Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim ben de seni özledim balım benim olumunekankayizsmile kanka şimdi mi sölim alınca buraya koyarım süpliizz olsun aklinialirimsmile
islom ben temizlik yapmayı severim , yerleri sileyim duş jeliyle filan bayılırım:lepi:
ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:

gwyneth-paltrow-sa%C3%A7-modeli.jpg

Gene kovayı mı devirdin olum iyi taktik valla kaytarmak içün:lepi:

Yok kanke valla bişi yapmadım :a015:
ama kendisi alev almak üzere, senle uğraşamam didi bana
mafoldumben sempatiksalakcinni
:canınaminnetsmile: sempatiksalakcinni

aayyy cidden süpersonik orası kankee olumunekankayizsmile

Seni tiki seniiiiiii aklinialirimsmile sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

aprilim ben de seni özledim balım benim olumunekankayizsmile kanka şimdi mi sölim alınca buraya koyarım süpliizz olsun aklinialirimsmile
islom ben temizlik yapmayı severim , yerleri sileyim duş jeliyle filan bayılırım:lepi:
ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:

gwyneth-paltrow-sa%C3%A7-modeli.jpg

Annadım sankiiiiiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Düdüt mü alıyon kankaaaaaaa :lepi: gamyoncuiremsu
vın vın gamyoncuiremsu
dü düüt sempatiksalakcinni :KK3:

he? fisfisfis

anam sen zate bu givenit ten (bu hatunun adı böle mi okuniyi?)fisfisfis bin kat gücelsin yavrummm
:lepi: olumunekankayizsmile

minimmmmm :lepi: saçlar muhteşem oldu desene...bu modeli seviyorum ama cesaret edemiyorum :)))

aprilimmm bitanem hoş yer ama yemek yemeye bi yer bulamıyorum kızz orda :umursamaz: kfc yok çünkü :lepi:

bilior kankam beni yaaa , hemde gıriiii düüüt düüütt gamyoncuiremsu İnşallah Allah nasip kısmet hayırlı izinle vs.. inşallah :Saruboceq:hepinizi gezdircem hihoyyyt

pinaxım saol bebeğim , yakıtı gibi sanki ilk kez bi saç kesimimi beğendim hihoyyyt
patim çok kullanışlı oluor bu boy saçlar , bu benim 5 6 yıldan sonra en uzun saçım seviorum orta boy , hiç yakışmayan kız görmedim :jeyyar:
saçımın rengi de oturmuş fön çekince anladım , herşeiyle istediğim gibi oldu yani , uzun yıllar sonra , çok çektim bu kuaförlerden lililililililiililillliiiiiiiiiiiiiiii :roflol:

Noldu be denyolinda, benneyaptımki
gıçıyna arı mı yapıştı?
-tatlicadiarzu-
Allah seni neetmesin emi kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün bi hevesle çıktım ptt ye gittim :eek:
ilk defa gidiyorum ne bilem :sm_confused:
nese bi saat bekledim mi ben orda a.s
sıra bana geldi sevindim bi süpersonik şekilde :sm_cool:
hediye paketimi de adamın gözüne soka soka masaya kodum buyrunnnnnnnnn
cevap=hanfendi burdan gönderilmiyo
:1shok::1shok::1shok::1shok: akannehir
ben=nasıl yaaaa kötükedihüso okadar bekledim gönderil kırılcak şey yoookk :kedi:
merkez ptt ye gidin dedi :nazar:
napcam ben güceller :icecream:
neresi merkez la sempatiksalakcinni

ya bu edit yok ya , çok korkuorm yalnış yazıp saçmalayıp düzeltemeyeceğim die :smiley-cool:

bilior kankam beni yaaa , hemde gıriiii düüüt düüütt gamyoncuiremsu İnşallah Allah nasip kısmet hayırlı izinle vs.. inşallah :Saruboceq:hepinizi gezdircem hihoyyyt

Bilmem miiiiiiiiiii aklinialirimsmile
Beni daşlaraaaaa vuruuuuun lülülülülülü :roflol:

Niahahahhaha :lepi: sempatiksalakcinni ev arkadaşımın her bişeyini bilmem normaldir :nazar:

hayırlı olsun aşkommm,Şeniz hihoyyyt en güceli aklinialirimsmile , en sağlamı gamyoncuiremsu , en gıcırı :smiley-cool:, en büyüğü -tatlicadiarzu- senin olsun ki
bütün topik sığışalım içine hihaha
sırnaşık şey :lepi:

pinaxım saol bebeğim , yakıtı gibi sanki ilk kez bi saç kesimimi beğendim hihoyyyt
patim çok kullanışlı oluor bu boy saçlar , bu benim 5 6 yıldan sonra en uzun saçım seviorum orta boy , hiç yakışmayan kız görmedim :jeyyar:
saçımın rengi de oturmuş fön çekince anladım , herşeiyle istediğim gibi oldu yani , uzun yıllar sonra , çok çektim bu kuaförlerden lililililililiililillliiiiiiiiiiiiiiii :roflol:

benimde en kısa saçımdı bu kaydirigubbakcemile3 kısa saç bende güzel durmuyo bebeim yaa kabarıyo kafamçokkarıştı sende kullanşlı demek ki olumunekankayizsmile güle güle kullan yeni modelini kuzum Şeniz

cok sevindim datlim demek kuaförden memnun ayrilan kizcelerde varmis hayatta kaydirigubbakcemile2 güle güle uzat saclarini minnacigim Şeniz

göksuu vercem şimdi bi şepeşulle sana kız bi sus

makyaj yarışmasında neydin sen öyle ağzı var dili yokudun ne oldu kız içine çingane mi kaçtı senin he bebem

oLm o zaman susmam gerekiyodu kendimi ele vermemek için
hoşş yarışma sonunda da sustum ya neyse hala içimde ama kötükedihüsoaçmayın konuları deşmeyin benii uleeen mirmirmirmir

kötükedihüso ben yokum diye gelmeyenmi var yoksakötükedihüsoyolarım allama:nazar:

gelmiyollaar danrıcaam :eek:lmaz: Kimse uğramıyooo buralaraa tükan bomboşş :bbo:
şikaayet ediyorum sizi işte ohh mirmirmirmir

göksu garısı yüzünden yine mavi yazmışım:enbuyukkk:en sevmediğim renklelülülülülülü

benim yüüzümdenmişş -tatlicadiarzu- peeh yirim ulan seni :jeyyar:

Paaatiiii kötükedihüso

inşallah kankam herkese daha güzeli daha büyüğü daha kazasızı nasip kısmet olsun inşallah :Saruboceq:hepinizi bindirip barajı gezdiririm seyhan :smiley-cool:kanka 3 gündür arabasızım 4 yıldan sonra ve hayatımın en zor günlerini yaşıorm , Allah tüm otobüse binenlere sabır versin :Saruboceq:bi de kokuor Allahım burun deliklerime soktum ıslak mendili öle geldim eve kadar :roflol:
patim yarın yollarsın bebeğim a.s

Allah seni neetmesin emi kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün bi hevesle çıktım ptt ye gittim :eek:
ilk defa gidiyorum ne bilem :sm_confused:
nese bi saat bekledim mi ben orda a.s
sıra bana geldi sevindim bi süpersonik şekilde :sm_cool:
hediye paketimi de adamın gözüne soka soka masaya kodum buyrunnnnnnnnn
cevap=hanfendi burdan gönderilmiyo
:1shok::1shok::1shok::1shok: akannehir
ben=nasıl yaaaa kötükedihüso okadar bekledim gönderil kırılcak şey yoookk :kedi:
merkez ptt ye gidin dedi :nazar:
napcam ben güceller :icecream:
neresi merkez la sempatiksalakcinni

:1shok: Alla alla zaçmalamış onlar Patişotam benneyaptımki
Böle PTT lerde tabelada yazıyor artık
ptt.jpg
-tatlicadiarzu-
Online işlem, banka, kargo vs.
belki senin gittiğin küçüktür, bilemedim şimdi.
Şubeden yapılıyor kargo, merkeze gitmeye gerenk yok ki kuzucum.
olumunekankayizsmile

Miniiiii'm hayırlı olsun kuzummm yeni saçlarındelikafadulden
aaayyy beğenmiş yaa en güzeli de ooo
zırlayarak çıkan çok gördümmm sempatiksalakcinni

X