Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sevdalımın yanına gidiyorum
en fazla 2 gün gelemem ama çalışçam foruma biriciğim benim
bayram şekerim
izin kopardın dimi aklinialirimsmile
güle güle git kardeşim:KK3:olumunekankayizsmile sen mutlu olda,girmesende olur aşkomŞeniz

allah iyiliğini versin..kamillerin en pudra şekerlisi..deneme boyu didim di.hatta rimel fotolarını da koydum boy mukayesesi için, dikkatini celbedememişiz demekküne?
neden dolu götürdün? eski kurumuş yokmuydu evde akıllı bıdığım benim..olumunekankayizsmile

dedin sen bana:çok üzgünüm:
ama ben zalaaa-tatlicadiarzu-neremden anladıysam-tatlicadiarzu-:roflol: hem benim kullanmadığım rimelim yokki:sm_confused:kullanmadığım olursa dağıtıyorum millete:icecream:
olsun gacım değişiklik olduŞenizekliycem bende birazdan:KK3:

Merhaba yavrular ben geri geldim
hoşgeldin sevdiceğimopuyorumnanaktannası geçti tatil:nazar:
Canlarımmmmm
Biz de oyumuzu kullandık geldik.
HAYIRlı olur inşallah..
Çantalarımı da topladım, annemler de hazırlanıyor
Bu gece ailecek yollardayız ama ayrı istikametlere

Bir iki gün gelemeyebilirim kuzularım

Hepinizi tek tek öpüyorum çok çok seviyorum
hayır'lı olucak inşallah yoldaş:smiley-cool:
ailecek hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum:icecream:

ben varımda gideceğim , kayın anne / baba / bilader im geldi :emir_bebek: öpüyorum herkesleriopuyorumnanaktanhappy bayrams:smiley-cool:
serseri seni:icecream:
bizde seni öpüyoruz şirin kankamhihoyyyt

boshayallersmileöncelikle teşekkür ederim

kırışıklık için söylediğin salatalık suyu kürünü daha önce denemiştim,pek işimigörmedi.farklı bildiğin tariflr varsa benimlede paylaşırsan sevinirim
salatalık kırışıklık için değil zaten tatlım..ben göz çevreme yaptığım bakımlardan örnek verdimyerimseniben
kırışıklık için sana bi kür öneriyim..5-6 bademi yarım çay bardağı sütte 1 gün beklet..sonra o sütü 2 gün boyunca göz kapakların dahil olmak üzere sür..kalsın gözünde..masaj yaparak yedir o sütü..
eğer ruşeymi alırsan aktardan,ruşeyminin içine bu bademli sütü katıp,göz çevrene maske yapabilirsin canım
ruşeymi,bildiğimiz buğday özüdür.ben çok seviyorum ve maskelerinden fayda gördüm

heralda!
ne sandındı kanka
benim bubam da süpersonik anarşik olduğu içün :lepi: , ben onu siyasetle kandırıyom
çok ta iyi anlaşıyoz karşılıklı
sempatiksalakcinni
çahaaalllsırnaşık şey
:lepi: :lepi: :lepi:

Kılinik irimellerden memnun musun kanka?
Ben yarın sevdalımı kandırık edersem gircem kozmoşopa:icecream:
ben birazdan deyinicem o konuya islom:hulya:
Kızlaaaar size fotomu getirdim heheh usb'me kavuştum sonunda :-)

http://imageshack.us
göksum,diğer topiğede yazdım zaten..harikasın anam tütütütütü:nazar:
Iyi bayramlar dilerim güzellerim opuyorumnanaktan öperimmmm

bayram1.gif
[/IMG]

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:KK1: ayıpsın kanka izin konusundan benden iyisi yok :lepi: sempatiksalakcinni
konuya Türk Siyasal Hayatından girerim, o günkü gündeme gönderme yaparak, sevdalımın anarşik düşüncelerine değinip, aslında bizim devamlı felsefi ve yaratıcı muhabbetlerle vakit geçirdiğimizden dem vurup konuyu izine bağlarım kanke...
:nazar: -tatlicadiarzu-
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka çok fenasınaklinialirimsmile :roflol: :lepi: :lepi:
canlarım hepinizin bayramı kutlu olsunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepinize iyi bayramlar kizlar .... Hediyesini alanlarda ne guzel mutlu olmuslar darisi almayanlarin basina ... Seker gibi talimi tatli gecsin bayraminiz zemuszemus zemuszemus

iyi bayramlar canlarımmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ıyı baryamlarrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile

kızlar cok sevıdnım rımel kampanyasına ama aceba bırcok rımelle gtmek cıngenece olarmııııııııııııııııı ornegın 4 kuru rımele 4 beleş rımel verırlermı kaydirigubbakcemile3
sanada iyi bayramlar mirimŞeniz
ben dolu rimellerimle gittim zalak gibialsanaalsanasmile :kedi:
kilinik rimelim olmamıştu hiç..allık pudra ve farını kullandım önceden,rimelinide deniyim bakıyım neyin nesi,hem kankalarıma bilgi veriyim diye aldım 2 tane.2 tane rimelimi feda ettim:KK1:
ben farklı yerlerden aldım ama..aynı yerden 1 taneden fazla vermiyolar.

yaşasın Danrıça kankam ve kankalar örgütü[/B] :lepi: :enbuyukkk:
HERKESE İYİ BAYRAMLAR CANLARIMMM[/B] :lepi: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bayanssulusmile :1closedeyes:
:roflol: yaşasın örgütümüz:lepi:
sanada en hayır'lısından bayramlar kankitoŞeniz

islommmmmm, bu bölümde edit yapabiliyorum sadece sen diğer bölüme göstertirsin çiçeğim hemiii

sarmaları sardım,anamın saçını boyadım,fotoları ayarladım ekliyorum cnlar

islom verdiğin emekten, düşünceden, incelikten aklına ne geliyorsa bebeğim çok teşekkür ederim
bitanemsin canım benim ellerine sağlık bebeğim

oohh bee rahhatla yatabilirim artık canlarrrrr hepinizin bayramını ben de kutluyorum bitaneler ilarzu

allahım sana geliyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kafamı bi çevirdim diyo,bide babasının resmini koymuş...sırnaşık şey kahkaha attım çatlak ya:roflol: :roflol: :roflol:
islomun kesesine bereket olsun,sende güle güle giy arzumŞenizharika hediyelerhihoyyyt harikasınız hepiniz kızlar:lepi:

vayy kampanya süpermiş
benim kurumuş çok eski maskaralarım var olurmuki
olur bebem olur..benim gibi yepyeni dolu rimelleri götürmeyin:smiley-cool:eski,kuru,hatta markasız rimel bile götürseniz olur:icecream:
Hedayelerim geldiiii hem de Nikomdan:sm_cool: :dance:
Ama beni o kadar duygulandırdıli ağla ağla anca kendime gelip pc açtım :kedi:
Nikomm:asigim:
Sen ne kadar düşünceli, zevkli, tatlı bir hatunsun öyle.
Beni bu mübarek gün o kadar mutlu ettinki. Sevineceğimi biliyordum ama anlatamıyorum duygularımı çok hoşuma gitti Şeniz
Nasıl zahmetlere girmişsin 2 tane bebenle benim için nasıl da emek harcamışsın gülüm. Her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş kombinlemiş canım benim.
Beni mest ettinaklinialirimsmile
Çok sinirimin bozuk olduğu bir anda zil çaldı ve kargom geldi koliyi parçalarcasına açtımdelikafadulden
Tam hediye kutuma yapışıyodumki allahtan foto çekmek geldi aklımasempatiksalakcinni
Çok heyecanlandım. Kutudan ne çıksa beğenecektim, ama sen beni tam 12 den vurdun. Beni, zevkimi ne kadar iyi tanımışsın hepsine bayıldımmmmhihoyyyt
Elcağızlarınlan yazdığın nota bayıldım. "Seni günahım kadar değil, sevabım kadar seviyorum bidenem":asigim:
Yaşadığım duyguların tarifi yok sana çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah kesene bereket versin. Yuvandan sevgini, aşkını, mutluluğunu, huzurunu, bereketini hiç eksik etmesin. Yavrucuklarının yüzü her daim gülsün.
Ayrıcana çok svgili sayın muhterem nurlu insan edim Danrıçama böyle güzel şeylere vesile olduğu için çok çok teşekkür ederim.
Çok uzattım gene ağlamaya başlıcamsenağlama
Hedayelerimi töpiğimize ekliyorum hemen. Buraya koymam dost var düşman var:1closedeyes:
Bayılıcek, kıskanixcek ve de çatırdıceksiniz görüncedelikafadulden
Nikom seni çok seviyorumŞeniz
duygusal kelebeğim ağladınmı bide:teselli:kıyamam sanaŞeniz topikte gördüm..güle güle kullan bitanem..harika hediyeler almış nikom..kesesine bereket:lepi:güle güle kullan sende ciğer paremolumunekankayizsmile
Bütün Kankitolarımın bayramını kutlarımvereliniortak..
bizde senin ve ailenin geçmiş bayramını kutlarız biriciğimopuyorumnanaktan
meraba şekerler.opuyorumnanaktan. herkesi hedayesine baktım çok güzeller..herkes güle güle kullansın..zemuszemus
Size güzel bi haberim var..

Salıncakta iki Kişi ~ Moda, Moda Trendleri, 2010 Moda Haberleri, Makyaj, Kozmetik, Dekorasyon Fikirleri, Moda Blogu, Moda Blogları, Kadın Blogları, Makyaj Blogu, Makyaj Blogları, 2011 Kış Modası, 2010 gelinlik modelleri, 2010 Saç Modelleri, 2010 Moda
Clinique maskara ile ilgili yazıyı okuyun.rimel değişim kampanyası var..
2 tane rimelle gittim ,2 tane clinique deneme boyu rimel verdiler..:dance:
soldaki benim rimelim boy açısından mukayese için koydum..
3635.jpg
güle güle kullan gacım..memnun kaldınmı pekiCADIARZU
bana özelden ilk sen haber verdin..senin sayende bende gidip aldım denemek için..saol canımın içi..

tanrıçam hgdinopuyorumnanaktan
hoşbulduk canoŞeniz
yokluğunda bol bol resim çektin bize umarım:nazar:

Selam güzellerim.opuyorumnanaktan
Danrıçam da gelmiş şükür çok özledimolumunekankayizsmile
Kendimi biraz iyi hissedince oyumu kullanmaya gideceğim.
HAYIRlı günler hepinize...:eek:
Hayırlı olsun inşallah:lepi:

kankam:KK3:
bende özledim namıssızaklinialirimsmileben oyumu kullandım bebem:lepi:her bilinçli vatandaş gibi:nazar:
vicdanım rahat o yüzden:hulya:
ülkemiz için hayır'lı olsun:lepi:

hoşbulduk canoŞeniz
yokluğunda bol bol resim çektin bize umarım:nazar:

eyvahedigeldismile:kedi:

kankam:KK3:
bende özledim namıssızaklinialirimsmileben oyumu kullandım bebem:lepi:her bilinçli vatandaş gibi:nazar:
vicdanım rahat o yüzden:hulya:
ülkemiz için hayır'lı olsun:lepi:

hayırlı olsun:lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis

duygusal kelebeğim ağladınmı bide:teselli:kıyamam sanaŞeniz topikte gördüm..güle güle kullan bitanem..harika hediyeler almış nikom..kesesine bereket:lepi:güle güle kullan sende ciğer paremolumunekankayizsmile

Hee ya ağlattı beni Niko karısısenağlama
Siz beni yaanış tanımışınız olum ben sadece zapuk değilim duygusal zapığımmaklinialirimsmile
Teşekkür edirem ciğerim ben de hepiciğine bayıldım sağolsun varolsun Nikom:lepi:

sevgili kankitolarım:KK3:
siteye giriş yapamadığım için,yeni ekliyorum resimlerimizemuszemus
öncelikle şu clınıque'nin rimel kampanyasına deyinicemgamyoncuiremsubana bayramdan bir kaç gün önce,tatlı gacı kankitom özelden mesaj attı.tanrıça garısı,böle böle bir kampanya var.eski rimelini götür,clınıque'nin standına,ve deneme boyu rimel al dedi saolsun..
ben kamili-tatlicadiarzu-de,eski rimel olmadığı için,vede daha büyük boy bir rimel alıcağımı hayal ettiğim için,dopdolu rimellerimi feda etmekte bir sakınca görmedim:smiley-cool:
ama siz benim gibi yapmayın.yasakkelimemarkasız dahi olsa rimelinizi götürün..kupkuru bile olsa..onun yerine pigme bir deneme boyu rimeliniz olacak:icecream:
kampanya ayın 19,una kadar sanırımfisfisfiseğer yolunuz düşürse denemeye değer diye düşünüyorum.clınıque standlarına bir uğrayın derim..yerimseniben​
aynı yerden sadece tek bir rimel alabilirsiniz..ben farklı yerlerden aldım,bilginiz olsun.
high lengths mascara(fırçası tarak gibi olan)ben bu üründen memnun kalmadım arkadaşlarbenneyaptımki

buda clınıque high impact curling mascara
işte bunu beğendim:hooray:hem bu kavisli görünüm istiyenlereaklinialirimsmile

bitanelerim,saçlarınızmı dökülüyor?yada cildinizde sivilce gibi sorununuzmu var?denemediğiniz ürün kalmadı biliyorum..ama birde defne sabunu denemeye ne dersinizaklinialirimsmile​
doğal sabunlara olan merakımı bilirsinizkaydirigubbakcemile2dayanamayıp defne sabunu aldım yine:lepi:5 liraya aldımsüprizzzzz şu an annem kullanıyor ve memnunzemuszemusbenim saçlarım boyalı olduğu için ben kullanmıyorum:a015:
ama cildinde sorun yaşıyanlarda kullanabilir..

baharatçıya girdim ya,kolay kolay çıkamam:KK1:
hazır baharatçıya gitmişken,annem için bu ürünü aldım..at kestanesi ve sirkeli iksir:lepi:
bunu annem varisleri için kullanıyor..suya bir kaç damla damlatıp içiyor..25 tl civarı..annem çok memnun
ilerliyen günlerde kendimede alıcam..bayanssulusmile​
ürün bu..

böyle bir zımbırtısı var.suya damlatılarak içiliyorolumunekankayizsmile

tanrıca selam bebegım bende ıkı farklı yerden aldım ama neyazıkkı beyaz senın begenmedıgınden kalmısdı ıkı yerdede..sınır oldum düşünuyorum heryerdede yok cılınıque
bıraz ugrasdım fena olmadı eklıcem ağşama rımellı rımelsız svaçını -tatlicadiarzu-

bugune kdr kullandıgım en ıyı rımeller,
yslaurent ,lancome ,golden rose 3d loreal double efectler...bırde taa eskılerden catren arley almışdım nasıl bır rımelse suladıkca guzelleşiıodu -tatlicadiarzu-

oyle bır kocaman yapıyordukı resmen mucızeydı sımdı yok sanırım

bitanelerim,saçlarınızmı dökülüyor?yada cildinizde sivilce gibi sorununuzmu var?denemediğiniz ürün kalmadı biliyorum..ama birde defne sabunu denemeye ne dersinizaklinialirimsmile​
doğal sabunlara olan merakımı bilirsinizkaydirigubbakcemile2dayanamayıp defne sabunu aldım yine:lepi:5 liraya aldımsüprizzzzz şu an annem kullanıyor ve memnunzemuszemusbenim saçlarım boyalı olduğu için ben kullanmıyorum:a015:
ama cildinde sorun yaşıyanlarda kullanabilir..

baharatçıya girdim ya,kolay kolay çıkamam:KK1:
hazır baharatçıya gitmişken,annem için bu ürünü aldım..at kestanesi ve sirkeli iksir:lepi:
bunu annem varisleri için kullanıyor..suya bir kaç damla damlatıp içiyor..25 tl civarı..annem çok memnun
ilerliyen günlerde kendimede alıcam..bayanssulusmile​

