içindeki deyyuslardan biri bişey attı kafası yarıldı adamın. koca kola şişlerei falan sahaya attılar. maçı iptal etti. bizim takım hükmen galip 3 gollu oldu... G.antepli hocaya çok üzüldüm adam çok çaresizdi gerçekten yaa ne dese şimdi taraftara mı kızsın hakeme mi kızsın çok üzüldüm. bizim teknik direktörün de yakın arkdaşıymış. o da çok üzülmüş.
maçın iptalinden sonra stadda antem bursa elele sloganları inlemiş fakat kural gereği sahayı terk eden hakem bi daha dönemezmiş. boş bir maç oldu adrenalin tam yükseldi ... yani tam zevkine varmışken birden yer düştük sülalecek canlar...
elma suyunun kafası nası kanka:smiley-cool:kafası iyiyse bende deniyim:icecream:
bana elma suyu da kafa yapıor böle bi hoşluk bir keyif veriyor :roflol:zayıflayım die içiorum halbuki:smiley-cool:
:roflol: :roflol: :roflol:
bize bikere kanka,hocamız fransız bu arada, fransadan bordeux şarabı getirdi kanka , frankofon gününde , nese dğıttık içtik plastik bardakta ,
Allahım bizi bir çarptı tüm sınıfın kafası güzel sarhoş olfuk :roflol:,sunum munum yapamadık aptal aptal bir sırıtış:roflol::roflol:
zaten 3 erkek var onlarda hangimizi tutcağını şaşırdı :roflol::roflol: hoca sinirlenip sinirlenip kızdı tüm dönem:roflol::roflol::roflol:
:a015: :a015: :a015:hayırlı akşamlarrr canlarıımm
Size veda etmeye geldiiimm..
E malum yarın artık okul başlıyorr ve benim derslere daha sıkı bir şekilde çalışmam gerek..
Bu yüzden nete son verdimm.. Ancak böyle derslerime yoğunlaşabilirimm.
Arada gelirim ama hafta sonlarıı ..
Beni unutmayın olur mu artık yazın hiç çıkmam kk'dan .
Allah'm sizleri ailenizi ve sevdiklerinii kazadan beladan korusun..
Siizi çok seviyorum ve inanın ki buradaki arkadaşlıklar bambaşkaaa..
Böyle dostlar & ablalar edindiğim için çok mutluyum..
İnşallah size güzel haberlerle gelicemm sınav sonrasıı..
Allah'm yardımcımm(ız) olsun..
Sevildiğinizi unutmayıınn ve veeee arada anarsanız beni kulaklarım çınlar emin olun ..
İyi geceleeeeeer.. Ve ben Çıkış'ı yapıyorumm
Elvedaa minik Kurabiyelerimm :gitme:
Edim gelmiş şükür kavuşturana balım yaaolumunekankayizsmile
oralarda bulamadıysan daha hiç bi yere bakmabenneyaptımkiYaaa kızlar gelin saçıma yandan incili bir model takmak istiyorum ama bir tülü bulamadım eminönünde yok, fatih de yok.
Sizin bildiğiniz gördüğünüz yerler oldu mu hiç?
alkolemi bağladın bebeğim:hulya:aprilim olsaydı tokuştururdunuz:içelim:Alkolük islo burda ama sızık haldekafamçokkarıştı
hey meaşallah:1closedeyes:
nazomŞeniz
Nassınız kızlar tanrıçam gelmemiş
kampanya bitti ayburosvkima.sbgn sevile gittim clinik maskara için stokları tükenmişmafoldumben
ıı ıhhhhaklinialirimsmiletanrıça gelene kadan ben deyiveren sana.boshayallersmile.sabah akşam sürülecekzemuszemus..
kankammmm:a015:yoldaş:a015:gardaş:a015: :a015:Yavru kuşlarımmmmmmmmmm delikafadulden
nasılsınız bakimmmmm olumunekankayizsmile
ben gene gelemez oldum yaa çok üzgünüm...mafoldumben
sevdalımın yanındayım ya şimdicik...yerimseniben şutarafagitti
artık sık sık gelmeye çalışçam ama şimdi çıkmam lazım alsanaalsanasmile
hepinizi öpüyorum kocamannn! opuyorumnanaktan
tanrıçammm Şeniz olumunekankayizsmile
cildinde baya bir gelişme vardır heralde dimi sinyalimCADIARZUSelam canlar..akşamdan beri kimse uğramamış..
sabah yüzüme deniz suyumu fısffısladım, üzerine maya yoğurt maskemi yaptım,
ayın sonuna doğru güneş etkisini yitirince 2.kutu roac.a başlıyacağım..
Cildiyeci hanım,p.tesi çarş.cuma kullanmamı önerdi, daha iyi olacak inşallah.yerimseniben.
islom,ufak bi önerim olucak gül yüzlüm..eyelineri çok uzatmışsın..kaşına ne kadar yakın duruyo farkındamısın..bu kadar uzatma güzel gözlüm..Selam şekertolaropuyorumnanaktan
Makkaj yaptım size gülyüzlülerimzemuszemus
[/url][/IMG]
zeboşum,gece yatarken masaj yaparak sürmen yeterli olucak gülümkaydirigubbakcemile5güle güle kullan..umarım memnun kalırsınslm kızlar
tanrıçam nivea aqua sensation buldm salatalık özlü bulamadm avmye gitmeyede üşendim
günde 2 defa mı süreyim,1 defa mıaklinialirimsmile
cabbar enişteni sende öğrenmişsin bakıyorum bebek:smiley-cool:güle güle kullan canımcım ekle de bakarız.cabbara selam:roflol:
saol minikimhihoyyyt hihoyyytkızlar hediyelerinizi güle güle kullanın:lepi: ben katılamadım :gitme:
biberto kankam,güle güle kullan:smiley-cool: :smiley-cool: zaten özelden ne kadar beğendiğimi söyledim biliyosun:smiley-cool:Hediyem geldihihoyyyt bitanecik akitrama çok teşekkür ederim kesene bereket bitanem opuyorumnanaktan
Fotolar geliyor
Bayıldım buna rengi yakasındaki fırfırı askılarının bağlanabilir olması yanlarının transparan olması:jeyyar: harika çok teşekkür ederim balımopuyorumnanaktan
Bu da sunumluk çok seksi aklinialirimsmile
Bunları da hemen saçıma taktım bayılırım kurdeladan fiyonk yapıp saçıma takmaya bayanssulusmile
Mektubunu hep saklayacağım bitanem. Benim için özel olan şeyleri sakladığım bi kutum vardır hemen ona koydum seni çok seviyorum rapunzelimopuyorumnanaktan
allah razı olsun bitanem,bende iyiyim çok şükür..allah kavuştursun diyimMrblar çok teşekkür ediyorum...
Sizin isminizi çok sık duyuyordum ve de tanıştığıma çok memmun oldum...
İiiyiyim sizde iyisinizidr inşallah...
Aslında Benim netim yok Eşimi Ankra ya ytollayınca bende izmirperisinde kalıyorum dün geceden beri bugünde kalıcam inşallah akşam denk geliriz...
a.s.
güle güle kullan canımın içi:1hug:Selam canlarım ölüyorum yorgunluktan zabaanan çıktım evden şimdi girdim mıçım anca yer gördü.akannehir
Sabıka kaydı alcektim aman allam o ne kuyruk temizdim o dakkaya kadar ama sıra bana gelesiye bi vukuat yapacaktım nerdeys:roflol:
Karşıyakaya gitmişken bostanlı pazarına uğramamak olmazdızemuszemus
Hayatımda ilk kez pazardan çamaşır ve makkaj malzemesi aldım:1ninca:
Loreal tekli far en çakma hakikisi %100 oricinal 1.5 Tele:lepi:
Kajal kalem 2 Tele Lorealler bile 1 teleydi ya:roflol:
Bide mor takım yaptımaklinialirimsmile
[/url][/IMG]
Bu da çantambayanssulusmile
[/url][/IMG]
burda ne kadar başarlı olmuş eyeliner..işte bunu demek istedim gülom..yerimsenibenAhanda buldum kanka minikoya söle far eklemeklen sunum olmuyo:umursamaz:
[/url][/IMG]
Miniko ben de o pembe ve moru çok merak ettim nasıl durduğunu göstertsene bi ara
şu kızada isim bulun ablalarıkaydirigubbakcemile3
minikim neler almışınhihoyyyt hihoyyyt güle güle kullan gülüm..ürün yorumlarını,ve önerilerini bekliyorum tatlitomŞeniz
güdük rimellerimi unutmuşum
:roflol: :roflol: ahahah edit tuşu yok mesajı düzeltemedim şimdi farkettim :roflol: ahahah gerile gerile hangisiyle çalayım demişim bir de:roflol: flütle çalınan şarkıydı o hatırladım :roflol: normal flüt öğrenmiyorum kanka yan flüt öğreniyorum ama onla da çalarım
haklısın kankaa:roflol:
bi gün alsancakta geziom canım badm istedi girdim tubi kuruyemişee
orda bi denyo vardı sırnaşık bişi. ben de böle açık saçık giyinmişim saçlar kıpkırmızı yüzümdebi ton maktaçç tırnaklar oceli fina. adam sordu nerelisiniz öğrenci misiniz sırnaşıyo:roflol:
konyalıyım dedim
adam böle kaldı:1shok:
ama ama aama aama die bi başladı zabaha kadann amalıcak sandımdı:roflol:
ben de merakla bekliom bu ansızın gelişlerinin ardından yaptığı şahane yorumları:roflol:
ya bişi sorcem sizeee alakasız ama
ben esmerim tamam mı ama yüzüm çok renksizböle sarı gibi geliyo bulanık gibi cildim sigaradan mıdır nedir:roflol:
yarın bi maske yapam diom ne yapsemm bana bi deyinnn
amma uçuk kaçık maddeleri olan maske olmasın gidip alamam üşenirim:roflol:
bi de canlandırıcı bişi istiyom bölee yüzüm bebek totosu gibi olsun parlak olsun istiomm napcem ben
:roflol:
ha bi de elma yıkadım yiyek mi beraber :roflol:
Edim yüzyılın alıntılarını yapmış yine bekliyorum her seferinde arşivden hangi foyalarım çıkacak diesırnaşık şey
Alkole vurdum kendimi bebeğim aprılım da yok onun yerine de içiyom:içelim:
Çantam orta boy diyelim ama büyükçene anca sığıyom kanka
Siyah kahveli makyajım oldukça gereksiz bişi oldu nereme ne sürceğimi şaşırdım o gün linerda da tutmuş yolu gitmişim eğleniyom kendimce:roflol:
Balım bizde cok özlüyoz seni ama her keresinde telafi ediyon nan namıssız olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
baya birikti be islomboshayallersmilebebem sana bir kaç foto koyucam,eğer koyduğum makyajları yaparsan beni çok mutlu edersin mankenimopuyorumnanaktan
güle güle kullan çantanı ciğerimopuyorumnanaktan
birazdan karabiberimin hediyelerini eklicem..buraya eklemessem olmaz dimiaklinialirimsmile
bu arada hoşbulduk canlarımopuyorumnanaktansizlerde hoşgelmişsiniz
Yalnız topiğin başlığı "Tanrıça'dan makyaj ürünleri önerileri ve güzel bir cilt için doğal maskeler"
kuşkafa maske tarifi sorcak alakasız ama sorayım diyo :roflol:burası geyik töpüğimi len maske sorcan tabi geyik konu dışı mesac yassaklmaz:
Özlemem mi evimi manyak özlemişim hemdeolumunekankayizsmilelivim hoşgeldinolumunekankayizsmile
eski yuvanı özledinmiaklinialirimsmile
dedikodu etmiyeli uzun zaman olduöpüyorum balımı kocamanopuyorumnanaktan
şimdi geçmişe gidip gelicem
alıngan edim lötfen küçük şeyler için birbirimizi kırmayak bir daha yazık oluyor geçen zamana
özlü söz senin topikten:)))))))
Yalnız topiğin başlığı "Tanrıça'dan makyaj ürünleri önerileri ve güzel bir cilt için doğal maskeler"
kuşkafa maske tarifi sorcak alakasız ama sorayım diyo :roflol:burası geyik töpüğimi len maske sorcan tabi geyik konu dışı mesac yassaklmaz:
puhahahahhaah:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: fenasın kızım sen:roflol: :roflol: :roflol:Ekle çiçeğim anlat bide şöle yap falan die uğraşırım ayol becerebilirsem ne alakaydirigubbakcemile2
Hedayeleri buraya ekle sorun olmaz topiğin sahabı arkadaşım bişi derse beni bulşakkıdı
Özlemem mi evimi manyak özlemişim hemdeolumunekankayizsmile
küsük geçen günlerin acısını kıçartacağız ama olumunekankayizsmile
Canlar yarına bol bol görüşürüz bugünlük affedin çok fenalı uykum var =( bir yere bakıp hemen çıkıcam .Kocaman öptüm güzellerimi