- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.321
bitanem bende simli sevmem genelde,ama bunları farklı denemelerimde kullanıcam..mesela zeminimde oje yoksa,yada cila,çıplak tırnağıma sürmem simli oje..
hem tırnağı yiyo,hemde zor çıkıyo..denemelerimi özelden gösteririm bebemkaydirigubbakcemile5
bu tarifide dene gül yüzlüm,beğeniceğine eminim,ben çok memnunumopuyorumnanaktan
Ramazanda yaptığım muhallebili kadayıf tatlısı..:icecream:
isteyenlere tarifi..
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311829-muhallebili-kadayif-resimli.html
olum amma meraklısınız yalamaya:icecream:
Muz olunca yapiim hemen maskenin süresi dolunca yalayıveririrm sıfatımı sempatiksalakcinniiçten ve dıştan desteklemek lazım ama kanka:1closedeyes:
Hee ya ağlattı beni Niko karısısenağlama
Siz beni yaanış tanımışınız olum ben sadece zapuk değilim duygusal zapığımmaklinialirimsmile
Teşekkür edirem ciğerim ben de hepiciğine bayıldım sağolsun varolsun Nikom:lepi:
mutlaka deneyin derim:lepi:
bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2
tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile
tam bir oje manyağıyım.:asigim:el-ayak bakımı,tırnak bakımı benim için çok önemlidir..değişik tarz sürümleride severim,yeniliklere açığım..her ne kadar favorim kırmızı oje,ve firenç olsada,çeşit çeşit ojeler almaya bayılırım..ne yazıkki cabbarın sayesinde tırnaklarımı paylaşamıyorum o ayrıalsanaalsanasmile
geçenlerde aldığım ojeleri ekliyim şimdidezemuszemus
hihoyyyt
ojelerin numaraları en baştan sona doğru ekliyorum
flormar supermatte----m103
flormar nail enamel----393(simli olan)
flormar plus quartz-----003
alix avien----119hihoyyyt
ve ojelerin hepsini 1 liraya aldımhihoyyytdaha fazla verip kazık yemeyinzemuszemus
Ramazanda yaptığım muhallebili kadayıf tatlısı..:icecream:
isteyenlere tarifi..
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311829-muhallebili-kadayif-resimli.html
mesacı ortalayak yazmana bir sana iki tanrıça karısı
tarcını sevdim eferin iyi iş çıkarmışsın yevru :lepi: limon tarcın karışımıda önermiştin bi ara uygulamştım zemuszemus
bunu da yepcam :lepi: tenk uuu verii maçç kankooooo hihoyyyt maç demişken nolcek bu devlerin durumu bühüüü :a015:
hihoyyyt herşey sararıp sollar ama sen hep renga renga rengarenkkkk hihoyyyt
bebeimmmmmm renklere bayıldımm opuyorumnanaktan çok güzel ve uygularda :hulya: ev ekonomisine katkı hehehe :lepi:
buarada 3 çeşit rimel vardı ben senin almadgndan aldm kanka sempatiksalakcinni dolgunluk vereninden aklinialirimsmile bi kişiye bi rimel veriliyomş..2.rimelim elmde kaldı...cevahire gitcem bakalım ordan alabilcem mi 2.yi :lepi: güle güle kullan yeşil gözzlümmmm :smiley-cool: :icecream:
patim ve tanrıçam teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
benim diğer clinique rimelim patiye verilenden.. aslında tanrıçanınkinden almayı düşünüyordum ama oradaki kız, dışı beyaz olanla dolgunluk vereni getirdi..
hadi yaylan tatlıgacı bu gadder yüzsüz olup, bu değil ,diğeri olsun deme didim, kendi kendime..
ben beyoğlu cliniqten aldım, 2 tane verdiler sağolsunlar..
olum amma meraklısınız yalamaya:icecream:
rahat durun bi:1closedeyes::roflol:
hee pardon
seninde bi kalbin var,zapıkta olsan dimi aga:teselli:sempatiksalakcinni:roflol:
bu maske ne için canım bunlarıda yaz yaaa,ben okadan zeki deilim anlamıyom :))))))boshayallersmilemutlaka deneyin derim:lepi:
bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2
tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile
yalama lafını duydu yaboshayallersmilezabıhhh:tomato: :roflol:
He şunu bileydin kankaa:1closedeyes::icecream: :roflol:
noluyo burda beee yalanıolarrrr muhabbet değişmiş topiğin içerik değişmiş
noluyo noluyoooooooo:sm_cool:
+18 oluyoruz bu saatlerdeaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
bu maske ne için canım bunlarıda yaz yaaa,ben okadan zeki deilim anlamıyom :))))))boshayallersmile