Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:asigim:eminim çok hoşuna gidicektir bitanemhihoyyyt
biz 7/24 aralıksız konuşup mesajlaştığımız için-tatlicadiarzu-gerek kalmadı günlük tutmama:roflol:

şöyle de bişi var bak şinciiii:icecream:
benim kendi günlüğüm ayrı,ona vereceğim asker günlüğüm ayrı,bi de aarada kk günlüğümü tutuyom hohoytttt:dance:
teli ynında götürdü duruma göre içeri sokcak inşallah konuşurus biz de vallaa:asigim:

canlarrr ben kaçarrrr
valla burda durdukça sigara içiom ben el alışkanlığı heralde yarım paketi hallettim 12den beri
daha beter olmadan kaçıyım ben bareee:1shok:
iyi geceler yarın görüşürükk rüyanızda beni görün:roflol:
kocamannn öpüyorum sizi seviyorum baş başşşopuyorumnanaktan

hee çahal senii:jeyyar:
işallah sokar melem:asigim:ama konuşmaktan kk ya gelemezsin söyliyim:smiley-cool:

fazla içme olum:mymeka: süt iç,bitki çayı iç:mymeka: yok sana zigara:mymeka:sempatiksalakcinni
senimi görelimbenneyaptımkieğer o komik makyajlı resmini görürsem bidaha yatamam ama:smiley-coolyy kıyamam gel:1hug:
ay lav yu bebeğimŞeniziyi gecelergüzel rüyalarŞeniz

Kanka aldıklarını güle güle sür sürüştürbayanssulusmile
Minim takılar süper ama araba daha süper hayırlı uğurlu olsun
Hediyeler gelmiş güle güle kullanınzemuszemus
balım teşekkür ederimmopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mini güle güle kullan cicileerini. özellikle otantiklerine bayıldım tam ayılcaktım arabayı gördüm hala da kendimd değilimsırnaşık şey

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kızlar,bihter bitti,sıra eyşanda:1ninca: aklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim pek iyi değil aram adanalı insanlarla kanka , fazla deli dolu ve fazla samimi insanlar :smiley-cool:
heee artık sabit konulu bir insanım kankama teşekkür ederim ihtisas alanım,renkli nemlendirciler :roflol:

saol gülüm benim , Allah herkese nasip etsin Şeniz

nikommmm alıntı yaptımda çıkmadı burda,
kankam teşekkür ederim , çok uzun zamandır istiyordum para biriktiriyordum ,Allah nasip etti,
aman nikom bu heriflerin hepsi öle dior getz için yok kağıt gibi yok şöle yok böle , kız arabası bu zaten sürmesin erkekler , ben de hep erkeklerde görüyorum bu arabayı :roflol:
bundan önceki arabam felaket ağır bir arabaydı kimse kaldıramıordu arabayı , ali 8 9 kere stop ettiriyordu , direksiyonu öle ağır kamyon gibi , diyeceğim o ki karton gibi araba sürdümde noldu kas oldu kollarımda başka bişey yok , çok doluyum araba mevzusunda :smiley-cool::roflol:mezun oluyum işe giriyim chevrolet alacam beyaz :lepi:delikafadulden

kız minikooooo

araba almışın daha yeni ayırlı ossun diyecem anca :))))

tekerlenkleri yere bassın,
fazla benzin yakmasın,
güle güle kullan miniko

alınca canlısından foto isteriz miniko

saol arzuabla , tabi alim kendimle çekip koycam buraya daha saçlarımı göstercem opuyorumnanaktanaz yakıomuş zaten delikafadulden

fiiyt fiiiiyytt bekliiz çiçeemmm

danrıçam kombinoskon çok gücel dişi kadınım benem taytını seveyim (içinde sen varkene)

olum ne korkutuyon la milleti ayıp la atacam mapısa seni şimdi klava:
kızım ben doğuştan değil sonradan olma polisim
ben polisliğe değil polislik bana uysun hihooyyttttt
hihoyyyt
anammm işicem altıma korkudan haaa:dance:
nan bana tanrıça filan denk gelsydi var yaa neler neler vardı aklımda ama neyseee:dance
:

korkma kuzu ya bakma sen bu niko karısına uzun zamandır zopayı görmedi ya ondan oyle konusuyo
aşkolsun canım ya yoksa beni begenmiyormusun

haa bi de bunu aldım gelmesini bekliyorum,tüm işlemler bitti bugün bi gelmesi ve üstüme almak kaldı delikafaduldenAllah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah :Saruboceq:
[/B]
güle güle kullan canım
kazasız belasız inşallah
çok sevindim canım
nazom hoşgeldin tatildenŞeniz
akşam gelde dedikodu yapalım hediyelerinide eklersin,bakarız artık:dance:özledik kuzumolumunekankayizsmile

canım benim bende çok özledim valla sizi
artık buralardayım kısmetse

oyy kuzum benimde 17 yaşındaki mazda626 dan sonra sıfır araba aydamak uçakta yolculuk yapmak gibiydi
:roflol::roflol:
valla adana eşittir teksas dediğin gibi kura mural yok bi ara bi ugrayıp gectiydikte o bile yetti bize
birde antalya trafigine hasta oldum ya
katil olacaktık kocamla
kafamçokkarıştı

Nikom günlerdir nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde olduğunu tahmin ettiğim içün ses etmedim.sempatiksalakcinni
Malum ramazan ertesi baryam günü eşinlen kavuştunuz ve sen ayşoyu da başından savdığın için 7/24 online idin ama burda değil tabisempatiksalakcinni
Seni gerçekten tanıdığıma inanıyorum artık cevap yazacağını biliyordum ve geçiştirmemek için uygun zamanı kollayacağını daolumunekankayizsmile
Beni bayramüstü gerçekten çok mutlu ettin ve bu hediyelerin bana şans getirdiğini hissediyorum bidenem güzel şeyler olacak buna inanıyorum.
Hayatına dahil olduğun insanlar gerçekten çok şanslıa.s
Güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim Seni seviyorum.:asigim:

Evet nikom bu renk insana tırnaksız görüntüsü verebiliyor:roflol: İlgili şahsın dırnağında görüp karar vermek lazım.CADIARZU

ayna kırmak iyi değil derler ama sen sor bi patrona bilmiyorumkismile neyse hayır olsun, yeni bir ayna alacağın varmış senin aklinialirimsmile​

Ayna kırmadım gıı Allah korusun yasakkelimedaha masum bişi yaptım telefonumun ekranını kırdım:icecream:

Ne manyak karısın yaasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sür tabe olum arada değişinklik lazım
Bunun püf noktası ne biliin mi aga oceyi çıkarmadan önce tırnak kenarlarına güzelce el kremi sürcen bak bakalım oceden eser kalıyor mu:teytey:

Danrıçam kombinlerini seveyim süperler:lepi:
Pembiş çizmelere bak ya kokoşummbayanssulusmile

nikomuu gelmiişş sunumdan çıkmış gelmiş

yorulmuşsundur nikomu otur şöle dinlen az ılık duş iyi gelir çiçeğim:)))

kız dün mü yaptın sunumu

ahanda daha kalkamamış yataktan bıldırcınım bal, reçel, pekmez neyim ye can gelir nikomu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arzuş, sen clinique rimel değişim kampanyasından haberdarmısın..değişim yaptın mı?guclubacismile

benimki de 11 yaşındaydı nazom delikafadulden
sürerken kapısı tekerleği filan düşecek die korkuyordum , bi kere vites kolu elimde kalmıştı delikafadulden
nazom burada kırmızı ışıkta bi dur abauwww ne küfürleeeerrrrr delikafadulden
sinyal yok , hız sınırı yok , takip mesafesi yok yok Allah yok , çok felaket düzensiz disiplinsiz kuralsız bir şehir memleketimin temizliğinden , düzeninden , tertibinden sonra burası sürgün yeri gibi benim için , bu 4. yılım hiç alışamadım
diplomamı aldığım gün taşınacağım geri memleketime
Allahtan okulum çok güzeldir :asigim:

Bugün Sevil'e gittim sordum gudubet karı yok dedi meymenetsiz kalmamış ellerindealsanaalsanasmile
YKM'ye gittim orda da tükenmiş bi parti daha bekliyolarmış işe yaramaz rimellerim ve ben aynen eve geri döndükbenneyaptımki

Şimdik anamın saçını kestirmeye gidiyoz çok uykum varkaydirigubbakcemile

tühhh..inşallah şansın olurda bulursun..:smiley-cool:

kuzum bizim arabanın hiç sorunu yoktu aslında
ama son zamanlarda yolda giderken stop edip duruyordu
en son çevreyolunda 90la giderken en sol şeritte araba stop edince eşim satmaya karara vermiş ama benım haberim yok
birgun haftasonu eşimle gezerken gel iki arabanın deneme sürüşünü yapalım sen seversin dedi olur dedim tabi
ilk mitsubishi lancerı denedim hem arabayı sevmedim hemde yanımdaki satış görevlisini dövmek istediğim için hadi gidelim dedi eşime
oda gel bide mazdaya gidelim dedi bende aman ya kalsın nasıl olsa alamicaz dedim
zorla götürdü beni.
daha arabadan inmemle arabayı görmem arasındaki saniyelerde ben arabaya aşık oldum. birde içine oturdum deneme şürüşü yaptım ama aklım hep onda
rüyalarıma girdi resmen araba
sonra işte 1 ay içindede araba bizim oldu allahın izniyle 3 ay oldu alalı

canısı sen ankaralımıydın
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…