Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
laaaaa bi durun iyiki bi gaf yapmışım haaaa
çeker silahımı fururum sizi
bana bi maske verin olum cillop gibi olasım var:roflol:

benim az biraz uykum gelmeye başladı şimdiden eyüü geceler diliyomm efemmm sonradan demeyin önümden arkamdan sağımdn solumdan çekti gitti die:roflol:
şişttt bakın biiii
asker yolu gözlüyom uleynnn ilgilenin benimleee
maske istiyom agaaaa

Ne denyo edisin sen yaa:roflol: :roflol: :roflol:
Yoklamada alındı islo yine hafiften tüyer:1ninca:
Erken kalktığım için bu gece yamuldum bitanelerim size doyamam ama sızasım var.

Niko karısını da ayrıcana merak ediyom:uhm: adını 3 kez anınca çıkıyo bi yerlerden Niko Nİko Nİkooooooo gel sesime bebeğimmkaydirigubbakcemile

Kanka ben gidince şu kuşkafayı bi parlat cilalat zemuszemus

Makkaj fotlarını bekliyorum meleğim

Tatlı rüyalar hepinize çok çok öptüm.opuyorumnanaktan

canımmmmmm kankam:dance: :teytey: :sm_cool:
seni çok seviyorum:asigim:ve diğer kankalarımın huzurunda,sana sonsuz ve yürekten teşekkürler ediyorum değerlim:asigim:
kesene bin bereket olsun,tuttuğun altın olsun,allah halil ibrahim sofrası bereketi versinfisfisfisyok la o olmadı:smiley-cool:tamam yalakalık boyutuna girmiyorum:smiley-cool:
birde özel kargo ile yollamış eşşek:mymeka:iyice zarar ettin hacı olmadı:roflol:bidahakine lütfen postaneden yolla,ekonomik ol azcık:mymeka::roflol:
niki resim sonunda açıklıyacağğğğcım:smiley-cool: :smiley-cool:​
ağız tadı ile,bol resimlerle,en ince ayrıntıya kadar ekliycem,kimse bağa karışmasın:sm_cool:
önce tüm hediyelerimin:asigim:toplu aile saadeti:hulya:
şutarafagitti

paketleri açıp,içine bakmaya aryu reydii :smiley-cool: :sm_cool: :dance:​

tişört dikkatinizi çektimi
tanrıça+niko alışverişte tişörtüme ne kadar benziyor dimi:lepi:
peki ayna ve saat dikkatinizi çektimiküçük hüsamın kabilesinden aşiret reisleri geldi haneme:roflolo ne be-tatlicadiarzu-diyenler bir sonraki mesajımı okusun)
şu an duvarımı süslüyor ayna ve saatim:asigim:kalpli saatimin biraz altına (odamdaki kendi saatimin)astım:smiley-cool:saat patlaması yaşanıyo odamda:roflol:kalpli çerçevemde odamdaki saat ile takım oldu:asigim:öyle hoş bir dekorum olduki,anlatmak için resimlemem lazım:jeyyar:bunun içinde birazdan sizi albüme çağırıp,duvardaki sıvaçlarını göstericem:lepi:
çerçeveme cabbarla resmimizi koyduğumu söylememe gerek yok sanırım
peki ya ojelere ne demeli:icecreamisliksin kanka,o kadar alınırmı:mymeka::asigim:ayol çıldırdım renklere:sm_cool:her bi rengi çok beğendim:sm_cool:
ve tişörtüm:jeyyar:albümde bakıp yakışıp yakışmadığına karar verin:hulya:
küpe ve bilekliğim ne kadar hoş dimikaydirigubbakcemile5anam rengine bayıldı hele:lepi:gerçi 2 saat kk yı 56789.kez anlatıp açıklama yaptım,yollayan arkadaşım şu dedim(nikini yazdım):1shok:hööö oldu..ee bende tanrıçayım dedim..töbe bismillah dediohaoldumsmilesonuçta yine anlamadı,ama bayıldı hepsine..nası sevdiğin şeyleri almış afferin kıza dedi:asigim:heleki notu sesi okuyunca geberDik gülmekten:roflol:
mektubun sonuna vampir kılıklı biber yazmışben ona öyle diyorem genelde:icecream::roflol: evet:asigim:hediyeleri yollayan cadı,​

