- 30 Haziran 2009
- 2.637
- 11
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.061
buraya da mı geldilerguclubacismile
boşverin yavrulaaaaaaarrrrrr :dance:
ulaşır bebem merak etmekaydirigubbakcemile5hayırlı olsun:dance:Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
Bugün zabaanan erkenden kalkıp kargo işini hallettim.kaydirigubbakcemile2
Ptt kargoyla gönderdim ama bana oranın fiyatları da fevkaladenin ziyadesinde geldi adama dedimki abi sadece koli gitcek ben gitmicem ha:roflol:
İşin şakası inşallah baryam öncesi eline ulaşır kankitomun.
rabbim gönlüne göre versin kankamŞenizbütün kankalarım için dua ettim.rabbim kabul etsin işallah:kedi:benim için de dua edin olar mı istediğim gibi bi iş çıksın artık karşıma:Saruboceq: Evvela sağlık tabi..
ben verdim oyumu:CüvCüv:ETİ Browni
Hanımlar lütfen bir oy verin.
Bir tık yetecek.
Elif ark.destekleyin.
Bakımevindeki teyzelerimizi sevindirmek için.
LÜTFEN!
Danrıcam yok die niye kmse uğramıyor buralaraaaa
fururum hepinizi tek tek acımam vala
herkese merhabaa.s. kandiliniz mübarek olsun kızlara.s.
hayırlı kandiller güzel hatunlar
bu akşam mnisafirim var
gece gelirim
sofraniz afiyetli, paraniz bereketli, karariniz isabetli
kalbiniz merhametli, bedeniniz sihhatli, yüzünüz mutlu
topikiniz makyajli bayanssulusmile KANDILINIZ mübarek olsun kizceler opuyorumnanaktan öperim güzel gözlerinizden
Kandiliniz mübarek olsun canlaropuyorumnanaktan
kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar yerimseniben
-tatlicadiarzu-Kızçeler.. KAdir Geceniz mübarek olsun,Allah dualarınızı kabul etsin..:Saruboceq:
allah razı olsun..hepinizin kandili mübarek,duaları kabul olsun güzel yürekli canlarımopuyorumnanaktan
canlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun insllh :Saruboceq:
:asigim: :asigim: :asigim:canolar havuzda üşütme değil sanırsam mikrop kaptı, mikrop mikrobu kapar mı kaparmış gördük
bideneler ben de böğün şu kalemi aldım flormardan 714 nosu nar çiçeği ruj aradım flormarda yoktu istediğim gibi allahtan kalemi tuttu 2 tl swaşıda ahanda dudaklarımda öperim camdan hepinizi
ahanda dudak kalemim ve ben gece gece akmış makyujum pc den çekildi foto kusura bakmayın
Edim hayla büyükgaynanagilsinden gelemedi
alsanaalsanasmile saçınla düştün ortaya..rahat duramıyosun.böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü:çok üzgünüm:ben nettım ıkıncı boya zedee....
saçlarımcok guzel bı acık karameldı oyle bı renktıkı katalogda adını bulamıoduk :çok üzgünüm:
gttım lorealin prf boyası majıralın bır çeşidinden almayaa katalogta körolasıca kadının onerısı uzerıne 6 ve 7 yı seçtım...
koyu kumral ve kumral yazıyodu dedım koyu olmazmı katalogda acık renktı ,dedıkı bu mocha renkler boyle tutar dedı..kuaforumde yapma etme dedı dınlemedım
allahtan davayı cakdım cok beklemedım...hemen yıkadım sıcak guzel ama sacımdan 2 ton koyu bırenk oldu arada ışıltı olarakdan eskı saçımdan kırıntılar var ama ben napdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa açtıramamda bıda göhüüüüüüüüüüüüüü:uhm:
akarmı acep o renk şahaneydıı....
:asigim: :asigim:hadi ya ayni fiyata mi geliyör??? bunun vergisi falan olmuyo mu türkiye ye girince?
eklerim yavrim :)) al bak bu gözdeki diorun rimeli
çok sevdim rujumu aga..akşama albüme dudaktaki halini koyucam:jeyyar:saol akitomŞeniztatlım güle güle kullan rujun rengi cok farklıymıs bigendim
bende öyle far fırcası arıyorum bitürlü bulamadım
eli ayagı yüzü bacagı düzgün sempatiksalakcinni
Ana rucun irengi çok tatlı ocelerde öle keza
Kaş kemiği boyama şeysi de iyi parçaynmışsengözlerimebaksanab
Gülü gülü kullan danrıçam
gülüm:teselli:
çok teşekkürler bıngılını yediğiminin kankasıolumunekankayizsmile
çok keyifli oldu yemek nikom:lepi:uzun zamandır topluca görüşmüyoduk iyi olduolumunekankayizsmilesevinsem mi üzülsem mi bilemedim patronum :sm_cool: fisfisfis :dance: bütün kızlar toplandı, çok güzel bir gün olmuştur :dance: hep böyle keyifli günler yaşa kankam Şeniz
:kedi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
puhahahaaa sabah sabah kızlara bak yaa:roflol:
olum siz uyumadınızmı
ben işe didiyom bunlar burda ip atlıyo makyaj yapıyo allam çatlak bunların topu:roflol:
sizi öpüyom ben para kazanmaya gidiyomsempatiksalakcinni
Danrıçammm neetçez benim işi kankitom? :sm_confused:
puhahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:göksuu vercem şimdi bi şepeşulle sana kız bi sus
makyaj yarışmasında neydin sen öyle ağzı var dili yokudun ne oldu kız içine çingane mi kaçtı senin he bebem
ölürümolumunekankayizsmile ŞenizTımam kankitom balum yavrum yoldaşım olumunekankayizsmile
Danrıçammm neetçez benim işi kankitom? :sm_confused:
harbimi:1shok:ruj hiç yok kuzikom sadece kalem sürdüm ben senin heryerini yirim bebek suratlım
Danrıçam Allah razı olsun bitanem tüm duaların kabul olsun inşallahh:Saruboceq:
Ayy dur bebeğim hemen gönderiyorum adresimisempatiksalakcinni
canım kankam,bu gün sana bilgi vericem,msj bekliyorumŞeniz
kuzi yıktın ortalığı ne giydinde yine:jeyyar: sen resim ekleyince topik reyting rekorları kırıyo be
bizden görmeyen kızlar varsa ne giydine baksın:lepi:
kuzi yıktın ortalığı ne giydinde yine:jeyyar: sen resim ekleyince topik reyting rekorları kırıyo be
bizden görmeyen kızlar varsa ne giydine baksın:lepi:
April;15075078]sempatiksalakcinni uyy meleğim sen gene de yolla zati olumunekankayizsmile
herbişeyim sana feda olsun okyanus gözünü öptüğüm hihoyyyt sempatiksalakcinni
evet bi uğrayıp gitti çarpıcam en sonunda çok fena çarpıcam hemde kötükedihüso
Ama hata biz de neden onlara cevap veriyoruz ki ?
Neden onları önemsiyormuş gibi bir de alıntı yaparak yazıyoruuzz..
Amaaan kimse bizim keyfimizi bozamaz dimi hatunlar sırnaşık şey
Kankitoma bah yaa:asigim:
Senin gibi diplomalı işsize kurban oliimsempatiksalakcinni
Kanka badi şopun kampaynası ne zamana kadan sürcek biliin mi?
Koskoca konak pierdeki mağazayı kapamışlar ya yıkıldım dün:sinifsinif:
Meleğim bu tip kampanyaları kısa sürmüyor :lepi:
gerçi başlayalı bayağı olmuş bu 2. hafta kankacım kaydirigubbakcemile5
ama daha sürer gibime geliyi fisfisfis
ben bişi almicam ya kanka, bi dolu malzemem oldu, suçlu hissediyorum kendimi...:umursamaz:
kullanmıyom da. ama işe girince kullanırız di mi kanke? boshayallersmile laelaelaelaelae