- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.601
nazom pardın:smiley-cool:
sağol canısııı
yok canım ben gacıya şal almıştım gecen çeklişte
bana minitom makyaj malzemeleri aldyıdı:asigim:
hahaayyytt bende seni seviyom yavruummm:jeyyar:
canım aldıydımda sanırım buraya yazmadım hatırlamıyorum yani
sağol canım oyy kurban kesecek danrıçam vallahada ben bakamamsengözlerimebaksanab
yok kuzu yanmadım yanı hafif olece değişti tenımın rengi
güneşlenmedim çünkü hep gölgedeydim korkarım gunesin zararlarından ben:ecrin_bebek:
hohoyytt bee kankama bak koçun allaanı almış getirmiş bizecokacimcoook
ay pardon adak yenmezdi değilmi manyak karı hemen agzı sulandı:roflol:
eferim pazarlıkla ii etmişin kazıklanmayalımvereliniortak
getirin şerbetleri paylaştırayım cümlenizesempatiksalakcinni
doğru ya..minim sana çok güzel kokoş ciciler almıştı tememmhihoyyyt
adak yenirmi kanka yapma:mymeka:dün miniye kestiğimiz kurbandan nikoya tek bi but vermiştik..senin adağın yarısını ona verelim kız sevaptır..hem bu ara dia aseton kullanıyo garibim:a015:moral olur:roflol: :roflol: :roflol
şerbetleri mini dağıttı bilem nazom
güneşin zararlı ışınlarından korunman çok güzelvereliniortakama esmerlikte başka be gülom:asigim:
yok bitanem,bilmiyodum yeni araba aldığınıtekrar hayırlı uğurlu olsun sevgilim:lepi:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıbu hafta harçlar ders kayıtları kanka , 20sinde resmi açılış ama kimse gelmez 2 hafta daha ,ekimin 2. haftasını bulur tam anlamyıla derslerin başlaması filan kaydirigubbakcemile3
okul günlerim aklıma geldi..içim bi tuhaf oldusempatiksalakcinnihala kurtulamadım etkisinden:roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey
bu da karşı taraftan ç.ü tam olarak görünüyor tarlaları vs. filan :smiley-cool:
bu yıl okulun tanıtımında görev alsam :smiley-cool:
rektör bilse senle gurur duyar kanka:lepi:aşık olunası bir kampüsboshayallersmile boshayallersmile
behlül uğruna ban aldın demek:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niko kanka ve tanrıca allah sizi netmesin ya geberdim olum gülmeken :roflol::roflol::roflol:
yok işte güzel sayılırız :kedi: bi de bakımlı olsam -tatlicadiarzu- kaşımı saldm valla kafamçokkarıştı berene özendim :roflol::roflol::roflol:
ivet behlül zaafım var aklinialirimsmile ban yedim bhlül için :roflol::roflol::roflol:
ahh ahh :kedi:
tanrıçailk 100 sayfayı okudum aman ne güzel şeeyler varopuyorumnanaktan
resme gelince koyarm balım avataraa.s görürsüna.s.
bu topikte behlül için kötü söz söyliyeni yakarımkötükedihüso(yiyosa söyleyineyvahedigeldismile)zaten dünya ahret gardaşım olsun behlül ustaeyvahedigeldismile
ilk 100 sayfayı okudunmu:1shok:valla allana kurban öpücem:roflol:Şenizolsun zeboş,sal çayıra,mevla kayırazemuszemusbende almıyorum,gel kaş gardaşlığı yapalım senlenolumunekankayizsmile
sinyalsin olum sen:roflol:[/COLOR]
a.skoy koy albüme koy da görek..ban prensesi..:roflol:
devrim deme içim fena oli:lepi: :lepi: :lepi: aklinialirimsmile
bak mesela etiketler kapatıldı sengözlerimebaksanab bak bak sengözlerimebaksanabn niye sence :roflol: kazen baktı biz raat durmuyoz kapadı :roflol:
sessiz devrimyaptk kkda :smiley-cool:
:roflol::roflol:
avatara koyim gör balımopuyorumnanaktan
olum sizin yüzünüzden eğlencemiz gitti bekötükedihüso
şey pardon öyle demek istemedimeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bi anlık sesim yükselmiş olabilüü-tatlicadiarzu-yakma beni zeboşsenağlama