benim KARABİBERİM:1hug:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kaportayı yenilicem gece kuşu'nun aga sen merak etmekaydirigubbakcemile3
nikoyu fena haşlıycamayrıca hediyesinide eklemediÇok üzgünüm çoook

sözleştinizmi yoksakaydirigubbakcemile
bağa bakın..beni uyutup,başka topiklere gitmiyosunuz dimi..bakın anladığım an bitti işiniz:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
:dilcikar:
hadi sizlerede iyi geceler,tatlı ballı rüyalaropuyorumnanaktanbende kendi kendime takılıyım topiğimdeboshayallersmile

kaporta mı aboo elleşmeyin laaaa:roflol:
tanrıça maske ver bana valla sabah kalkınca bakcemm olmassa kendi kendimi banlıcam :roflol:
ben bi el mmahjong oynayıp gidiom anam yirim hepünüzü seviyınnnn
ii geceler öpüyorummmŞeniz

geçen gün aldıklarımı ekliyorum biriciklerimkaydirigubbakcemile2
önce kiyafetlerimden başlıyımzemuszemus
çok bayılarak almadımbenneyaptımkibeyaz bişeyler alasım geldi:smiley-cool:bir tane kemerli gömlek,ve düğmeli,spor,triko tarzı bir bluz aldım..buyrunuz:hulya:

içime giymek için bu badimsi şeyi aldım bide:hulya:
arkasıguclubacismile

aşırı derecede severek aldığım makyaj çantam..:lepi: o kadar pofidik bişeyki:kedi:baya malzeme alıyor ayrıca..süprizzzzz

allık fırçamıda bayılarak aldım..şıkır şıkır,taşlı tuşlu fırçamhihoyyyt

kumaştan yapılan sokak modası bilekliğim:smiley-cool:

bunlarda mutfak için aldığım pratik gereçlerhihoyyyt

buz kabını cildime çeşit çeşit buzlar yapmak için aldımkaydirigubbakcemile2yarında içine koyduğum maske küplerini göstericemkaydirigubbakcemile5

kuş kafa,iyi dinle beni
bol su içiyosun öncelikleboshayallersmilesigara içiyosun mutlaka bol su ve c vitamini alıcaksın..taze portakal suyu içersen senin için daha iyi tabikaydirigubbakcemile2
maskeye gelirsek..geçen gün eklediğim tarif muz+tarçın+yoğurt..ona bir göz at..azcıkta bal kat içine..onu uygularsan cildinin ihtiyacını karşılarsın bir nevi..ama içten destek önemli unutma..
yerinde olsam devedikeni otu içerdim..çünkü sigara içiyosun,ve ciğerlerine dikkat etmek zorundasın tatlımkaydirigubbakcemile5

Güle güle kullan kankam Şeniz çok kokoşsun kızım valla bayanssulusmile taşlı allık fırçana mı ölelim pullu makyaj çantana mı yoksa sokak modası bilekliğine mi hangisine ölelim kanka suçumuz ne bizim:smiley-cool: dilime doladın bunu:teytey:

yarın bütün gün elimde su ile dolaşcam emin tanrıçamm bilgilerin için mersüüü ah bi de bilebilsem o maske kaçıncı sayfada:roflolortakal suyunu sevmem ama içiyim madem emir büyük yerden alkisalkisalkis devedikeni otunu ilk defa duyuyom yarın aktar amcama gidiyim inş vardır. bu sefer kesin çıkıyom ben canlar öpüyorum hepinizi yarın görüşürükkk mucukoskii kaçanzi yatanzi :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kankammmm, aynı şekilde ben de çok özlüyorum sizleri çiçek ballarım mafoldumben

Livitom da geri gelmiş, hoşgelmiş, özledik...
a.s olumunekankayizsmile

aşkom güle güle kullan melek kalpli kankam alkisalkisalkis
makkaş çantan çok gücelmiş, çift gözlü sanırım çok tatliiii bayanssulusmile
beyaz gömlek te çok hoşuma gitti biriciğim boshayallersmile
ama kemersiz daha tatlı olur gibime geldi sanki ballım
süprizzzzz

islom bensizlikten kendini alkole mi vurdun la delikafadulden
ahahahahha az bekle gelince beraber içerik kankaaa aklinialirimsmile
yalnız sevdalım kırmızı Tuborg içmiyi, Miller içiyiz

:içelim:

:asigim:kocem geldi efettzemuszemus

seviom seni fısstık şeyyŞeniz

kuş kafam,yarım muz+bi tatlı kaşığı yoğurt+bir çay kaşığı bal+bir çay kaşığının yarısı kadarda tarçın koy..karıştır ve maske yap sür..20 dakika kalsın..sonra yıka ve bebek olbayanssulusmile
aprilim kemeri bende takmam kanka:dilcikar:
sevmiyorum kemer,daralıyorum:smiley-cool:saol bitanemolumunekankayizsmile
kankam seni burda görmek çok güzel:sm_cool: :sm_cool:
ama malesef çıkıyorum:a015:
seviyorum seniolumunekankayizsmile

karabiberim vur kadehlere:smiley-cool:
kanka peki fatmagülün suçu ne hee??he biberim suçu ne:roflol: :roflol: pati garısı gelsinde onu nası keklediğimi bide burda anlatıyım=)))

megoşumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dünyanın en güzel kadını aşşadaolumunekankayizsmile
kuziiiŞeniz
bebem ben çıkıcam birazdan...akşamda gelmem bilginiz olsun merak etmeyin beniopuyorumnanaktan
allaha emanet olun

dünyanın en güzel kadını aşşadaolumunekankayizsmile
kuziiiŞeniz
bebem ben çıkıcam birazdan...akşamda gelmem bilginiz olsun merak etmeyin beniopuyorumnanaktan
allaha emanet olun

canımmsın,görüşürüz fıstıımmopuyorumnanaktan
sen de Allaha emanetsin :Saruboceqlumunekankayizsmile

takma kemeri kankam yaa ümüğümü sıkar gibi sıkar bel kemeri beni laelaelaelaelae
sıkıntılı hatunum ben akannehir
ahahhahah :roflol:
ben de seni seviyorum kankacım birtanem olumunekankayizsmile
ben de kaçıcam şimdik zaten...
cabbara selam söle ahahha
sempatiksalakcinni

megom gel öpim kız Şeniz

---------

aklımda kalanları da yazayım canlarım :hulya:

göksuyum ders çalışmak için foruma girmeyecekmiş sanrsam olumunekankayizsmile
haftasonları bekleriz ama kirpiğine kurban olduğum Şeniz
gücel gücel çalış bitanem, çok doğru bir şey yaptın kutluyorum seni olumunekankayizsmile
zihnin açık olsun meleğim sempatiksalakcinni

Minimmmm araba almış sonunda galibaaaa hihoyyyt
kankaaa, artık bir tur benimdir ev arkadaşın olaraktan di mi hihoyyyt hihoyyyt
bundan çekinmeye beis görmüyorum kanka
bir sabah uyandığında anahtarı göremezsen bendedir hea
aklinialirimsmile bayanssulusmile Şeniz

Güzelllik hepsi çok cici ama bazı muftak gereçlerinin neye yaradığını anlamadım delikafadulden
Tarzına hasta kaldığım neler almış öyle hepsi birbirinden güzel opuyorumnanaktan

Livitom da geri gelmiş, hoşgelmiş, özledik...
a.s olumunekankayizsmile

Bende çokkkkkkkk özledim Nisanım çokkkkk olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…