Hedayelerim geldiiii hem de Nikomdan:sm_cool: :dance:
Ama beni o kadar duygulandırdıli ağla ağla anca kendime gelip pc açtım :kedi:
Nikomm:asigim:
Sen ne kadar düşünceli, zevkli, tatlı bir hatunsun öyle.
Beni bu mübarek gün o kadar mutlu ettinki. Sevineceğimi biliyordum ama anlatamıyorum duygularımı çok hoşuma gitti Şeniz
Nasıl zahmetlere girmişsin 2 tane bebenle benim için nasıl da emek harcamışsın gülüm. Her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş kombinlemiş canım benim.
Beni mest ettinaklinialirimsmile
Çok sinirimin bozuk olduğu bir anda zil çaldı ve kargom geldi koliyi parçalarcasına açtımdelikafadulden
Tam hediye kutuma yapışıyodumki allahtan foto çekmek geldi aklımasempatiksalakcinni
Çok heyecanlandım. Kutudan ne çıksa beğenecektim, ama sen beni tam 12 den vurdun. Beni, zevkimi ne kadar iyi tanımışsın hepsine bayıldımmmmhihoyyyt
Elcağızlarınlan yazdığın nota bayıldım. "Seni günahım kadar değil, sevabım kadar seviyorum bidenem":asigim:
Yaşadığım duyguların tarifi yok sana çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah kesene bereket versin. Yuvandan sevgini, aşkını, mutluluğunu, huzurunu, bereketini hiç eksik etmesin. Yavrucuklarının yüzü her daim gülsün.
Ayrıcana çok svgili sayın muhterem nurlu insan edim Danrıçama böyle güzel şeylere vesile olduğu için çok çok teşekkür ederim.
Çok uzattım gene ağlamaya başlıcamsenağlama
Hedayelerimi töpiğimize ekliyorum hemen. Buraya koymam dost var düşman var:1closedeyes:
Bayılıcek, kıskanixcek ve de çatırdıceksiniz görüncedelikafadulden
Nikom seni çok seviyorumŞeniz