- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.461
kızlar,bihter bitti,sıra eyşanda:1ninca: aklinialirimsmile
Hee kesin olur öle vakalar sinek gibi bitter karısından sonra at gibin eyşanla niler yaper bilemem gariaklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar,bihter bitti,sıra eyşanda:1ninca: aklinialirimsmile
ne gibi
:roflol: :roflol: aklinialirimsmile
ben geldim
zorda olsa çıktım mapıstan:roflol:
kabul ederseniz gelirim bu topiğe :kedi:
kızlar bi şey sorcam.25 yaşındaym.en iyi göz kremi hangisi?
netrogena mı,nivea aqua sensatıon mu
merhaba canlarım hepinizi çok özledim
gece kuşum hediyelerini gecen pazartesi aldım o aksam tatil için yola cıkınca buraya giripte yazamadım çok teşekkür ederim:asigim:
ben şimdi kacanzi kızlarŞeniz
ulan ezel günü banyo olurmu:mymeka:
bende yaptım ama yetiştim diziye:dilcikar::hulyadizinin başladığından bile haberim yok,babam uayndırdı,ezel var aç diye:kedi:)dedim babaaaaohaoldumsmile ohaoldumsmile ezelmi varakannehir
:roflol: :roflol: :roflol:çok sert geldi kuziii :1shok:
kızlar ben kaçoreeee anam başımda az ben girem diyor yarın görüşürük canolar
:roflol: :roflol:Hee kesin olur öle vakalar sinek gibi bitter karısından sonra at gibin eyşanla niler yaper bilemem gariaklinialirimsmile
hediyelerim geldiiiii hihoyyyt
göksummmmmmmmm :asigim: balımmm çok çok teşekkr ederim.nasılda bulmuş bedenimi boshayallersmile
bayılm renge :lepi: bluz çok hoşuma gittim göksum kesene bereket olumunekankayizsmile
zevkin çok güzelmiş hihoyyyt hele o yazdgın mektup..duyguların beni mahvetti Şeniz
küpeler için de çok çok teşekkr ederim çok begendmmm :icecream: Şeniz
hee resmimi de ilk kez eklemiş oldum aklinialirimsmile
burayada ekliyem dedim :))) göksuuuu nirdesin kızzzz.öpcem seniii :lepi:
:roflol: :roflol:
bihterime laf söyletmem:dilcikar:ben seviyorum onu..hem sinek minekte değil:dilcikar:ama eyşan at gibin doğru:dilcikar:
ay senmi benmi cano:dance:Ezele behlül geldi cok sevindirik oldummmmmm hihoyyyt:teytey:
işte bizim kuşumuz,sürerkende kremi böyle kahkahalar atarboshayallersmile :roflol:canım hoşgeldin ben de 24 yaşındayım nivea kullanıyom:roflol:
bakarken bidaha cünüp olucağın için gerek yok zatensempatiksalakcinni :roflol:girince yarıdan izlemek istemedim ama bi daha pzt günü çimen ne olsun la:mymeka: cünüp olsam bile çimmicem behlüle + ezele bakacamaklinialirimsmile
mini güle güle kullan cicileerini. özellikle otantiklerine bayıldım tam ayılcaktım arabayı gördüm hala da kendimd değilimsırnaşık şey
bakarken bidaha cünüp olucağın için gerek yok zatensempatiksalakcinni :roflol:
Beni benii bitterini:roflol: :roflol:
Ben de severim zilliyi kanka ama eyşanı cıx:umursamaz: :dilcikar:
diğer muhteşem laflarının yanında bunu öp başına koy o derece-tatlicadiarzu- :roflol:hahahaha :roflol: behlül oldu konu..çılgınsın mennn:lepi:
çıkarım olum tabi merdivenlerden ama böykkk sempatiksalakcinni
intihar etcem bu laftan sonra :)))
sapıksın isloboshayallersmile:roflol:
Onun içün zate kanka saçlarım aşınması yıka yıka kurutsempatiksalakcinni
beniii:a015:bihterini:a015:beni beni :roflol: bu lafa hastaym
olum ezel izlenmezmi ya:asigim:ezeli izleemedim hiç ben ama bugünn kıvançı gördüm. dizi bi sempatik geldi bana bi anda:roflol:
laaa tanrıçaa ben her şeyde gülüom ilerde kocişim beni yataktan da atarsa şaşırmam
size süper bi maske önerim var biraz iğrenç gelebilir. hamileler okumasın lütfen:sm_cool:
erkeğin spermi cilde çok iyi geliyormuş,gerginleştiriyormuş,sivilcelere de iyi geliyormuş.
ama spermi çıkıştan itibaren 5 10 sn içinde sürülmesini öneriyorlar.
imkanı(kocişi)olan bi denesinn bakalım nasıl olcekk
ilerde biz de yaparıs belkimmm faydası olursaa:roflol:
islom o kadar içten yazmışsın ki okuduğum zaman tıkandım :asigim:Hedayelerim geldiiii hem de Nikomdan:sm_cool: :dance:
Ama beni o kadar duygulandırdıli ağla ağla anca kendime gelip pc açtım :kedi:
Nikomm:asigim:
Sen ne kadar düşünceli, zevkli, tatlı bir hatunsun öyle.
