Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Arzucan adrenaline kurban çiçeemkaydirigubbakcemile2
Az duraydı bi tarafını ekleyeydinsempatiksalakcinni

Hoşgeldin balım.opuyorumnanaktan Biz de seni özledik:1hug:
Hoşbulduk esmer güzelim olumunekankayizsmile Bende sizi zemuszemus:sm_cool:

Neden gelmedimbenneyaptımki birşeye çok fenalı alınmıştım neyse geçti bitti .Ufak tefek kırgınlıklar vardı sadece o kadar onuda tanrıçamla bugün çözdük sanıyorum.olumunekankayizsmile

alıngan edim lötfen küçük şeyler için birbirimizi kırmayak bir daha yazık oluyor geçen zamana

özlü söz senin topikten:)))))))

nerde bu millet yaaa offfff
kuu island çık gel bize hadee
2 de bira al gel içek güzelleşek :roflol:

Valla kanka kimsecikler yok gözümden uyku akıyo ama 2 lafın kıçını kırak die bekliyom.
Yok anacım ben sana gelmem gelsem de alköl almam sen adama her türlü kafayı buldurursunsempatiksalakcinni

Bugün tööbeliyim sadece 3 fincan çay 1 türk kahvesi, 1 neskafe, 2 gazoz içtim Bünyem tertemiznaniknanik

valla ben de bugün bir demlik çay ardından koca bir kupa nescafe
ardından 1 fincan damla sakızlı türk kahvesi bi de yeşil çay içtim midemden şelale gibi ses çıkıyo namıssızım :roflol:
gelmem dio yaa allah seni bülent ersoya kuma etmesin emi :roflol:gel bişi yapmam kanka rahat ol eccuk dertleşiriz + 18 muhabbet ederis :roflol:

Hmm git gel Konya 6 saat demi bebeğimCADIARZU
Aslında gelebilürem

valla neyle gelceğine bağlı bebikimm
gıı ben temmuzda ordaydım keşke daha önce tanışsaydık buluşur gezerdik süpersonic olurdu hee resim de koyardık çatlatırdık herkesleri anasını satimmmm:roflol:

livim hoşgeldinolumunekankayizsmile
eski yuvanı özledinmiaklinialirimsmile
dedikodu etmiyeli uzun zaman olduöpüyorum balımı kocamanopuyorumnanaktan
şimdi geçmişe gidip gelicem

Gene gel bebeğimolumunekankayizsmile
Sadece konuşcaksak olur icraat bekleme ama ben başkasının sunumcusuyumsempatiksalakcinni

Gene gel bebeğimolumunekankayizsmile
Sadece konuşcaksak olur icraat bekleme ama ben başkasının sunumcusuyumsempatiksalakcinni

benim sülale orda kankaa bucada da evimiz var icraatsız muhabbete doğru yol alırıs bi nargile bi bira fena olmamıydı:roflol:
bayrama göreve başlamassam gelmeyi düşünüyom gelemessem de yaza damlarım yanına :roflol:

Buca mı:1shok: bura benim memleket olum az daha deşersek bi bağ çıkıcek aramızda dondurmayı yaladığın ilk gün hissetmiştim aslında kızaam:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…