Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tamammm..minikte katıldı kervanakaydirigubbakcemile3
ulan saatin gece yarısı olmasını bekliyosunuz resmen he apaçiler sizilülülülülülü:roflol:

oyyy oyy ne kadar +18 olsak da sadece söylemde kalıoss anam
icraat yok benden zarar gelmes:roflol:

noldo tırı vırısengözlerimebaksanab
sendede ses var görüntü yokboshayallersmileolmadı kuşkafam bak şimdi:1no2: icraatı olmayan bu topiğe giremiyo-tatlicadiarzu-imza manukyan kılıklı tanrıça-tatlicadiarzu-

bu enerjini elinden düşürmediğin dondurmaya borçluyuz sanırım:nazar:
bu aralar topikçek pek bi meraklıyız yalamayasengözlerimebaksanab dondurmayı :icecream: :nazar: :hulya:
ülkenin hali nolucak diye sorucağın en son kişi şu an ben olmalıyım kanka:)))konuşursam anında banlanmam an meselesi:smiley-cool:
pati lan,ben yanıma bi tane daha rimel aldım,ama onu harbiden kullanmıyorum:))onu verip sende olandan alıcamhihoyyyt
yeşil değil olumbayanssulusmileceylan gözlü demek istedin herhalbayanssulusmile
:icecream: :icecream:

kankoooooo :KK3: olum yaz bitmeden eyice yalıyam dedim :icecream: dondurmayııı hihoyyyt
kanka 2 dene daha rimelim var onlarıda çeştli magazalar gidip alcem nihahahahah sempatiksalakcinni
yaşasın kötülük :lepi: 3 özlliğide alcem bakalm güzelse alırım böyük boyu belkim CADIARZU
ülkenin durumuna ben :eek:lmaz: ahh kanka agzımı açsam bi açsam susuramazlar sempatiksalakcinni
gösünün yeşiline gurban anam gamyoncuiremsu ama bu gamyon gibin yeşil..ama yalnz benim için bak yeşil yeşil sempatiksalakcinni :lepi:

patim ve tanrıçam teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

benim diğer clinique rimelim patiye verilenden.. aslında tanrıçanınkinden almayı düşünüyordum ama oradaki kız, dışı beyaz olanla dolgunluk vereni getirdi..
hadi yaylan tatlıgacı bu gadder yüzsüz olup, bu değil ,diğeri olsun deme didim, kendi kendime..:KK1:
ben beyoğlu cliniqten aldım, 2 tane verdiler sağolsunlar..

beyaz olan ne ve digeri ne özellkte tatlıgacım CADIARZU
bende o an dolgnluk versin dedm bian sempatiksalakcinni

kanka +18 deme sunum günleri geliyo aklıma:nazar: aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:
miniko kuruyup inlemiş gibin konuştun kız hayrola varsa bi durum yapalım açık oturum:hulya:
Danrıçam hemen sana uygun bi macun ayy pardon bi maske uyduruverir.aklinialirimsmile

noldo tırı vırısengözlerimebaksanab
sendede ses var görüntü yokboshayallersmileolmadı kuşkafam bak şimdi:1no2: icraatı olmayan bu topiğe giremiyo-tatlicadiarzu-imza manukyan kılıklı tanrıça-tatlicadiarzu-
ses var görüntü yok ama kurulum harika bak benden sölemesi :dance:
Senden mi zarar gelmez:1ninca:
Danrıça kuşovskinin sevdalısı askerde ben saa diyim hava da kötü kolla kendiniaklinialirimsmile
:nazar:

askeriimm bayram izninde ammaaa sölemeden geçemicemm
yarın usta birliğine gitmeden önce son kez buluşcas
yeğenn istionuz mu:roflol:

Ramazan münaasebetiylen 1 aydır tık yoh olumm:icecream: :roflol:

:nazar: :nazar: :jeyyar: :jeyyar:

ben geceyi beklemiom da ayıp olmasın die gece açıom konuyu:roflol:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tiplere bak ya:roflol: :roflol: abazan kılıklılar....olum uyuyan yılanı uyandırmayın..bakın kk pro üyesi olun,topluca +18 e gidelim,olmuyo böyle:smiley-cool:
adımız çıkıcak sitede aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tiplere bak ya:roflol: :roflol: abazan kılıklılar....olum uyuyan yılanı uyandırmayın..bakın kk pro üyesi olun,topluca +18 e gidelim,olmuyo böyle:smiley-cool:
adımız çıkıcak sitede aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:

:KK1:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

adımızı çıkarabilcek 2 şahıs var sadece biliosunuzzz:sm_cool:
ben dobrayım anam çekincem yok aklımdan geçip dile düşmeyen düşüncee hiçtir benim için.
nan online mesaja bakıyım hep hamile bebek bekleynler nişan fotosu düğün fotosu derken
adamın canını istetiolar ben napıyımmmsırnaşık şey

ses var görüntü yok ama kurulum harika bak benden sölemesi :dance:

askeriimm bayram izninde ammaaa sölemeden geçemicemm
yarın usta birliğine gitmeden önce son kez buluşcas
yeğenn istionuz mu:roflol:

Ramazanda kilo kilo dondurma çikelata ile libido yüklemesi yaptı hale bakohaoldumsmile
Ayy yapmayın ya utaniyorem ben böle şeylerden:kedi: :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:
miniko kuruyup inlemiş gibin konuştun kız hayrola varsa bi durum yapalım açık oturum:hulya:
Danrıçam hemen sana uygun bi macun ayy pardon bi maske uyduruverir.aklinialirimsmile

deli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 beni bi okuyup üfleyin kaydirigubbakcemile3

kankoooooo :KK3: olum yaz bitmeden eyice yalıyam dedim :icecream: dondurmayııı hihoyyyt
kanka 2 dene daha rimelim var onlarıda çeştli magazalar gidip alcem nihahahahah sempatiksalakcinni
yaşasın kötülük :lepi: 3 özlliğide alcem bakalm güzelse alırım böyük boyu belkim CADIARZU
ülkenin durumuna ben :eek:lmaz: ahh kanka agzımı açsam bi açsam susuramazlar sempatiksalakcinni
gösünün yeşiline gurban anam gamyoncuiremsu ama bu gamyon gibin yeşil..ama yalnz benim için bak yeşil yeşil sempatiksalakcinni :lepi:

beyaz olan ne ve digeri ne özellkte tatlıgacım CADIARZU
bende o an dolgnluk versin dedm bian sempatiksalakcinni

Beyaz olan, en yeni çıkan rimeli, uuzn gösteriyormuş vs.ama ben öyle fırçalardan pek hazetmiyom..bildiğimiz eski tip fırçalı rimelleri seviyom..senin aldığın dolgunluk veren..tanrıçanınkisi eski tip fırçalılardan yine kıvırma özelliği olan oluyor..

X