Beni bu mübarek gün o kadar mutlu ettinki. Sevineceğimi biliyordum ama anlatamıyorum duygularımı çok hoşuma gitti Şeniz
Nasıl zahmetlere girmişsin 2 tane bebenle benim için nasıl da emek harcamışsın gülüm. Her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş kombinlemiş canım benim.
Beni mest ettinaklinialirimsmile
Çok sinirimin bozuk olduğu bir anda zil çaldı ve kargom geldi koliyi parçalarcasına açtımdelikafadulden
Tam hediye kutuma yapışıyodumki allahtan foto çekmek geldi aklımasempatiksalakcinni
Çok heyecanlandım. Kutudan ne çıksa beğenecektim, ama sen beni tam 12 den vurdun. Beni, zevkimi ne kadar iyi tanımışsın hepsine bayıldımmmmhihoyyyt
Elcağızlarınlan yazdığın nota bayıldım. "Seni günahım kadar değil, sevabım kadar seviyorum bidenem":asigim:
Yaşadığım duyguların tarifi yok sana çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah kesene bereket versin. Yuvandan sevgini, aşkını, mutluluğunu, huzurunu, bereketini hiç eksik etmesin. Yavrucuklarının yüzü her daim gülsün.
Ayrıcana çok svgili sayın muhterem nurlu insan edim Danrıçama böyle güzel şeylere vesile olduğu için çok çok teşekkür ederim.
Çok uzattım gene ağlamaya başlıcamsenağlama
Hedayelerimi töpiğimize ekliyorum hemen. Buraya koymam dost var düşman var:1closedeyes:
Bayılıcek, kıskanixcek ve de çatırdıceksiniz görüncedelikafadulden
Nikom seni çok seviyorumŞeniz
ben de ayarladım bişeyler aksi gibi herif yok,tek başıma gitmeye çabalıcam ama bana da nasip olur mu ki, umarım mahcup etmezler beni :2:meraba şekerler.opuyorumnanaktan. herkesi hedayesine baktım çok güzeller..herkes güle güle kullansın..zemuszemus
Size güzel bi haberim var..
Salıncakta iki Kişi ~ Moda, Moda Trendleri, 2010 Moda Haberleri, Makyaj, Kozmetik, Dekorasyon Fikirleri, Moda Blogu, Moda Blogları, Kadın Blogları, Makyaj Blogu, Makyaj Blogları, 2011 Kış Modası, 2010 gelinlik modelleri, 2010 Saç Modelleri, 2010 Moda
Clinique maskara ile ilgili yazıyı okuyun.rimel değişim kampanyası var..
2 tane rimelle gittim ,2 tane clinique deneme boyu rimel verdiler..
soldaki benim rimelim boy açısından mukayese için koydum..
Allah iyiliğini versin e mi islom
Ağlattın beni de burda...:gitme:
hediyelerine baktım bayıldım yaa,boshayallersmile Nikomun kesesine bereket çiçeğim kankam...olumunekankayizsmile
Ayrıca ben de rimel değişim şeysini yaptım bugün... /QUOTE]
sağol canıııımmm kitaaaaap gibi kankaaaaam olumunekankayizsmile
pati ben göz yapını yakından Kate Holmes ve Britney Spearsa benzettim kaydirigubbakcemile5kızlar göz makyajı ekledim ilk kez ama sayfa yapısını bozdum edit de yok..nasıl düzelcek ??
Aman Allahım o ipli kolyeye bayıldım opuyorumnanaktan ah şimdi gacının patiye aldığı küpelerden sonra bunu da arar dururum kaydirigubbakcemile3bileziğe de bayıldım ama bana olmuyo bunlar çok büyük geliyo :gitme: dona da bayıldım nan en sevdiğim renk fuşya :dance: ojelerin renklerine de bayıldım zemuszemusHepinizin bayramını kutlarım şekerparlerim. Nice mutlu bayramlara hep birlikte işallah supanallah
İyi geceler...islommmmmm, bu bölümde edit yapabiliyorum sadece sen diğer bölüme göstertirsin çiçeğim hemiii
sarmaları sardım,anamın saçını boyadım,fotoları ayarladım ekliyorum cnlar
islom verdiğin emekten, düşünceden, incelikten aklına ne geliyorsa bebeğim çok teşekkür ederim
bitanemsin canım benim ellerine sağlık bebeğim
oohh bee rahhatla yatabilirim artık canlarrrrr hepinizin bayramını ben de kutluyorum bitaneler ilarzu
bluzla kolyeler ve bileziğin uyumuna bayıldım harika bir kombinasyon olmuş kaydirigubbakcemile5 melekoma da çok yakışmış Şeniz islom seni de tebrik ederim bayıldım hediyelerine Şeniz
canım benim ya mahcup etme beni :kedi: senin o muhteşem fiziğin olmasa ben alamazdım içimde uhde kalırdı opuyorumnanaktan:roflol: :roflol:
Gacım benim etim budum ne allasen anca ıvır zıvır alabildim iştekaydirigubbakcemile3
Gönül neler almak istemez ama maksat hatıra olsun hepimiz için çok da güzel oldu.
Aprılım canım kankam hakikaten hepimiz için çok güzel oldu yaa dünden beri çocuklar gibiyim gerçekten.
O kadar hoşuma gittiki reelde sesini bile duymadığım bi insan benim için emek harcıyor sırf ben mutlu olayım sevineyim diye uğraşıyor. Bunun tarifi mümkün değil hepinizi çok ama çok seviyorum hemen ağlıyom yaasenağlama senağlama senağlama
Bu arada bugün Nikonun kreasyondan giyindim herkes bana bayıldıaklinialirimsmile
Gerçekten çok yakıştı çünkü harika bir seçim süper kombin olmuş Nikom bitanesin yaaŞeniz
seni seviyom biliyon ondan değil mi kerata, içine sevgi koydum bol bol opuyorumnanaktan inşaallah uğur getirir de iyi bir işe girersin islom :Saruboceq:
göksum bayılıyorum sana ya :asigim: kime çektin sen o gencecik anana mı, bu arada ne güzel adı var annenin olumunekankayizsmile
teşekkür ederim patronum opuyorumnanaktan iyi ki düzenlemişsin bir hareket geldi bana duygularımı biliyorsun Şenizduygusal kelebeğim ağladınmı bide:teselli:kıyamam sana topikte gördüm..güle güle kullan bitanem..harika hediyeler almış nikom..kesesine bereket:lepi:güle güle kullan sende ciğer paremolumunekankayizsmile
ben de istiyom :lepi:sevgili kankitolarım
siteye giriş yapamadığım için,yeni ekliyorum resimlerimizemuszemusaynı yerden sadece tek bir rimel alabilirsiniz..ben farklı yerlerden aldım,bilginiz olsun.
öncelikle şu clınıque'nin rimel kampanyasına deyinicemgamyoncuiremsubana bayramdan bir kaç gün önce,tatlı gacı kankitom özelden mesaj attı.tanrıça garısı,böle böle bir kampanya var.eski rimelini götür,clınıque'nin standına,ve deneme boyu rimel al dedi saolsun..
ben kamili-tatlicadiarzu-de,eski rimel olmadığı için,vede daha büyük boy bir rimel alıcağımı hayal ettiğim için,dopdolu rimellerimi feda etmekte bir sakınca görmedim:smiley-cool:
ama siz benim gibi yapmayın.yasakkelimemarkasız dahi olsa rimelinizi götürün..kupkuru bile olsa..onun yerine pigme bir deneme boyu rimeliniz olacak:icecream:
kampanya ayın 19,una kadar sanırımfisfisfiseğer yolunuz düşürse denemeye değer diye düşünüyorum.clınıque standlarına bir uğrayın derim..yerimseniben
high lengths mascara(fırçası tarak gibi olan)ben bu üründen memnun kalmadım arkadaşlarbenneyaptımki
buda clınıque high impact curling mascara
işte bunu beğendim:hooray:hem bu kavisli görünüm istiyenlereaklinialirimsmile
defne sabunu çok iştah açıcı görünüyor kankam cokacimcoookbitanelerim,saçlarınızmı dökülüyor?yada cildinizde sivilce gibi sorununuzmu var?denemediğiniz ürün kalmadı biliyorum..ama birde defne sabunu denemeye ne dersinizaklinialirimsmile
doğal sabunlara olan merakımı bilirsinizkaydirigubbakcemile2dayanamayıp defne sabunu aldım yine:lepi:5 liraya aldımsüprizzzzz şu an annem kullanıyor ve memnunzemuszemusbenim saçlarım boyalı olduğu için ben kullanmıyorum:a015:
ama cildinde sorun yaşıyanlarda kullanabilir..
baharatçıya girdim ya,kolay kolay çıkamamürün bu..
hazır baharatçıya gitmişken,annem için bu ürünü aldım..at kestanesi ve sirkeli iksir:lepi:
bunu annem varisleri için kullanıyor..suya bir kaç damla damlatıp içiyor..25 tl civarı..annem çok memnun
ilerliyen günlerde kendimede alıcam..bayanssulusmile
böyle bir zımbırtısı var.suya damlatılarak içiliyorolumunekankayizsmile
kestane şeysinin tadı nasıl kankam, içince öğürtmesin:tomato: