Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
akitom sorma ya anadol olmasada broadway'di 99 model , elime bi geldi vites kolu napçamı şaşırdım trafiğin ortasında,taktım sonra yarın yapalak peçeteyi büküp sokşturdum bidaha çıkmadıguclubacismilekaydirigubbakcemile3 nerde fotolar facemi benim facim yok kapattım, ben hiç fotojenik değilimdir, çok çirkin çıkarım fotolarda niyeyse , herkes şaşırır , bi arkadaşımda ayıp olmasın çok çirkindir yani ama billur gibi çıkar işte kaydirigubbakcemile3ay ne çok konuştum ayol .
deniz hoşgeldin aklinialirimsmile

Hoş bulduk...

nası zayıflamış , ama bi tuhaf gibi karın bölgesi bi de göbek deliği çok yukarda değilmi banamı öle geliyorrkaydirigubbakcemile3

biberikimmmmm Şeniz
Akitimmm Şeniz
Eksik bi harf var kankaohaoldumsmile bak islom hemen görmüş
Güzelliğini canlı canlı sen gördün arzum biz de fotoları gördük rapunzelim çok güzeldi okusun okullu manken olsunbayanssulusmile
bugün fırında peynirli mücver yaptım guclubacismile

cokacimcoook bana yemek demeyin bu aralar hep açım hiç doymuyorum 4 kilo aldım:gitme:

yıhah ben de gördüm şimdi delikafadulden kukucan delikafadulden aprilimin kulağı çınlasın delikafadulden

Yok be minim bu aralar nedense veremiyorum hoş sebebi belli boğazım durmuyor eskiden sadece abur cubur yerdim kilo almazdım abur cuburu bıraktım yemek yiyorum kilo aldımkafamçokkarıştı

deli ayol kaydirigubbakcemile3 hemen normale dön ozmankaydirigubbakcemile beim teyzemde öle beslenir 45 yaşında 50 kiloalsanaalsanasmile

slm güzel hatunlarım bayram dolayısıyla yoğundum çok giremedim
epey geri kalmışım
minim bacım sen hangi ünide okuyon sorry gerilere gidip okuyamadım
ama manyak bi kampüse benziyo
seren serengilin göbüş deliği banada çok yukarda geldi
akitra bacım merak ettim seniiiii
bi ara yine namın konuşulmuştu

ayna ayna süüüle bana, benden güzeli varmı aynası mübareknaniknanik,
güle güle kullan kokoş islo.bayanssulusmile-tatlicadiarzu-zemuszemus.

Gacım 2 gündür soruyom o soruyu cevap vermii namıssız :umursamaz:
Ne demek istiyo acababilmiyorumkismile

minikom merabayın

Ayburum hoşgeldinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…