- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.281
slm bayram çocukları,nirdesiniiiiz.?.
allah iyiliğini versin..kamillerin en pudra şekerlisi..deneme boyu didim di.hatta rimel fotolarını da koydum boy mukayesesi için, dikkatini celbedememişiz demekküne?gacitom ben buydayımhihoyyyt
ama çıkıcam birazdan:a015:
bu arada kilinik rimel aldım..pigme bir deneme boyunu-tatlicadiarzu-:roflol:akşama eklerim:roflol:
kız ben sandımki yeni rimel vericek.gittim kamil misali,aslanlar gibi dopdolu 2 tane rimelimi feda ettim:tomato::roflol:
ayıca rimelleri denedim ve beğenmedim:dilcikar:ama yinede haber verdiğin için teşekkürler balım..sen deneme boyu demişsindirde,ben zalağı onu normal boy anlamışımdır:smiley-cool:
Selam güzellerim.opuyorumnanaktan
Danrıçam da gelmiş şükür çok özledimolumunekankayizsmile
Kendimi biraz iyi hissedince oyumu kullanmaya gideceğim.
HAYIRlı günler hepinize...
Hayırlı olsun inşallah:lepi:
meraba şekerler.opuyorumnanaktan. herkesi hedayesine baktım çok güzeller..herkes güle güle kullansın..zemuszemus
Size güzel bi haberim var..
Salıncakta iki Kişi ~ Moda, Moda Trendleri, 2010 Moda Haberleri, Makyaj, Kozmetik, Dekorasyon Fikirleri, Moda Blogu, Moda Blogları, Kadın Blogları, Makyaj Blogu, Makyaj Blogları, 2011 Kış Modası, 2010 gelinlik modelleri, 2010 Saç Modelleri, 2010 Moda
Clinique maskara ile ilgili yazıyı okuyun.rimel değişim kampanyası var..
2 tane rimelle gittim ,2 tane clinique deneme boyu rimel verdiler..:dance:
soldaki benim rimelim boy açısından mukayese için koydum..
allah iyiliğini versin..kamillerin en pudra şekerlisi..deneme boyu didim di.hatta rimel fotolarını da koydum boy mukayesesi için, dikkatini celbedememişiz demekküne?
neden dolu götürdün? eski kurumuş yokmuydu evde akıllı bıdığım benim..olumunekankayizsmile
bizde kullanmadık oyumuzu, baryam tatilinden zabah döndük:hulya:..yağmurda var..:çok üzgünüm:
Canlarımmmmmmm olumunekankayizsmile hihoyyyt
Biz de oyumuzu kullandık geldik...:lepi:
HAYIRlı olur inşallah...aklinialirimsmile
Çantalarımı da topladım, annemler de hazırlanıyor...:hulya:
Bu gece ailecek yollardayız ama ayrı istikametlere
Bir iki gün gelemeyebilirim kuzularım şutarafagitti
Hepinizi tek tek öpüyorum çok çok seviyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Ben de oyumu kullandım geldi. HAYIRlı olacak inşallah:lepi:
Kanka niree gidiyon:gitme: