- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.561
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niko kanka ve tanrıca allah sizi netmesin ya geberdim olum gülmeken :roflol::roflol::roflol:
yok işte güzel sayılırız :kedi: bi de bakımlı olsam -tatlicadiarzu- kaşımı saldm valla kafamçokkarıştı berene özendim :roflol::roflol::roflol:
ivet behlül zaafım var aklinialirimsmile ban yedim bhlül için :roflol::roflol::roflol:
ahh ahh :kedi:
tanrıçailk 100 sayfayı okudum aman ne güzel şeeyler varopuyorumnanaktan
resme gelince koyarm balım avataraa.s görürsüna.s.
[/COLOR]
a.skoy koy albüme koy da görek..ban prensesi..:roflol:
ban prensesi namı değer vıstık kankam :roflol::roflol::roflol:
ben ona yetişemem sınırdao ceza puanı tavan yapmış :roflol::roflol::roflol: çok marifetliyiz topikçek :roflol:
bak mesela etiketler kapatıldı sengözlerimebaksanab bak bak sengözlerimebaksanabn niye sence :roflol: kazen baktı biz raat durmuyoz kapadı :roflol:
sessiz devrimyaptk kkda :smiley-cool:
:roflol::roflol:
avatara koyim gör balımopuyorumnanaktan
uyyy hihoyyyt pisikletimlen geldim aklinialirimsmilehoşgeldin pisiklentine vurulduğumunun kızı:icecream:
akitom hediyelerini güle güle kullan biriciğimopuyorumnanaktantutimin kesesine bereket:lepi:
bayramda kimseye gitmedimki hacı:smiley-cool:ben bekledim ama senisempatiksalakcinnibende seni öpiyim en şupuruğundan anam ohhhŞeniz
oleyyyyyyyyyy delikafaduldenbenimki de 11 yaşındaydı nazom delikafadulden
sürerken kapısı tekerleği filan düşecek die korkuyordum , bi kere vites kolu elimde kalmıştı delikafadulden
nazom burada kırmızı ışıkta bi dur abauwww ne küfürleeeerrrrr delikafadulden
sinyal yok , hız sınırı yok , takip mesafesi yok yok Allah yok , çok felaket düzensiz disiplinsiz kuralsız bir şehirmemleketimin temizliğinden , düzeninden , tertibinden sonra burası sürgün yeri gibi benim için , bu 4. yılım hiç alışamadım
diplomamı aldığım gün taşınacağım geri memleketime
Allahtan okulum çok güzeldir :asigim:
islomm mavikim bende istiyorum yaaa ama elimde 1 adet rimel var ne edeceuk :roflol: eyvahedigeldismileBugün Sevil'e gittim sordum gudubet karı yok dedi meymenetsiz kalmamış ellerindealsanaalsanasmile
YKM'ye gittim orda da tükenmiş bi parti daha bekliyolarmış işe yaramaz rimellerim ve ben aynen eve geri döndükbenneyaptımki
Şimdik anamın saçını kestirmeye gidiyoz çok uykum varkaydirigubbakcemile
uyyy hihoyyyt pisikletimlen geldim aklinialirimsmile
oleyyyyyyyyyy delikafadulden
vites elinde kalmıs :roflol: :roflol: :roflol:
aklıma hayat bilgisindeki afet hocanın arabası geldi :roflol: :roflol:
bebeim yaa güle güle kullan valla foto isteriz aklinialirimsmile
söyle sacların ucusurken güneş gözlüklü aklinialirimsmile oh ohhhhhh zemuszemus
islomm mavikim bende istiyorum yaaa ama elimde 1 adet rimel var ne edeceuk :roflol: eyvahedigeldismile
islomm mavikim bende istiyorum yaaa ama elimde 1 adet rimel var ne edeceuk :roflol: eyvahedigeldismile
kanka gece kuşuyla tanışmadınızmı..karabiber -gece kuşuvereliniortak
gece kuşu -karabibervereliniortakhadi kaynaşın kızlarkaydirigubbakcemilezemuszemus:jeyyar:
karabiberimmm ben kuş,gece kuşu,kuş kafa,pörlek kuş. hangini beğenirsen al asim olarak :roflol:
sende derin mavilikteki o gözlerini belertseydikSefkilim hoşgeldinnŞeniz
Anam zaten 1 taneden fazla vermiyolarmış. Ben elimde 4 rimelle gittim bugün gudubet karı gözlerini bölerterek kalmaadııı dedi-tatlicadiarzu-
Yolum düşerse uğrarım yinebayanssulusmile
aklıma gelmedi değil gacımmillet 1 milyonculardan dandik rimel alıp gidiyomuş..yerimseniben
gacım dandik rimelle de oluyor mu clinique marka olması gerk miyormuydu
ben mi yanlış anladım
yoksa mal mıyım
kuzular bişey dicem deşifre edecem gendisini ama sölemezsem ressmen çatlayacam
akitra var ressmennn manyak hatun az önce bi fotolarını gördüm
gördüklerime inanamadım gerçekten öte, aciip bişey yaaaa hafıza kutucuklarımda kaldı fotolar geziyorum hala albüm gibi....
nasıl bişeysin kuzu sen allasen o saçlar ne o fotoları çeken zat kim?
o pozlar doğaçlama mı?
kuzu sen bırak okulu mokulu olm giit fotomodel ol cidden benim okuldan sınıf ark. manken oldu lan okul bitince cidden bak....
İlarzum :roflol: :roflol: bence yazını gözden geçir :roflol: :roflol:
noldu ki kanka yannış bişey mi dedimbilmiyorumkismile
okumasın tabi olum bu kadan güzel fotocenik kızkene
biz okduk da noolduu şakkıdı
hayatın keskin çarkının dişlerinde eziliyoz habire
(liseliler tikkate almayınız geçicidir)
Geçen gün aldığım masaüstü kokoşluk aynasıbayanssulusmile
]
Kızlar mrblar ben deniz izmirperisinin kuzeniyim...
Bu topiği cok met etti bende tanışmak istedim nasılsınız..
hoşgeldin kuzen deniz..vereliniortak
gacım dandik rimelle de oluyor mu clinique marka olması gerk miyormuydu
ben mi yanlış anladım
yoksa mal mıyım
kuzular bişey dicem deşifre edecem gendisini ama sölemezsem ressmen çatlayacam
akitra var ressmennn manyak hatun az önce bi fotolarını gördüm
gördüklerime inanamadım gerçekten öte, aciip bişey yaaaa hafıza kutucuklarımda kaldı fotolar geziyorum hala albüm gibi....
nasıl bişeysin kuzu sen allasen o saçlar ne o fotoları çeken zat kim?
o pozlar doğaçlama mı?
kuzu sen bırak okulu mokulu olm giit fotomodel ol cidden benim okuldan sınıf ark. manken oldu lan okul bitince cidden bak....
Çok güzelmiş Bayılırık bu tarz aynalara güle güle kullanın...