ürün bu..
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2233588_goruntu5896.jpg.html]

böyle bir zımbırtısı var.suya damlatılarak içiliyorolumunekankayizsmile

bebiş defne garden dıye bır urun var saç maskesını denıcem bırkac aya..onların şampuanlarıda cok hoşmuş hem fresh bır kokusu var sabun benım sacımda takılı kalıo -tatlicadiarzu- cıldımdede sorun yok ama sabunla yıkamayı pek severım yuzumusempatiksalakcinni

aktarcıya grdımı benı de kımse cıkaramazkaydirigubbakcemile ılerde açmayı düşünuyorum aktarcı sengözlerimebaksanab

at kestanesını ablama sıpariş ettım varıslerı var..onlar ıcın kullancez almanyada bılınen bır tedavı yontemıymıs 1960 dan berı baya arastrdım...

[/B]

tam bir oje manyağıyım.:asigim:el-ayak bakımı,tırnak bakımı benim için çok önemlidir..değişik tarz sürümleride severim,yeniliklere açığım..her ne kadar favorim kırmızı oje,ve firenç olsada,çeşit çeşit ojeler almaya bayılırım..ne yazıkki cabbarın sayesinde tırnaklarımı paylaşamıyorum o ayrıalsanaalsanasmile
geçenlerde aldığım ojeleri ekliyim şimdidezemuszemus​

hihoyyyt
ojelerin numaraları en baştan sona doğru ekliyorum:KK3:
flormar supermatte----m103
flormar nail enamel----393(simli olan)
flormar plus quartz-----003
alix avien----119hihoyyyt
ve ojelerin hepsini 1 liraya aldımhihoyyytdaha fazla verip kazık yemeyinzemuszemus

mutlaka deneyin derim:lepi:
bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2​

tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile

mutlaka deneyin derim:lepi:
bu maskeden inanılmaz memnunum..şiddetle öneririm bebekleraklinialirimsmile
muz+yoğurt+tarçın maskesikaydirigubbakcemile2​
[tek yapmamız gereken,bir kaç dilim muzu,biraz yoğurt ve tarçınla karıştırıp,maske kıvamına getirmekolumunekankayizsmilecildimize sürüp 20-25 dakika bekletsek ,sonra yakasak tememdirbayanssulusmile

hastayım şu maskelerıne ıyıde ben bunu yesem olmazmı -tatlicadiarzu-

tam bir oje manyağıyım.:asigim:el-ayak bakımı,tırnak bakımı benim için çok önemlidir..değişik tarz sürümleride severim,yeniliklere açığım..her ne kadar favorim kırmızı oje,ve firenç olsada,çeşit çeşit ojeler almaya bayılırım..ne yazıkki cabbarın sayesinde tırnaklarımı paylaşamıyorum o ayrıalsanaalsanasmile
geçenlerde aldığım ojeleri ekliyim şimdidezemuszemus​

hihoyyyt
ojelerin numaraları en baştan sona doğru ekliyorum:KK3:
flormar supermatte----m103
flormar nail enamel----393(simli olan)
flormar plus quartz-----003
alix avien----119hihoyyyt
ve ojelerin hepsini 1 liraya aldımhihoyyytdaha fazla verip kazık yemeyinzemuszemus

Kankaa Alixin renge vuruldumboshayallersmile
Simli oceleri beğenmiyorum pek tırnaktakini halini görebilseydük keşkemboshayallersmile

Bu arada geçen kil+limon+bal+süt maskesini 2 kere yaptım harika bir maske resmen pambık gibi oluyor cilt.
Bu tarifinde süpersoniktir eminim.kaydirigubbakcemile5

bende aldım gacım sağolsun:KK3: banada taraklı olan daha iyi geldi kankam ya sempatiksalakcinni
değişiyor işte bitanemkaydirigubbakcemile5 herkezin kimyası farklı...
tanrıca selam bebegım bende ıkı farklı yerden aldım ama neyazıkkı beyaz senın begenmedıgınden kalmısdı ıkı yerdede..sınır oldum düşünuyorum heryerdede yok cılınıque
bıraz ugrasdım fena olmadı eklıcem ağşama rımellı rımelsız svaçını -tatlicadiarzu-

