Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet gacı ablam okulumuz seyhan barajı üzerinde yer almaktadır ve yaklaşık 50.000 dönümdür ayrıyetten yaklaşık 80 tane kendine özgü ağaç ve kuş türü vardır ve Türkiyenin en büyük 2. kampüsüdür delikafaduldenhemen sunum yaptım:roflol: oğluşunda burayı kazansın daktır olsundelikafadulden

nazom bak nasıl tertip düzen deyince anladın memleketimi , hemde 7 göbek bebeğimopuyorumnanaktan

anoğm hediyeler süper güle güle kullan nazom ,
yeni arabanız hayırlı olsun sizinde kazasız belasız sürün inşallah opuyorumnanaktan

evet gacı ablam okulumuz seyhan barajı üzerinde yer almaktadır ve yaklaşık 50.000 dönümdür ayrıyetten yaklaşık 80 tane kendine özgü ağaç ve kuş türü vardır ve Türkiyenin en büyük 2. kampüsüdür delikafaduldenhemen sunum yaptım:roflol: oğluşunda burayı kazansın daktır olsundelikafadulden
süpperto valla ya okul
bayıldım gerçekten:asigim:
kardeşimin tercihleri arasında vardı ama muglayı kazandı sıpa 3 yıllık okul oldu 5 yıl
bakalım bu sene bitirebilecekmi
:roflol:
nazom bak nasıl tertip düzen deyince anladın memleketimi , hemde 7 göbek bebeğimopuyorumnanaktan
ben ankarayı cok severim canım
kayınvalidemlerde ankaradalar eşim orada büyümüş
düzenine tertibine hastayım

yeni arabanız hayırlı olsun sizinde kazasız belasız sürün inşallah opuyorumnanaktan

sağol canısı gece kuşum sağolsun
:asigim:
amin canım iniallah cümlemize:Saruboceq:

nazoş senin de yeni araban hayırlı ossun gülooo
allah bize de virsin gücel gücel arabalar (lar lar lar:)))

canımın içine sokasıcalarımopuyorumnanaktan
bu gün dışarda işlerim vardı biraz..anca geldimzemuszemusben yokken neler kaynattınız:nazar:

evveettt buda gece kuşumun hediyeleri
diger toiğe ekledim ama buraya eklemesm olmaz değilmi

nazom güle güle kullan biriciğimŞeniz
kitabın içeriği nedirCADIARZUsardımı seniCADIARZU
geçen çekilişte'de gacım şal almıştı sanırım sana:)şallardan gidiyosun bebeğim:lepi:
kuş kafamızın kesesine bereketopuyorumnanaktan

danrıçam kombinoskon çok gücel dişi kadınım benem taytını seveyim (içinde sen varkene)
içinde ben varken sev beniaklinialirimsmileelimi tut yüzüme bak saçımı tutt okşa okşa okşaaaazemuszemusimza petek dinçözsempatiksalakcinni
kuziko,çok eski o resimler..kış sonuydu sanırım.kuş kafaya örnek olsun diye koydum..saol fındık burunlumŞeniz o senin seksepalinbayanssulusmile

korkma kuzu ya bakma sen bu niko karısına uzun zamandır zopayı görmedi ya ondan oyle konusuyo
aşkolsun canım ya yoksa beni begenmiyormusun
gaffur_avatarlari_1.jpg

canım benim bende çok özledim valla sizi
artık buralardayım kısmetse
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nazom seviyorum seniolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Evet nikom bu renk insana tırnaksız görüntüsü verebiliyor:roflol: İlgili şahsın dırnağında görüp karar vermek lazım.CADIARZU
Danrıçam kombinlerini seveyim süperler:lepi:
Pembiş çizmelere bak ya kokoşummbayanssulusmile

o ilgili şahıs ben oluyorum sanırsam:smiley-cool:
bekleyin beni anacımaklinialirimsmile sor bakalım o çizmeleri bi kere giyebildinmi diye hemafoldumbensor bana islo:a015: anca kendimi datmin ediyomboshayallersmilesaol ama kankito:çok üzgünüm::jeyyar:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
çok büyük ekşın çıkmış sanırım burda koşuuuuunnohaoldumsmile :icecream:

diplomamı aldığım gün taşınacağım geri memleketime :nazar:
Allahtan okulum çok güzeldir :asigim:
10728_1205271381930_1533025472_30566527_4501475_n.jpg

:asigim:insanın sınıfta kalası gelir okulu bitmesin diye:asigim: bol bol oksijende var..herks çalışkandır.temiz hava ohh miss:smiley-cool:
benim okulumda taş yığınıydı ıykkkk:umursamaz:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
seviyorum seni angaralımaklinialirimsmile
ankaranın o ciddiyeti,disiplini,ne biliyimboshayallersmilefarklı be kankakaydirigubbakcemile5

nazom arabamı almış:1shok:
:1hug: :sm_cool: :sm_cool: gözümden nası kaçtı yabenneyaptımkinazom hayırlı uğurlu olsun bitanem:lepi:yollar sana ,sen bana hasta ol:smiley-cool:yada kocana ol boşver beni:icecream:hemen kurban keselim sanadazemuszemus

bebeğim hoş geldin , oturuyoduk bizde gelŞeniz
hoşbulduk renkli nemlendiriciden sorumlu bakanım:lepi:Şenizsizde hoşgelmişiniz canımın dibisiolumunekankayizsmile
bi ara link verde,topikçek kısır yemeğe gelelim sabit topiğineaklinialirimsmilezemuszemus
kuru kuru oturmayın bebem,ben bişeyler hazırlarım şimdi.ortaya karışıkcokacimcoook

hoşgeldin gözümüzün nuruopuyorumnanaktan
hoşbulduk polislerin en zarifi,en güzeliolumunekankayizsmile
yandınmı nazomaklinialirimsmileyandıysan esmer fotolarını bekliyorez:hulya:

Tanrıçam özlemiştik senin kombinlerini walla ii oldu.

canımın içi.özlediğiniz kombin olsun..yeni sezonda yeni bölümlerle karşınızda olurum bebem:smiley-cool:
eski kombin onlar.yeni eklemedim.teşekkür ederim yasmenemŞeniz

nazom sıkı pazarlık yaptım adamlaaklinialirimsmile
hadi hayırlı uğurlu ossunnnzemuszemuspismillaaahhh

Sau%20Havroyna%20a.jpg
images

minimboshayallersmile
kuru kuru oturmayalım kanke..ağzım sulansınbayanssulusmile

dscn3053.JPG

:roflol:şerbet dağıtıyım ben :roflol:
kanka okulumu ben de çok seviyorum , bu 10/da biri , benim en sevdiğim yeri burasıdır , öğle yemeğimi yerim geğire geğire buraya gelir otururum :smiley-cool:

nazom güle güle kullan biriciğimŞeniz
kitabın içeriği nedirCADIARZUsardımı seniCADIARZU
geçen çekilişte'de gacım şal almıştı sanırım sana:)şallardan gidiyosun bebeğim:lepi:
kuş kafamızın kesesine bereketopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nazom seviyorum seniolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

sağol canısııı
yok canım ben gacıya şal almıştım gecen çeklişte
bana minitom makyaj malzemeleri aldyıdı
:asigim:
hahaayyytt bende seni seviyom yavruummm:jeyyar:
nazom arabamı almış:1shok:
:1hug: :sm_cool: :sm_cool: gözümden nası kaçtı yabenneyaptımkinazom hayırlı uğurlu olsun bitanem:lepi:yollar sana ,sen bana hasta ol:smiley-cool:yada kocana ol boşver beni:icecream:hemen kurban keselim sanadazemuszemus

hoşbulduk polislerin en zarifi,en güzeliolumunekankayizsmile
yandınmı nazomaklinialirimsmileyandıysan esmer fotolarını bekliyorez:hulya:

canım aldıydımda sanırım buraya yazmadım hatırlamıyorum yani
sağol canım oyy kurban kesecek danrıçam vallahada ben bakamam
sengözlerimebaksanab
yok kuzu yanmadım yanı hafif olece değişti tenımın rengi
güneşlenmedim çünkü hep gölgedeydim korkarım gunesin zararlarından ben
:ecrin_bebek:
nazom sıkı pazarlık yaptım adamlaaklinialirimsmile
hadi hayırlı uğurlu ossunnnzemuszemuspismillaaahhh

Sau%20Havroyna%20a.jpg
images

minimboshayallersmile
kuru kuru oturmayalım kanke..ağzım sulansınbayanssulusmile

dscn3053.JPG

hohoyytt bee kankama bak koçun allaanı almış getirmiş bizecokacimcoook
ay pardon adak yenmezdi değilmi manyak karı hemen agzı sulandı:roflol:
eferim pazarlıkla ii etmişin kazıklanmayalımvereliniortak
getirin şerbetleri paylaştırayım cümlenize
sempatiksalakcinni

:roflol:şerbet dağıtıyım ben :roflol:
kanka okulumu ben de çok seviyorum , bu 10/da biri , benim en sevdiğim yeri burasıdır , öğle yemeğimi yerim geğire geğire buraya gelir otururum :smiley-cool:

:2: :2: cokacimcoook
hapşurukla ne alakaysa:)en yakın buydu:))yarasın bebeğime afiyet olsunkaydirigubbakcemile3okul ne zaman başlıyo kanka:hulya:

bu hafta harçlar ders kayıtları kanka , 20sinde resmi açılış ama kimse gelmez 2 hafta daha ,ekimin 2. haftasını bulur tam anlamyıla derslerin başlaması filan kaydirigubbakcemile3

KampusGenel18640x480.jpg

bu da karşı taraftan ç.ü tam olarak görünüyor tarlaları vs. filan :smiley-cool::kahve:
bu yıl okulun tanıtımında görev alsam :smiley-cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

niko kanka ve tanrıca allah sizi netmesin ya geberdim olum gülmeken :roflol::roflol::roflol:
yok işte güzel sayılırız :kedi: bi de bakımlı olsam -tatlicadiarzu- kaşımı saldm valla kafamçokkarıştı berene özendim :roflol::roflol::roflol:

ivet behlül zaafım var aklinialirimsmile ban yedim bhlül için :roflol::roflol::roflol:

ahh ahh :kedi:

tanrıçailk 100 sayfayı okudum aman ne güzel şeeyler varopuyorumnanaktan

resme gelince koyarm balım avataraa.s görürsüna.s.

X