- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.521
valla geçmicek gibi geliyo bebemm
ona bir sürpriz hazırlıyorum ben cilt bakımından ziyade:roflol:
bir deftere askere gittiği günden beri günlük yazıyorum.askerliği btitince ona vericem
hoşuna gider mi bilmiyorum ama
o yokken vakit geçirebildiğim 2 şey kk ve asker günlüğüm:asigim:
hee çahal senii:jeyyar:şöyle de bişi var bak şinciiii:icecream:
benim kendi günlüğüm ayrı,ona vereceğim asker günlüğüm ayrı,bi de aarada kk günlüğümü tutuyom hohoytttt:dance:
teli ynında götürdü duruma göre içeri sokcak inşallah konuşurus biz de vallaa:asigim:
canlarrr ben kaçarrrr
valla burda durdukça sigara içiom ben el alışkanlığı heralde yarım paketi hallettim 12den beri
daha beter olmadan kaçıyım ben bareee:1shok:
iyi geceler yarın görüşürükk rüyanızda beni görün:roflol:
kocamannn öpüyorum sizi seviyorum baş başşşopuyorumnanaktan
balım teşekkür ederimmopuyorumnanaktanKanka aldıklarını güle güle sür sürüştürbayanssulusmile
Minim takılar süper ama araba daha süper hayırlı uğurlu olsun
Hediyeler gelmiş güle güle kullanınzemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:saol biberkafam:smiley-cool:Şenizküçük cadı özledik olumolumunekankayizsmile
bi gittin pir gittin:dilcikar:
yok bibertom,bence takılar daha süpersempatiksalakcinni :roflol: :roflol: ah bu mini yokmuboshayallersmiletakı almaya diye çıkıyo,araba alıp geliyo:roflol:
geçende cips almaya çıktı,baktım elinde tapu,bu ne dememe kalmadı..baktım bakkalı satın almış:icecream: :icecream: :icecream:
mini güle güle kullan cicileerini. özellikle otantiklerine bayıldım tam ayılcaktım arabayı gördüm hala da kendimd değilimsırnaşık şey
kızlar,bihter bitti,sıra eyşanda:1ninca: aklinialirimsmile
o son araba olmadı kanka:1no2:
paran btene kadar uğraşıyosun ama olmazki:umursamaz: sempatiksalakcinni
puhaahah teksas yazmışsırnaşık şey kanka adanalıları seviyorum ya:lepi: deli dolu insanlar sempatiksalakcinniaha
kahretsinbayanssulusmile:1closedeyes:
:roflol: :roflol: kana çok yanlış yazıyorum,edit olmasa komaya girersiniz yazılarımı okuyup:smiley-cool:
bu arada seninde artık sabit bi konun var,tebrik ederim bebeğimvereliniortak :jeyyar:
Miniimmmm ver zılgıtı bebeğimmm lilil lilili liliii:teytey: :teytey::teytey:
Otantik hatunum benim bayıldım takılarına
Kolye- küpe-bileklik- taç derken bunun üstüne bi Hyundai Getz olmasa ayıp olurdudelikafadulden
Allah iyiliğini versin benim çok sevdiğim arabalardan biridir. Kazasız belasız inşallah öeleğim.
bizim nazo komser o kadar muzurdur ki nasıl polis olmuş bilmem dicem neredeyse o kadar kafadır yani sempatiksalakcinni
kendini kasmasaydın kuşum sırnaşık şey şimdi sana devlet memuruna suizandan ceza kesmesin :jeyyar:
valla bi kızdı mı kolla kendini asıl o zaman fene oluyor :jeyyar: :roflol:yandın gece kuşu :roflol::roflol:
anammm işicem altıma korkudan haaa:dance:
nan bana tanrıça filan denk gelsydi var yaa neler neler vardı aklımda ama neyseee:dance:
haa bi de bunu aldım gelmesini bekliyorum,tüm işlemler bitti bugün bi gelmesi ve üstüme almak kaldı delikafaduldenAllah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah :Saruboceq:
[/B]
nazom hoşgeldin tatildenŞeniz
akşam gelde dedikodu yapalımhediyelerinide eklersin,bakarız artık:dance:özledik kuzumolumunekankayizsmile
:roflol:deli ya ,knaka bu sefer abartmışım demi o son arabayı almayacaktım :roflol:
80mi kanka adana trafiğinde 80le gidersem beni tenhaya kaldırabilirler , buralarda trafik kuraları işlemior burası texass fışk fuşk fış fışk ( silah sesleri):roflol:
bugün bir deneme sürüşü yaptım , yok gibi araba , önceki takoz arabamdan sonra bu bir bulut :smiley-cool:
saol kankam nallı küpelerimi ben de çok sevdim :lepi:
Nikoncan;15135323]islom o kadar içten yazmışsın ki okuduğum zaman tıkandım :asigim:
bugüne kadar cevap yazamadığım için kusuruma bakma, eşim misafirdi de sunumum vardı :jeyyar:
seni gerçekten çok seviyorum, o yüzden çok büyük bir keyif aldım opuyorumnanaktan senin de benimle aynı keyifi alman çok çok mesut etti beni opuyorumnanaktan
patronuma ben de teşekkür ediyorum çok yaradı bu çekiliş bana opuyorumnanaktan
güle güle kullan kankam çok yakıştı sana bidenem Şeniz
bana ettiğin duaların senin de olsun sakın üzme o güzel canını, seni ne zaman stresli görsem bana da yansıyor inan, kıyamam sana bidenem :asigim:
senin o güzel huyuna suyuna en güzel şeyler layık iyi ki tanıdım seni olumunekankayizsmilene güzel okudun okulunu bitirdin seninle gurur duyuyorum canım Şeniz
ben de seni seviyom kerata :asigim:
Nikoncan;15135342]alix olana bayıldım kankam ya :lepi: acaba sende nasıl duruyo Allah aşkına :smiley-cool: yok sende de tırnakta kayboluyo mu merak ettim :dance:
bişi sorcam kanka, ben ayşoluykene evde oce sürüyom en son bimden ucuza buldum diye oje aldım. kırmızıyla gül kurusu olan asetonla çıkmıyo :sm_confused: pembe pembe duruyo, hele kenarlar berbat bazen kazımak zorunda kalıyorum :1no2: dia marka aseton kullanıyorum acaba sorun asetonda kı yoksa oje de mi fisfisfis bana bi yardım et patronum :çok üzgünüm:
ayna kırmak iyi değil derler ama sen sor bi patrona bilmiyorumkismile neyse hayır olsun, yeni bir ayna alacağın varmış senin aklinialirimsmile
hele şükür ayağımın tozuylan sunumdan çıktım geldim :lepi: ne zormuş bu işler patronum beni sen, aprilim ve ilarzum iyi anlarsınız aklinialirimsmile layıkıylan yerine getirdim eşim layığını buldu sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
sen de benim tadım tuzumsun :çok üzgünüm: bana kkyı sevdirensin senağlama seni çok seviyorum patronum opuyorumnanaktan biliyorum ne kadar desem de layığınca söz edemem sırnaşık şey böyle diyip beni karizma ciddi çizgimden çıkarma patronum
zaten yüzümde maskem vardı, şu dia dolive yorumunda baktım gülmekten ben de maske kalmayacak gittim yıkadım aga :roflol: geberdim ne fenasın patronum ya :roflol::roflol::roflol:
he dia hem de almadım kardaşımdan yürüttüm :a015: düşmez kalkmaz bir Allah :a015:
dolivelerine kurban olayım, ben seni yaşarkene doliveleri fruitkidsleri kokluyom, fırfırlı uyku gözlüklerine bakıyom senağlama sırnaşık şey hatta gözüme takıp bana nasıl olmuş diye bakmak istiyom sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
derhal zıbın paronuma da resim gösteriyorsun derhal
söyledim patron bu işi olmuş bileğer göstermezse behlüle hasret kalsın süprizzzzz sırnaşık şey
eşim ojelerime pek yüz vermiyo kanka senağlama :mymeka: oğullarımın çok hoşuna gidiyo, helede kırmızıya bayılıyorlar :roflol::roflol::roflol:
ojeyi sürerken resmen düğün yapıyo sıpalarım :dance:
kırmızı oje hakkaten bi başka oluyo meretkendime sunum yapıyom kankam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çıkarırkene aseton zafiyeti geçiriyorum, pamuğa da hiç acımıyorum kanka süprizzzzz veriyorum pamuğu veriyorum pamuğu sırnaşık şey :roflol:
bundan sonra vermekten ziyade ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus te büle büle zemuszemus ovalıcam zemuszemus ovalıcam zemuszemus
kanka yapma yasakkelime madem bu kadar ovalıcam parlatıcıyı niye sürüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikomuu gelmiişş sunumdan çıkmış gelmiş
yorulmuşsundur nikomu otur şöle dinlen az ılık duş iyi gelir çiçeğim:)))
kız dün mü yaptın sunumu
ahanda daha kalkamamış yataktan bıldırcınım bal, reçel, pekmez neyim ye can gelir nikomu
oyy kuzum benimde 17 yaşındaki mazda626 dan sonra sıfır araba aydamak uçakta yolculuk yapmak gibiydi:roflol::roflol:
valla adana eşittir teksas dediğin gibi kura mural yok bi ara bi ugrayıp gectiydikte o bile yetti bize
birde antalya trafigine hasta oldum ya
katil olacaktık kocamla kafamçokkarıştı
Bugün Sevil'e gittim sordum gudubet karı yok dedi meymenetsiz kalmamış ellerindealsanaalsanasmile
YKM'ye gittim orda da tükenmiş bi parti daha bekliyolarmış işe yaramaz rimellerim ve ben aynen eve geri döndükbenneyaptımki
Şimdik anamın saçını kestirmeye gidiyoz çok uykum varkaydirigubbakcemile
benimki de 11 yaşındaydı nazom delikafadulden
sürerken kapısı tekerleği filan düşecek die korkuyordum , bi kere vites kolu elimde kalmıştı delikafadulden
nazom burada kırmızı ışıkta bi dur abauwww ne küfürleeeerrrrr delikafadulden
sinyal yok , hız sınırı yok , takip mesafesi yok yok Allah yok , çok felaket düzensiz disiplinsiz kuralsız bir şehirmemleketimin temizliğinden , düzeninden , tertibinden sonra burası sürgün yeri gibi benim için , bu 4. yılım hiç alışamadım
diplomamı aldığım gün taşınacağım geri memleketime
Allahtan okulum çok güzeldir :asigim: