- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.901
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyNe denyo edisin sen yaa:roflol: :roflol: :roflol:
Yoklamada alındı islo yine hafiften tüyer:1ninca:
Erken kalktığım için bu gece yamuldum bitanelerim size doyamam ama sızasım var.
Niko karısını da ayrıcana merak ediyom:uhm: adını 3 kez anınca çıkıyo bi yerlerden Niko Nİko Nİkooooooo gel sesime bebeğimmkaydirigubbakcemile
Kanka ben gidince şu kuşkafayı bi parlat cilalat zemuszemus
Makkaj fotlarını bekliyorum meleğim
Tatlı rüyalar hepinize çok çok öptüm.opuyorumnanaktan
benim az biraz uykum gelmeye başladı şimdiden eyüü geceler diliyomm efemmm sonradan demeyin önümden arkamdan sağımdn solumdan çekti gitti die:roflol:
şişttt bakın biiii
asker yolu gözlüyom uleynnn ilgilenin benimleee
maske istiyom agaaaa
Kanka bir şey demiyorum sana diyemiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kuş kafa,iyi dinle beni
bol su içiyosun öncelikleboshayallersmilesigara içiyosun mutlaka bol su ve c vitamini alıcaksın..taze portakal suyu içersen senin için daha iyi tabikaydirigubbakcemile2
maskeye gelirsek..geçen gün eklediğim tarif muz+tarçın+yoğurt..ona bir göz at..azcıkta bal kat içine..onu uygularsan cildinin ihtiyacını karşılarsın bir nevi..ama içten destek önemli unutma..
yerinde olsam devedikeni otu içerdim..çünkü sigara içiyosun,ve ciğerlerine dikkat etmek zorundasın tatlımkaydirigubbakcemile5
önce bi yoklama alıyımhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
livim ondan başlamak istedim:asigim:yuvaya geri döndü:asigim:üstelik edi olmuş oda en yeşilinden..hayırlı olsun melekom:içelim:
aprilim nişanlısının yanında..çok mutlu,ama tek sorun bize eskisi gibi zaman ayıramıyor haklı olarak:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nikoncan usta nerdesin sen yabenneyaptımkikaç gündür gelmiyor..meraktayımCADIARZU
miriana ve pınax canlarım banlanmış:a015: :enbuyukkk: bomba gibi dönerler umarımyerimseniben
ilarzum çarşamba günü işleri var..yarın çok sık gelemiyebilir.gayet iyi benim canım kardeşim,kuzimolumunekankayizsmile
pati garısı yarın sevdiceği ile buluşucak..erken yattıaklinialirimsmile
karabiber flüt çalmakla meşkul bu ara:roflol: :roflol:
tatlıgacısinyala çıkmadıysa cildine maske yapıyodur:jeyyar:
minik06 geri döndü kelebeğim..okulu açılıyo çünkü:hulya:
nazalp harika tarifler ekliyo bloğuna bitanem benim hamaratımkaydirigubbakcemile2
akitram valla bi görünüyo,bi kayboluyo karabatağımkaydirigubbakcemile2
islom makyajları ile gözümüzü göynümüzü açmaya devam ediyor:lepi:süpersin cano
mini okulu açılıcak,bi süre gelmiyebilir:çok üzgünüm:ama buralarda şu an için biriciğim:çok üzgünüm:
göksum nete ara verdi dünyalar güzeli çingenem:a015:dersanede daha verimli olmak için gelmiyecek kk ya artık:çok üzgünüm:yolun açık olsun canım benim..ama yazın gelicek:jeyyar:seviyoruz onuopuyorumnanaktan
meg kocası geldi megoşumun:jeyyar:ama bizi cancu ile çok seviyolar biliyik:roflolpuyorumnanaktan
ayburum ismekte kuaförlük kursuna başlıyacak bitanemhihoyyyt hihoyyyt
son olarak gece kuşu..oda aramıza yeni katıldı..askerini bekliyo..asayiş berkemalsengözlerimebaksanab
geçen gün aldıklarımı ekliyorum biriciklerimkaydirigubbakcemile2
önce kiyafetlerimden başlıyımzemuszemus
