Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

cnm derslerinde başarılar kendne çok iyi bak iyi haberlerini bekliyoruz Şeniz :1hug:

nolurrrr gitmeeee diye ağlayasım geldi
olum ne bu intihar mektubu gibi delli manyak :roflol:bayanssulusmile
ben de 1 ay kadar fazla gelemicekm kpss iptal olmuş allahım çıldiriyimmmmmalsanaalsanasmile
sen kaça gidion göksuyummm
allah zihin açıklığı versin okyabildiğn yere kadar oku ama kpss ye girecek bölümler seçme derim ben ,değilse ben gibi 3 sene işsiz kalırsın şerepsizim:roflol:
kendine iyi bak canım ciğerimm arayı fazla uzatma ama çıkargelirim yanına pataklarım seni:roflol:
kocumannn öpüğyorum baldanemmma.s.

annem islo, ne çok içer oldun:içelim:..ayyaş olicin yakında.kafamçokkarıştı.
Gacım bnede kendimden korkmaya başladımbenneyaptımki
slmm kızlarolumunekankayizsmile

Slm minikom hoşgeldin aşkomŞeniz

Gksuyum bidenem duygusal böcüğüm kıyamam duygulandırdın beni yaa:gitme:
Ama bu disiplinli davranışından ötürü seni kutluyorum.olumunekankayizsmile Ben olsam hayatta yapamam:1ninca: Çünkü burası benim için bir nevi terapi kafa dağıtıyorum, motive oluyorum.
Sen de iyice kopma ama kendine de zaman ayır stresini birlikte paylaşalım balım.
Her şey çok güzel olacak ben sana çook güveniyorum.
Allah yardımcın olsun başarılarla dolu bir okul hayatı dilerim meleğim
Seni çok seviyoruz...Şeniz

Kuşkafam sende mi kepazelik sınavı mağdurusun:teselli: ama sıkma canını hayırlısı olur inşallah.
Gererliydi böyle bir şey. Geleceğin öğretmenleriyle gurur duyuyorum!..

göksum gülüm güle güle , yazın mühendisliği kazanmış bir şekilde gelirsin inş.
Allah yardımcın olsun , güç kuvvet zihin açıklığı versin , Allaha emanet ol Şeniz

ders programımda açıklanmış çok hafif derslerim artık 3 oldum yaguclubacismileguclubacismile

islom 4 taneyi nasıl içtin kanka , ben yarım su yarım bira anca içeiliorum , aseton tadı gibi geliyikaydirigubbakcemile3
ama votka içerim , sek , bundan rus olduğumuda anlamışsınızdır sölemeye gerek duymuorum:roflol:

tanrıçam nerde özledim bebeğimi, bi sevim öpimolumunekankayizsmile

hem de ne mağdur bebikimmm
3 senedir bekliom bıktım usandım dansöz yapcekler illa beni:roflol:
evet gerekliydi aama yine haksızlık var canım kopyacılar yine sınava girecek ve sabahkinde de kopya oduğu halde onu iptal etmediler. gerçi iptal etseler onu hapı ymiştik amaninnn tarihler coğrafyalar hukuklar matematikler poffff:roflol:

anaaaa minnak kuzum neler yazmış
biz seni hiç unuturmuyuz arad bir ceeeee de bize emi
bizde seni çok seviyoz:asigim:
derslerine iyi çalış

Kanka ben hamalın tekiyim rekorum 9,5 :roflol:
Hamurumda alamancılık mı var şimdi benimnaniknanik
Votkayı sevmeyen yoktur herhal:içelim: ben meyveli şaraplara da bayılıyorum, ama kesmiyorlar benisempatiksalakcinni Beyaz şarap sevmem:umursamaz: Geri kalan herşeye OK:lepi:
Velhasıl birasız asla:içelim:

Danrıça hatunu çekiliş töğiğinde ekşın yapıo

Valla da girmezdim zati benden meemur olmuyomuş onu gördüm:roflol:
Haberi duyunca YÖK yaaa oldum:roflol: ama bekliyordum.
İptal edilmemesi düşünülemez çünkü hepsinin ortaya çıkması çok zor.
Ee durum böle olunca olan hep biz kurulara oluyor
Allah gönlüne göre versin bebeğim inşallah daha iyi olur.olumunekankayizsmile

yandan incili ne?toka mı taç mı?
eğer eminönü ve fatihte bulamadınsa, bir de bakırköye bak..

Taç değil toka tatlı gacım. bugün baktım yok yok..Nese ben eminönünden misinada uzun bir inci aldım artık onu yaptırcam kuaföre yapamazsa alternatif bir de çiçek aldım
:sinifsinif:

iyiyim tatlısı iş güç aynen devam

Nassınız kızlar tanrıçam gelmemiş

Nazom senin kına ve düğün fotolarını gördüm işte orada bir ısırasım bir yanakları sıkasım gelmişti.. Ben böle şirin şeker birisini gördüğümde yanaklarını sıkmassam çok kötü oluyorum yaa böle bir garip huyum varakannehir

Rus güzeli allah bilanı vermesin e mi kanka:roflol: :roflol: :roflol:

öle kanka ben dünya vatandaşıyım :roflol::roflol::roflol:
9.5muuuuu sempatiksalakcinni

bize bikere kanka,hocamız fransız bu arada, fransadan bordeux şarabı getirdi kanka , frankofon gününde , nese dğıttık içtik plastik bardakta ,
Allahım bizi bir çarptı tüm sınıfın kafası güzel sarhoş olfuk :roflol:,sunum munum yapamadık aptal aptal bir sırıtış:roflol::roflol:
zaten 3 erkek var onlarda hangimizi tutcağını şaşırdı :roflol::roflol: hoca sinirlenip sinirlenip kızdı tüm dönem:roflol::roflol::roflol:

sunum muaklinialirimsmile sengözlerimebaksanab :jeyyar:

:roflol:minkim tamda seni aklımdan geçirdim :roflol:
sunum tabi dekana , doç lara, yar.doç lara :roflol:

Bııhhııı hıhı hııı:roflol: :roflol: :roflol:
Sizi keşlerdelikafadulden
Plastik bardakta diyo bide mundar etmişler caanım şarabı:roflol:
Hoca olayı bilmiyo aslında tam da sunumluk kıvama gelmişiniz amma neyseeaklinialirimsmile
Hee kanka 9.5 şişe o buçuktan sonrasını hatırlamıyom:1ninca:
Olay Bursa'da cereyan etti üstüne bide arkadaşların bardaktan köpükleri hüpletmiştim:içelim:
2 saatlik uykuyla kalkmıştım ertesi sabah. Tabi uzun bi süre (2 hafta kadar) bira görmek istemedimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…