Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kanka miden bir kazan görevi görebiliyor demekki :roflol:
bana elma suyu da kafa yapıor böle bi hoşluk bir keyif veriyor :roflol:zayıflayım die içiorum halbuki:smiley-cool:

bana elma suyu da kafa yapıor böle bi hoşluk bir keyif veriyor :roflol:zayıflayım die içiorum halbuki:smiley-cool:

elma suyunu boşver 5 i 1 yerdelerden al ben 1.5 ayda sporla 5 kilo verdim minicim üstelik diyet de yapmamıştımkaydirigubbakcemile

Valla kazan mı bişi çukuru mu anlamadım:1ninca:
Tipime bakan inanmazsempatiksalakcinni arkadaşlar beni konser zamanı tanıyodu sünger islo oldu kaldı hatta adımkaydirigubbakcemile3

Elma suyu he kanka CADIARZU portakal falan desen anıcamda:roflol:
Ama garipseme kendini çünkü bi arkadaşım su evet bildiğin suyla kafayı buluyo aptal saptal espiriler yapıyodu:roflol:

kalça basen çalıştırıcı egzersiz ağırlıklı şeyler yapıodum bebekimmm 15 20 hareketim vardı her gün yyapıodum her hafta da sayı artırıodum son zamanlarda 2 saat sürüodu sporum kilomu verince bırakıverdim:roflol:
yarın da leslie ile callaneticse başlıyom
ciddi ciddi nasıl da anlatıom ama islommm:icecream:k

Göksum en güzel kararı vermişsin canım biz her zaman burdayız geleceğin için bunu yapman gerekiyordu ben de yapabilsem keşke.boshayallersmile Her zaman aklımızdasın seni seviyoruz opuyorumnanaktan

Helal olsun be kuşkim süpersin düzenli yapabilmek önemli.
Be de bi heves başlıyom ama pzt başlıyıp salı bitenlerden oluyosempatiksalakcinni
Nesse askerin gelene kadar bu ıvır zıvır sipörlerlen oyalan atrenman olur:icecream:

canolaarr
selaammm pinaks layn otur oturduun yirde ge buraya

az geldim az gidecem canlar iki gün yoğun olacam merak etmen beni

1 kere girdim 2 hafta gittim daha da girmem aklinialirimsmile birebir hakaret olmadıkça aklinialirimsmileolursa :jeyyar:

Selam canlarımopuyorumnanaktan
Anca gelebiliyorum. Bugün Aydın'dan canözüm 2 gözüm geldiydi annesiylen fakülteden arkadaşım. Hasret giderdik, gözüm sizi görmedi tabisempatiksalakcinni
Olaylar olmuş yine:1ninca: 1 zayi var herlde pınaxxxbilmiyorumkismile

ooooooo liv hanım hangi dağda kurt öldü? :1shok:çok şaşırdım birden :uhm:gittin upuzuuunn bi süre gelmedin anlamadık neden gelmedin, şimdi de birden geldin hayırdır geçiyordun uğradın mı yohusam?bilmiyorumkismile

bursaspor maç 90 dakka bitmeden fiilen 1 gol atarak 3 gol atmış gibi puan aldı çiçekler.

tam golu atık 2. yarıda hakemin kafasına G.antepli taraftarların içindeki deyyuslardan biri bişey attı kafası yarıldı adamın. koca kola şişlerei falan sahaya attılar. maçı iptal etti. bizim takım hükmen galip 3 gollu oldu... G.antepli hocaya çok üzüldüm adam çok çaresizdi gerçekten yaa ne dese şimdi taraftara mı kızsın hakeme mi kızsın çok üzüldüm. bizim teknik direktörün de yakın arkdaşıymış. o da çok üzülmüş.

maçın iptalinden sonra stadda antem bursa elele sloganları inlemiş fakat kural gereği sahayı terk eden hakem bi daha dönemezmiş. boş bir maç oldu adrenalin tam yükseldi ... yani tam zevkine varmışken birden yer düştük sülalecek canlar...

canlar ne geldin ne gidiyon hıyar diyebiirsiniz ama gdiyom çok uykum geldi yine hey allahım hiç utanması yok her gece geliyor bu da yaaa ne arsız uykumuş bu karrrdeşiimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…