G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.101
Gene kovayı mı devirdin olum iyi taktik valla kaytarmak içün:lepi:
aayyy cidden süpersonik orası kankee olumunekankayizsmile
aprilim ben de seni özledim balım benim olumunekankayizsmile kanka şimdi mi sölim alınca buraya koyarım süpliizz olsun aklinialirimsmile
islom ben temizlik yapmayı severim , yerleri sileyim duş jeliyle filan bayılırım:lepi:
ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr helppp eyvahedigeldismile
noodu patim
Allah seni neetmesin emi kaydirigubbakcemile3Noldu be denyolinda, benneyaptımki
gıçıyna arı mı yapıştı? -tatlicadiarzu-
bilior kankam beni yaaa , hemde gıriiii düüüt düüütt gamyoncuiremsu İnşallah Allah nasip kısmet hayırlı izinle vs.. inşallah :Saruboceq:hepinizi gezdircem hihoyyyt
pinaxım saol bebeğim , yakıtı gibi sanki ilk kez bi saç kesimimi beğendim hihoyyyt
patim çok kullanışlı oluor bu boy saçlar , bu benim 5 6 yıldan sonra en uzun saçım seviorum orta boy , hiç yakışmayan kız görmedim :jeyyar:
saçımın rengi de oturmuş fön çekince anladım , herşeiyle istediğim gibi oldu yani , uzun yıllar sonra , çok çektim bu kuaförlerden lililililililiililillliiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
pinaxım saol bebeğim , yakıtı gibi sanki ilk kez bi saç kesimimi beğendim hihoyyyt
patim çok kullanışlı oluor bu boy saçlar , bu benim 5 6 yıldan sonra en uzun saçım seviorum orta boy , hiç yakışmayan kız görmedim :jeyyar:
saçımın rengi de oturmuş fön çekince anladım , herşeiyle istediğim gibi oldu yani , uzun yıllar sonra , çok çektim bu kuaförlerden lililililililiililillliiiiiiiiiiiiiiii :roflol:
göksuu vercem şimdi bi şepeşulle sana kız bi sus
makyaj yarışmasında neydin sen öyle ağzı var dili yokudun ne oldu kız içine çingane mi kaçtı senin he bebem
kötükedihüso ben yokum diye gelmeyenmi var yoksakötükedihüsoyolarım allama
göksu garısı yüzünden yine mavi yazmışım:enbuyukkk:en sevmediğim renklelülülülülülü
Allah seni neetmesin emi kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugün bi hevesle çıktım ptt ye gittim
ilk defa gidiyorum ne bilem :sm_confused:
nese bi saat bekledim mi ben orda a.s
sıra bana geldi sevindim bi süpersonik şekilde :sm_cool:
hediye paketimi de adamın gözüne soka soka masaya kodum buyrunnnnnnnnn
cevap=hanfendi burdan gönderilmiyo
:1shok::1shok::1shok::1shok: akannehir
ben=nasıl yaaaa kötükedihüso okadar bekledim gönderil kırılcak şey yoookk :kedi:
merkez ptt ye gidin dedi
napcam ben güceller :icecream:
neresi merkez la sempatiksalakcinni