- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.081
badi şopta kampanya var ama,bende zırnık yok hacı:roflol:
harbimi:1shok:
kuzen bayıldım ya:asigim:ruj gibi durmuş aynı:lepi:
amin bebem cümlemizinopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni uyy meleğim sen gene de yolla zati olumunekankayizsmile
herbişeyim sana feda olsun okyanus gözünü öptüğüm hihoyyyt sempatiksalakcinni
Tımam burnunu yidiğim gankam Şeniz
Ben görmüşüdüm ama gene ve gene gidip baktım aklinialirimsmile
uu beybi gücel bi hareketlenme oldu bende lülülülülülü sempatiksalakcinni
Ne giymişki ben bişi göremedimşakkıdı
Sütunlarına bittim yeminle havasını yidiğimaklinialirimsmile
Kanka mineralli allıklarını kullanıyorum ben 1 nolu allığı hayatımda bitirdiğim ilk allık onu almak istiyordum. 3 numarası da var bende şefatli tonu.
Yanına bide allık fırçası alırım en beleşinden deyi düşünmüştüm.
Body shopta başka kullandığım makyaj malzemesi yok. Senbnin önerebileceğün bişiler var mı aklımda bulunsun.
Kanka ben kampanya yapıldımı üzerimde sosyal bir pcikolocik baskı hssediyom almak zorundaymışım gibi sence benim derdim nebenneyaptımki sempatiksalakcinni
Bigün bizde çalışcaz hacı hoş ben her zaman boyanıyom ama sırnaşık şey
Örnek misal mesela klasik tarzda biğendiğim şeyleri alıyorum iş hayatında giycem diye kenarda duruyo giymiyom kaydirigubbakcemile3 İşe başlayınca giyilcek onlar
Peşin parayı kim bulmuş laa karttan geçigeçiver:lepi:
Peşin parayı kim bulmuş laa karttan geçigeçiver:lepi:
Aşgum bende pek çok ürünü var, memnun kalmadığım da hiç olmadı balım :lepi:
Sadece şampuanlarını sevmiyorum badi şopun. ama saç maskesi iyidir.yerimseniben
neysi makyaj malzemesi diyorduk di mi sempatiksalakcinni
fırçaları zaten ödüllü balım. :lepi: hayvan kılından değiller, sentetikler ama en az samur kadar kaliteli ve yumuşaklar. bende kabuki fırçası var, hastasıyım. :asigim:
ben de bir allık fırçası düşünüyorum esasen. (hayır hayır sen soktun aklıma) :mymeka: sempatiksalakcinni
tekli allıklarını çok seviyorum.zemuszemus
farları çok gücel.zemuszemus
fondotenini çok sevdim.zemuszemus
pudrasını kuzenim kullanıyor, çok iyi. :lepi:
en son serinin şöyle allıkları var ki, beni benden aldılar hele ki şeftali olan :asigim:
ama ne param var kankaaa, ne de cesaretim...:a015: :çok üzgünüm:
nişanlım kozmetik stoğumu görünce dudağı uçukladı da... ohaoldumsmile
aynen kanka... mafoldumben
olmaaaaaaaaaaazzzzzzzz :umursamaz: akannehir
ebemi belledi kart:umursamaz:iptal ettirdim kol gibi borcu öder ödemez:umursamaz:
Selametle gülümkızlar ben kaçtım dışarılarda işim var akşamınan görüşürük güzellerim
kolay gelsin kankaolumunekankayizsmile
bende kaçıcam,evde durmuyorum kaç gündür,temizlik yapıcam..akşama gelirim bende
aprilim,islom öptüm canlarım:1hug:
Ana o allıklar ne ciciymiş yok yok kaka onnnar güzel değel:umursamaz:
Ben de gecen yaz çıkan onbahar serisinin pembe tonlu allığı da var o da süper parça bitemedi maşallah.
Hiçbişeye ihtiyacım yok esasen ama dürtüyolar işte bizi kanka allık fırçasını istiyom normalde sırf ona 30 bayılacağıma allıkla bir kapatayım işi diyodum çok homoeconomicusum dee mi kankasempatiksalakcinni
çook çok ekonomikiz kankam çok :roflol: :roflol:
hahhahaha naniknanik
yok yok ben almicam kanka yaa :umursamaz: ohaoldumsmile
annemi çağırdım gel bak şu gücelliğe dedim :asigim:
azarladı beni gitti...alsanaalsanasmile :roflol:
ben de temizliğe yardım edeyim annecime bari...:hulya:
hadi sen de işe islom hadi bir kii bir kiii hihoyyyt gamyoncuiremsu -tatlicadiarzu-
ben geldimmm , hediyemi alıp yolladım , kendime de bişeyler aldım , saçlarımı kestirdim kaydirigubbakcemile
ben de aldıklarımı hediye yolladığım arkadaşım buraya koyunca koycamki kopya vermeyeyim kaydirigubbakcemile3
biraz geçmişe gideyim :hulya:
ben geldimmm , hediyemi alıp yolladım , kendime de bişeyler aldım , saçlarımı kestirdim kaydirigubbakcemile
ben de aldıklarımı hediye yolladığım arkadaşım buraya koyunca koycamki kopya vermeyeyim kaydirigubbakcemile3
biraz geçmişe gideyim :hulya:
ben o aptallığı geçen çekilişte yaptım
aprilime aldıklarımın bir değişik versiyonunu kendime almıştımama bende eklemicem artık:lepi:hediyeler arkadaşıma ulaşsın öyle
saçlarınımı kestirdinohaoldumsmileresim isterük:enbuyukkk:
hayırlı olsun bitanecik kankamopuyorumnanaktan
saol gülüm benim
kanka 5 saattir çekmeye uğraşıorum çekemedim bi malmıyım neyim kaydirigubbakcemile3,
önümüzdeki hafta büyük bişey alacağım ( o nedemekse) , onu aldığımda onunla birlikte (zamir kullanımı) çekinip buraya koyarım boydan aklinialirimsmileolmayan boydan kaydirigubbakcemile3
La beni tem,zlik yapcez git sende az temizle die yolladınız burda çene çalıyonuzalsanaalsanasmile
Et kırığı her yerim ferci ağrıyo benim ya:1ninca:
kanka annem beni koşaladı ayağının altından napim kaydirigubbakcemile :roflol:
size sığındım gene :1hug:
pinaks anam o ne göz lan nutkum tutuldu yaw valla çok güzelmiş gerçekten maşallah tuba byüküstüne benziyon avatarındaki gibi cidden
gözler lensmiş ama gerçek gibi bayıldım
Onu didim zati olum rimelde gözel ama gözler daha gözel onu napcass
rimel hakkat ne güzel olmuş akannehir hiç topak yok :dance: bir ara çilekte takip ediyordum 50-60tl gibi bişiydi fisfisfis
çok güzel gacısın afet pinax aklinialirimsmile
:asigim: :asigim:
pino,sanarsan tuba büyüküstünavatarınla aynısın olum:))allah özenmiş yaratmış o kaşı gözü kirpiği
İvet erzucanım İstinye Park AVM var çok süpersonik bir yer ama gidemedik işte... :a015:
konu incelenmek üzere kilitlenmiştirvereliniortak