çok bayılarak almadımbenneyaptımkibeyaz bişeyler alasım geldi:smiley-cool:bir tane kemerli gömlek,ve düğmeli,spor,triko tarzı bir bluz aldım..buyrunuz:hulya:
aşırı derecede severek aldığım makyaj çantam..:lepi: o kadar pofidik bişeyki:kedi:baya malzeme alıyor ayrıca..süprizzzzz
önce bi yoklama alıyımhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
livim ondan başlamak istedim:asigim:yuvaya geri döndü:asigim:üstelik edi olmuş oda en yeşilinden..hayırlı olsun melekom:içelim:
aprilim nişanlısının yanında..çok mutlu,ama tek sorun bize eskisi gibi zaman ayıramıyor haklı olarak:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nikoncan usta nerdesin sen yabenneyaptımkikaç gündür gelmiyor..meraktayımCADIARZU
miriana ve pınax canlarım banlanmış:a015: :enbuyukkk: bomba gibi dönerler umarımyerimseniben
ilarzum çarşamba günü işleri var..yarın çok sık gelemiyebilir.gayet iyi benim canım kardeşim,kuzimolumunekankayizsmile
pati garısı yarın sevdiceği ile buluşucak..erken yattıaklinialirimsmile
karabiber flüt çalmakla meşkul bu ara:roflol: :roflol:
tatlıgacısinyala çıkmadıysa cildine maske yapıyodur:jeyyar:
minik06 geri döndü kelebeğim..okulu açılıyo çünkü:hulya:
nazalp harika tarifler ekliyo bloğuna bitanem benim hamaratımkaydirigubbakcemile2
akitram valla bi görünüyo,bi kayboluyo karabatağımkaydirigubbakcemile2
islom makyajları ile gözümüzü göynümüzü açmaya devam ediyor:lepi:süpersin cano
mini okulu açılıcak,bi süre gelmiyebilir:çok üzgünüm:ama buralarda şu an için biriciğim:çok üzgünüm:
göksum nete ara verdi dünyalar güzeli çingenem:a015:dersanede daha verimli olmak için gelmiyecek kk ya artık:çok üzgünüm:yolun açık olsun canım benim..ama yazın gelicek:jeyyar:seviyoruz onuopuyorumnanaktan
meg kocası geldi megoşumun:jeyyar:ama bizi cancu ile çok seviyolar biliyik:roflolpuyorumnanaktan
ayburum ismekte kuaförlük kursuna başlıyacak bitanemhihoyyyt hihoyyyt
son olarak gece kuşu..oda aramıza yeni katıldı..askerini bekliyo..asayiş berkemalsengözlerimebaksanab
dünyanın en güzel kadını aşşadaolumunekankayizsmile
kuziiiŞeniz
bebem ben çıkıcam birazdan...akşamda gelmem bilginiz olsun merak etmeyin beniopuyorumnanaktan
allaha emanet olun
aprilim kemeri bende takmam kanka:dilcikar:
sevmiyorum kemer,daralıyorum:smiley-cool:saol bitanemolumunekankayizsmile
kankam seni burda görmek çok güzel:sm_cool: :sm_cool:
ama malesef çıkıyorum:a015:
seviyorum seniolumunekankayizsmile
Güzelllik hepsi çok cici ama bazı muftak gereçlerinin neye yaradığını anlamadım delikafadulden
Tarzına hasta kaldığım neler almış öyle hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktangeçen gün aldıklarımı ekliyorum biriciklerimkaydirigubbakcemile2
önce kiyafetlerimden başlıyımzemuszemus
çok bayılarak almadımbenneyaptımkibeyaz bişeyler alasım geldi:smiley-cool:bir tane kemerli gömlek,ve düğmeli,spor,triko tarzı bir bluz aldım..buyrunuz:hulya:
içime giymek için bu badimsi şeyi aldım bide:hulya:
arkasıguclubacismile
aşırı derecede severek aldığım makyaj çantam..:lepi: o kadar pofidik bişeyki:kedi:baya malzeme alıyor ayrıca..süprizzzzz
allık fırçamıda bayılarak aldım..şıkır şıkır,taşlı tuşlu fırçamhihoyyyt
kumaştan yapılan sokak modası bilekliğim:smiley-cool:
Livitom da geri gelmiş, hoşgelmiş, özledik... a.s olumunekankayizsmile