- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.861
arsızı kovala hatta du ben sana bi kahve yapam yanında da bitter çikoo ne dersin erzummm:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk esmer güzelim olumunekankayizsmile Bende sizi zemuszemus:sm_cool:Hoşgeldin balım.opuyorumnanaktan Biz de seni özledik:1hug:
ooooooo liv hanım hangi dağda kurt öldü? :1shok:çok şaşırdım birden :uhm:gittin upuzuuunn bi süre gelmedin anlamadık neden gelmedin, şimdi de birden geldin hayırdır geçiyordun uğradın mı yohusam?bilmiyorumkismile
neremi istersen oramiiii:roflol:Nereni nereniidelikafadulden
kuşum kovalayamam ya sabah da gitmiyo namızssız ya
neremi istersen oramiiii:roflol:
ben de erken yatarım canım bugün des çalışcam yarın sonra da sokaklara atcem kendimigamyoncuiremsu
Hoşbulduk esmer güzelim olumunekankayizsmile Bende sizi zemuszemus:sm_cool:
Neden gelmedimbenneyaptımki birşeye çok fenalı alınmıştım neyse geçti bitti .Ufak tefek kırgınlıklar vardı sadece o kadar onuda tanrıçamla bugün çözdük sanıyorum.olumunekankayizsmile
nerde bu millet yaaa offfff
kuu island çık gel bize hadee
2 de bira al gel içek güzelleşek :roflol:
nerde bu millet yaaa offfff
kuu island çık gel bize hadee
2 de bira al gel içek güzelleşek :roflol:
Valla kanka kimsecikler yok gözümden uyku akıyo ama 2 lafın kıçını kırak die bekliyom.
Yok anacım ben sana gelmem gelsem de alköl almam sen adama her türlü kafayı buldurursunsempatiksalakcinni
Bugün tööbeliyim sadece 3 fincan çay 1 türk kahvesi, 1 neskafe, 2 gazoz içtim Bünyem tertemiznaniknanik
Hmm git gel Konya 6 saat demi bebeğimCADIARZU
Aslında gelebilürem
valla neyle gelceğine bağlı bebikimm
gıı ben temmuzda ordaydım keşke daha önce tanışsaydık buluşur gezerdik süpersonic olurdu hee resim de koyardık çatlatırdık herkesleri anasını satimmmm:roflol:
livim hoşgeldinolumunekankayizsmile
eski yuvanı özledinmiaklinialirimsmile
dedikodu etmiyeli uzun zaman olduöpüyorum balımı kocamanopuyorumnanaktan
şimdi geçmişe gidip gelicem
Gene gel bebeğimolumunekankayizsmile
Sadece konuşcaksak olur icraat bekleme ama ben başkasının sunumcusuyumsempatiksalakcinni
benim sülale orda kankaa bucada da evimiz var icraatsız muhabbete doğru yol alırıs bi nargile bi bira fena olmamıydı:roflol:
bayrama göreve başlamassam gelmeyi düşünüyom gelemessem de yaza damlarım yanına :roflol: