- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 40
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpperto valla ya okulevet gacı ablam okulumuz seyhan barajı üzerinde yer almaktadır ve yaklaşık 50.000 dönümdür ayrıyetten yaklaşık 80 tane kendine özgü ağaç ve kuş türü vardır ve Türkiyenin en büyük 2. kampüsüdür delikafaduldenhemen sunum yaptım:roflol: oğluşunda burayı kazansın daktır olsundelikafadulden
ben ankarayı cok severim canımnazom bak nasıl tertip düzen deyince anladın memleketimi , hemde 7 göbek bebeğimopuyorumnanaktan
anoğm hediyeler süper güle güle kullan nazom ,
yeni arabanız hayırlı olsun sizinde kazasız belasız sürün inşallah opuyorumnanaktan
nazoş senin de yeni araban hayırlı ossun gülooo
allah bize de virsin gücel gücel arabalar (lar lar lar:)))
nazom güle güle kullan biriciğimŞeniz
içinde ben varken sev beniaklinialirimsmileelimi tut yüzüme bak saçımı tutt okşa okşa okşaaaazemuszemusimza petek dinçözsempatiksalakcinni
danrıçam kombinoskon çok gücel dişi kadınım benem taytını seveyim (içinde sen varkene)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
korkma kuzu ya bakma sen bu niko karısına uzun zamandır zopayı görmedi ya ondan oyle konusuyo
aşkolsun canım ya yoksa beni begenmiyormusun
canım benim bende çok özledim valla sizi
artık buralardayım kısmetse
Evet nikom bu renk insana tırnaksız görüntüsü verebiliyor:roflol: İlgili şahsın dırnağında görüp karar vermek lazım.CADIARZU
Danrıçam kombinlerini seveyim süperler:lepi:
Pembiş çizmelere bak ya kokoşummbayanssulusmile
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
:asigim:insanın sınıfta kalası gelir okulu bitmesin diye:asigim: bol bol oksijende var..herks çalışkandır.temiz hava ohh miss:smiley-cool:
diplomamı aldığım gün taşınacağım geri memleketime
Allahtan okulum çok güzeldir :asigim:
seviyorum seni angaralımaklinialirimsmilenazom bak nasıl tertip düzen deyince anladın memleketimi , hemde 7 göbek bebeğimopuyorumnanaktan
nazom arabamı almış:1shok:anoğm hediyeler süper güle güle kullan nazom ,
yeni arabanız hayırlı olsun sizinde kazasız belasız sürün inşallah opuyorumnanaktan
hoşbulduk renkli nemlendiriciden sorumlu bakanım:lepi:Şenizsizde hoşgelmişiniz canımın dibisiolumunekankayizsmilebebeğim hoş geldin , oturuyoduk bizde gelŞeniz
hoşbulduk polislerin en zarifi,en güzeliolumunekankayizsmilehoşgeldin gözümüzün nuruopuyorumnanaktan
Tanrıçam özlemiştik senin kombinlerini walla ii oldu.
nazom güle güle kullan biriciğimŞeniz
kitabın içeriği nedirCADIARZUsardımı seniCADIARZU
geçen çekilişte'de gacım şal almıştı sanırım sana:)şallardan gidiyosun bebeğim:lepi:
kuş kafamızın kesesine bereketopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nazom seviyorum seniolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
nazom arabamı almış:1shok:
:1hug: :sm_cool: :sm_cool: gözümden nası kaçtı yabenneyaptımkinazom hayırlı uğurlu olsun bitanem:lepi:yollar sana ,sen bana hasta ol:smiley-cool:yada kocana ol boşver beni:icecream:hemen kurban keselim sanadazemuszemus
hoşbulduk polislerin en zarifi,en güzeliolumunekankayizsmile
yandınmı nazomaklinialirimsmileyandıysan esmer fotolarını bekliyorez:hulya:
nazom sıkı pazarlık yaptım adamlaaklinialirimsmile
hadi hayırlı uğurlu ossunnnzemuszemuspismillaaahhh
minimboshayallersmile
kuru kuru oturmayalım kanke..ağzım sulansınbayanssulusmile
:roflol:şerbet dağıtıyım ben :roflol:
kanka okulumu ben de çok seviyorum , bu 10/da biri , benim en sevdiğim yeri burasıdır , öğle yemeğimi yerim geğire geğire buraya gelir otururum :smiley-cool: