Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Allaaa gözlerimiz şenlencek deseneaklinialirimsmile
Muz olunca yapiim hemen maskenin süresi dolunca yalayıveririrm sıfatımı sempatiksalakcinniiçten ve dıştan desteklemek lazım ama kanka:1closedeyes:

Ahh islom nerde hamaratlık,teşekkür ederim yinede..arada bir yapıyorum işte..
ama bu bildiğin şerbetli kadayıf tatlısı gibi değil..çıtır çıtır bişey oluyorcokacimcoook.kadayıfı kavrulduğu için..
aynı tarifi yapacak olanlar için bi önerim var..muhallebisine yarım bardak fazla şeker koysunlar..

Muz olunca yapiim hemen maskenin süresi dolunca yalayıveririrm sıfatımı sempatiksalakcinniiçten ve dıştan desteklemek lazım ama kanka:1closedeyes:
olum amma meraklısınız yalamaya:icecream:
rahat durun bi:1closedeyes::roflol:

hee pardon
seninde bi kalbin var,zapıkta olsan dimi aga:teselli:sempatiksalakcinni:roflol:

mesacı ortalayak yazmana bir sana iki tanrıça karısı
tarcını sevdim eferin iyi iş çıkarmışsın yevru :lepi: limon tarcın karışımıda önermiştin bi ara uygulamştım zemuszemus
bunu da yepcam :lepi: tenk uuu verii maçç kankooooo hihoyyyt maç demişken nolcek bu devlerin durumu bühüüü :a015:

hihoyyyt herşey sararıp sollar ama sen hep renga renga rengarenkkkk hihoyyyt
bebeimmmmmm renklere bayıldımm opuyorumnanaktan çok güzel ve uygularda :hulya: ev ekonomisine katkı hehehe :lepi:
buarada 3 çeşit rimel vardı ben senin almadgndan aldm kanka sempatiksalakcinni dolgunluk vereninden aklinialirimsmile bi kişiye bi rimel veriliyomş..2.rimelim elmde kaldı...cevahire gitcem bakalım ordan alabilcem mi 2.yi :lepi: güle güle kullan yeşil gözzlümmmm :smiley-cool: :icecream:

gacişkom,ellerine sağlık ciğerparem
kızlar ilarzum siteye giriş yapamadı hala:çok üzgünüm:çok özledim zilli kuzimi:çok üzgünüm:
sistem düzelsede gelse bebeğim:a015:

patim ve tanrıçam teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

benim diğer clinique rimelim patiye verilenden.. aslında tanrıçanınkinden almayı düşünüyordum ama oradaki kız, dışı beyaz olanla dolgunluk vereni getirdi..
hadi yaylan tatlıgacı bu gadder yüzsüz olup, bu değil ,diğeri olsun deme didim, kendi kendime..
ben beyoğlu cliniqten aldım, 2 tane verdiler sağolsunlar..

bu enerjini elinden düşürmediğin dondurmaya borçluyuz sanırım
bu aralar topikçek pek bi meraklıyız yalamayasengözlerimebaksanab dondurmayı :icecream: :hulya:
ülkenin hali nolucak diye sorucağın en son kişi şu an ben olmalıyım kanka:)))konuşursam anında banlanmam an meselesi:smiley-cool:
pati lan,ben yanıma bi tane daha rimel aldım,ama onu harbiden kullanmıyorum:))onu verip sende olandan alıcamhihoyyyt
yeşil değil olumbayanssulusmileceylan gözlü demek istedin herhalbayanssulusmile
:icecream: :icecream:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allah belanı gacı:roflol:

bu maske ne için canım bunlarıda yaz yaaa,ben okadan zeki deilim anlamıyom :))))))boshayallersmile

yalama lafını duydu yaboshayallersmilezabıhhh:tomato: :roflol:

+18 oluyoruz bu saatlerdeaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

-18 olduğum zamanlarda ne çok isterdim +18 olmayı düşünüyorum da.
nihayet 6senedir o mutluluğu yaşıyorum beklediğime değmiş vallaa
haydeee gelsin + 18 ler:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…