bugune kdr kullandıgım en ıyı rımeller,
yslaurent ,lancome ,golden rose 3d loreal double efectler...bırde taa eskılerden catren arley almışdım nasıl bır rımelse suladıkca guzelleşiıodu -tatlicadiarzu-

oyle bır kocaman yapıyordukı resmen mucızeydı sımdı yok sanırım
mirim bekliyorum sıvaçlarını:KK3:
ayrıca sulandıkça güzelleşen maskaranada geberdim-tatlicadiarzu-:roflol:
bitanem bende rimelde lancomeyi tek geçerdim..ifsenlorenin lacivert rimelini kullanırdım eskiden.ondanda çok memnundum...
lorealllerde güzel.ama golden rose 3d yi denemedimCADIARZU

bebiş defne garden dıye bır urun var saç maskesını denıcem bırkac aya..onların şampuanlarıda cok hoşmuş hem fresh bır kokusu var sabun benım sacımda takılı kalıo -tatlicadiarzu- cıldımdede sorun yok ama sabunla yıkamayı pek severım yuzumusempatiksalakcinni

aktarcıya grdımı benı de kımse cıkaramazkaydirigubbakcemile ılerde açmayı düşünuyorum aktarcı sengözlerimebaksanab

at kestanesını ablama sıpariş ettım varıslerı var..onlar ıcın kullancez almanyada bılınen bır tedavı yontemıymıs 1960 dan berı baya arastrdım...

mirim,bende sabunla saçımı,oramı buramı yıkamayı pek severim:lepi:
at kestanesi mucize gibi bişey hacı..annem muazzam memnun..ablanada düşünmeden al bence..
benimde hayalim aktar açmak:asigim:resmen kendimi kaybediyorum aktarlarda:KK1:cennete düşmüş gibi oluyorum:lepi:

alix avienin rengine bittim kuzum bu maske ne işe yarıyo bu aradabayanssulusmile
cildi bebek gibi yapıyo kuzum..hem nem veriyor,hem dezenfekte ediyor,güzellik maskesi işte:lepi:

hastayım şu maskelerıne ıyıde ben bunu yesem olmazmı -tatlicadiarzu-
bi gırtlağın boş dursunkaydirigubbakcemileyüzümüze oalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:KK1:

Kankaa Alixin renge vuruldumboshayallersmile
Simli oceleri beğenmiyorum pek tırnaktakini halini görebilseydük keşkemboshayallersmile

Bu arada geçen kil+limon+bal+süt maskesini 2 kere yaptım harika bir maske resmen pambık gibi oluyor cilt.
Bu tarifinde süpersoniktir eminim.kaydirigubbakcemile5

bitanem bende simli sevmem genelde,ama bunları farklı denemelerimde kullanıcam..mesela zeminimde oje yoksa,yada cila,çıplak tırnağıma sürmem simli oje..
hem tırnağı yiyo,hemde zor çıkıyo..denemelerimi özelden gösteririm bebemkaydirigubbakcemile5
bu tarifide dene gül yüzlüm,beğeniceğine eminim,ben çok memnunumopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gırtlagın boş dursun dedı yaa kopdumm:roflol:

bızdede bırı cok konuşunca çenen dursun yada nenemın deyımıyle çenen tökülsün minkir kedi denirsempatiksalakcinni

hem surerım hem bı dil atarım çeneme:umursamaz:

tanrıca ne dıycem benım kk kafayı yıdı noktalarımda bı acayıp cıkıo ornegın nokta yapcam bu cıkıo :
kapatıyorum ornegın abonelıklerden son sayfa dıom baska yerde acıo benım pcmı kafayı yıdı yogusa kkdan mı eyvahedigeldismile

mirim senin pc'nin kafası trilyon olmuş bence:roflol: :roflol: kk dan kaynaklı değil o noktalama hataları bebem:icecream:
nenende lafmı biter hacı:nazar:,denizde kum,onda laf:lepi:

X