Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

havan batsın kopekk :mymeka: biz gelemiyoz de öle anca..toplamş etrafına siyahları yasakkelime sempatiksalakcinni

Senden mi zarar gelmez:1ninca:
Danrıça kuşovskinin sevdalısı askerde ben saa diyim hava da kötü kolla kendiniaklinialirimsmile
askeri izindeymiş,bence askeri kollasın olum,ben ne kollıcam
:roflol: :roflol: :roflol:
çeşitli mağzalardan:smiley-cool: istanbuldaki bütün :smiley-cool:kılinik standlarını gez kanka bence:icecream:
ben kışında yiyom dondurma kanka:icecream: :icecream:
olum yeşil yok:mymeka:ela gözlü demek istiyon biliyorumbayanssulusmile:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
miniko kuruyup inlemiş gibin konuştun kız hayrola varsa bi durum yapalım açık oturum:hulya:
Danrıçam hemen sana uygun bi macun ayy pardon bi maske uyduruverir.aklinialirimsmile
ona bi macun tarifi veririm,düz duvara tırmanır şerepsizim:icecream:lan pati:icecream: dondurmayı sen sardın başıma:icecream:
ses var görüntü yok ama kurulum harika bak benden sölemesi :dance:
askeriimm bayram izninde ammaaa sölemeden geçemicemm
yarın usta birliğine gitmeden önce son kez buluşcas
yeğenn istionuz mu:roflol:
:CüvCüv: ohaoldumsmile ohaoldumsmile
yok anam,ben sevmem çocukları,yapmayın bana yeğen meğen:smiley-cool:
anam bi yerin şişicek valla:teselli:
kuşovski,avucunu yala bence bebem..hatta memişine sür şişmesin bi yerin:roflol:

benden gelebilür belki kusum :icecream:
uluslar arası zapıığmızda geldi-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
+18 muhabbeti olunca, topiğe nasılda doluşuyo zilloşlar..aklinialirimsmile
evlenin ,soona da kaçacak delik ararsınız allahbilir..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gacım ben beğendim gri olanı..kıvrım özelliği vereni yani..yarında patideki olanın alıcam bakıyımCADIARZU

+18 muhabbeti olunca, topiğe nasılda doluşuyo zilloşlar..aklinialirimsmile
evlenin ,soona da kaçacak delik ararsınız allahbilir..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm gacı ya allah iiyiliğiini versin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

yazık tanrıçama bakın çaktırmadan bizi toparlama çalışıyo + 18 muhabbetin arasına rimel sokuşturuyo:roflol:

:roflol: dondurmacı olmuşak biz kankooooooo :lepi:
herifi askerde olan zıbarsın uyusun lenn :icecream: başımıza iş almıyak 'gece' vaktii :roflol:

tşkl birde gözenekler için bir maske tarifi rica etsem çok olurmuyum acaba bilmiyorumkismile:smiley-cool:
neden çok olasın tatlım:)aşkolsun
gözeneklerin en iyi ilacı limondur..biraz kil'in içerisine limon suyu sıkıp maske kıvamına getirir,yüzüne sürüp 20 dakika tutarsan,ve yıkarken burun ve çene bölgeni dairesel hareketlerle ovalarsan zamanla fayda görürsün gardenya..bunu haftada 2 kere yapsan yeterli..
hazır paketlerde satılan pak face'lerde işini görür..

yazık tanrıçama bakın çaktırmadan bizi toparlama çalışıyo + 18 muhabbetin arasına rimel sokuşturuyo:roflol:
olum çaktımasana:mymeka::roflol:
başa çıkılıyomu sizinle şerbetçiler:mymeka:

deli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beni bi okuyup üfleyin kaydirigubbakcemile3

ben seni bi üfürücem,feleğini şaşırıcaksın:mymeka:
aç şurdan elif be'yi,2 kelam arapça öğren:mymeka:kaçma lan gel burayakaydirigubbakcemile

selamlar gece kuşları,allah muhabbetinizi arttırsınboshayallersmile
geçiyordum,uğradım
görüşürüüüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…