- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.041
Ben geldiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
İStinye Park'a gidemedik, arabamızı bir kuzen gasp etti zira...
Başka bahara kaldı benim umutlar...:2:
Belki yarın bi hamle daha yaparız ama bilemiyom...ühühü...:gitme: sempatiksalakcinni
Siz nabıyosunuz çiçenklerim :lepi:
Ben hala yollayamadım zira adres yoğ henüz, :1ninca: Tanrıçam uğraşıyor olmalı kuzum benim... olumunekankayizsmile
sevgili gece kuşu gerçekten çok seviyeeiszmişsiniz kimin neler yazıldığını yöneticiler görsün bakalım yandaş mandaş yok uyuz olsunlar falan ben uyuz olmam hayatta ok gece kuşumusun sabah kuşumusun siz bence kompleksliler topiği açın tam size göre ....fsk gelince ay onun ne toiğini karıştırmışım ben göstersin bakayım hadi bekliyorum orda bir hatun çekemedi benim yok buranın havası bozuldu falan diye kendi kendine öttü......ha bu arada robot değilde bir başkasına yapılsa yine tepkim aynı olurdu bunu anlıcak kapasiteniz yok siz anca birbirinize ay çok güzel olmuş ay mükemmel olmuş diyip durun başka bir yerde zaten iltifat almassınız):
aha
bu topikte kilitlenecek. yakında bütün makyaj topiğini kilitletecekler
hey Allahım.
Bebeeekkiimm
Nasılsın diceem olmicak arabanıızn gasp edilmesi büyük bir hüsrana neden olmuş belli :gitme:
Haftanın ilk iş günü ama dayanın kızlar 2 gün sonra 5 günlük tatile giriceksiniz sırnaşık şey
yavriiim hihoyyyt Şeniz
valla sinir olduk kuzum ya. benneyaptımki
erken getircem dedi, akşam 8 de geldi denyocan...
alışveriş işi yalan oldu...
pazartesi sendromu da bana sökmez Göksuyum zira gayet işsizim en diplomalısından sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
oLm cevap vermeyin şunlara deliriyorum ya kötükedihüso sükunet iyidir abi sussanıza siz kötükedihüso
Demek işsizler takımındansın ayyy bebeğimm benimde geleceğim bu .. sırnaşık şey
şimdiden görebiliyorum ama işte çaktırma delikafadulden
rujunun rengine bayıldım şekerparemmm güle güle kullan mikrobu da bana gönder süpersonic savaşırım onlarla ben çok çok geçmiş olsunnn ii gecelerrr ballı lokummm
enemmmm arzuuu o dudağlar ne?:1shok:kalemin sıvaçı mı o?rucun mu?
Yatmadan bir bakayım dedim o da ne :jeyyar: gözüm gönlüm açıldı çok tatlı bi rengi var hemen not edip almam lazım :hulya:
ilarzuuu kızz çekil get karşımdannnn :asigim: güzelliğe bakkk..kırmızı sana çok yakışıyo daha ne diyim :)))[/B]
nefis olmuş :1shok: ki hem de ne nefis :1shok: o güzel dudahlarla mı öptün beni sen aklinialirimsmile oh ne şanslı nikoyum ya :dance:
arzummm bi kalem bi dudakta bukdr güzel dururrrr
ruj gibi durmusss bilmiyorumkismile cok bigendim güle güle kullan öpül :jeyyar: boshayallersmile
hey dostum senin derdin nedir ha?
bu topiği karıştıramazsın, baştan uyarayım da...
bitanelerim,can sıkıcı olaylara mahal vermiyelim,görmezden gelelim emi canlarıma.s.
bebeklerim geçmişe bakıp gelicem:dance:çok özledim sizi,azcık dedikodu ederiz:jeyyar:
Neden uyarı veya ceza almıyorlar neden ?
sen çok konuşma gız kaydirigubbakcemile çekecem şindi saçlarını müdirlerin işine karışılmaz gel gel sevem dayanamadım yine leŞeniz
Gelip bütün topiği karıştırıyolar sonra da sen beni seeev üle mi :dilcikar:
bi kere verirsen barışırım artıkın :dilcikar: :jeyyar:
:1hug:
temem temem küçük isyankar sincabım ceza alması gerekenler alacaktır zaten boşver biz kendimize bakak bidenem