Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben geldiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
İStinye Park'a gidemedik, arabamızı bir kuzen gasp etti zira...:kızgın:
Başka bahara kaldı benim umutlar...:2:
Belki yarın bi hamle daha yaparız ama bilemiyom...ühühü...:gitme: sempatiksalakcinni

Siz nabıyosunuz çiçenklerim :lepi:

Ben hala yollayamadım zira adres yoğ henüz, :1ninca: Tanrıçam uğraşıyor olmalı kuzum benim...
olumunekankayizsmile

sevgili gece kuşu gerçekten çok seviyeeiszmişsiniz kimin neler yazıldığını yöneticiler görsün bakalım yandaş mandaş yok uyuz olsunlar falan ben uyuz olmam hayatta ok gece kuşumusun sabah kuşumusun siz bence kompleksliler topiği açın tam size göre ....fsk gelince ay onun ne toiğini karıştırmışım ben göstersin bakayım hadi bekliyorum orda bir hatun çekemedi benim yok buranın havası bozuldu falan diye kendi kendine öttü......ha bu arada robot değilde bir başkasına yapılsa yine tepkim aynı olurdu bunu anlıcak kapasiteniz yok siz anca birbirinize ay çok güzel olmuş ay mükemmel olmuş diyip durun başka bir yerde zaten iltifat almassınız):

Ben geldiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
İStinye Park'a gidemedik, arabamızı bir kuzen gasp etti zira...:kızgın:
Başka bahara kaldı benim umutlar...:2:
Belki yarın bi hamle daha yaparız ama bilemiyom...ühühü...:gitme: sempatiksalakcinni

Siz nabıyosunuz çiçenklerim :lepi:

Ben hala yollayamadım zira adres yoğ henüz, :1ninca: Tanrıçam uğraşıyor olmalı kuzum benim... olumunekankayizsmile

Bebeeekkiimm :eek:
Nasılsın diceem olmicak arabanıızn gasp edilmesi büyük bir hüsrana neden olmuş belli :gitme:

Haftanın ilk iş günü ama dayanın kızlar 2 gün sonra 5 günlük tatile giriceksiniz sırnaşık şey

sevgili gece kuşu gerçekten çok seviyeeiszmişsiniz kimin neler yazıldığını yöneticiler görsün bakalım yandaş mandaş yok uyuz olsunlar falan ben uyuz olmam hayatta ok gece kuşumusun sabah kuşumusun siz bence kompleksliler topiği açın tam size göre ....fsk gelince ay onun ne toiğini karıştırmışım ben göstersin bakayım hadi bekliyorum orda bir hatun çekemedi benim yok buranın havası bozuldu falan diye kendi kendine öttü......ha bu arada robot değilde bir başkasına yapılsa yine tepkim aynı olurdu bunu anlıcak kapasiteniz yok siz anca birbirinize ay çok güzel olmuş ay mükemmel olmuş diyip durun başka bir yerde zaten iltifat almassınız):

hey dostum senin derdin nedir ha?:nazar:
bu topiği karıştıramazsın, baştan uyarayım da...
:nazar:

aha
bu topikte kilitlenecek. yakında bütün makyaj topiğini kilitletecekler
hey Allahım.:nazar:

amaan ablacım boşvir...kankam gerekeni yapar şimdi.:nazar:

Bebeeekkiimm :eek:
Nasılsın diceem olmicak arabanıızn gasp edilmesi büyük bir hüsrana neden olmuş belli :gitme:

Haftanın ilk iş günü ama dayanın kızlar 2 gün sonra 5 günlük tatile giriceksiniz sırnaşık şey

yavriiim hihoyyyt Şeniz
valla sinir olduk kuzum ya. benneyaptımki
erken getircem dedi, akşam 8 de geldi denyocan...:kızgın:
alışveriş işi yalan oldu...

pazartesi sendromu da bana sökmez Göksuyum zira gayet işsizim en diplomalısından
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yavriiim hihoyyyt Şeniz
valla sinir olduk kuzum ya. benneyaptımki
erken getircem dedi, akşam 8 de geldi denyocan...:kızgın:
alışveriş işi yalan oldu...

pazartesi sendromu da bana sökmez Göksuyum zira gayet işsizim en diplomalısından sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oLm cevap vermeyin şunlara deliriyorum ya kötükedihüso sükunet iyidir abi sussanıza siz kötükedihüso

Demek işsizler takımındansın ayyy bebeğimm benimde geleceğim bu .. sırnaşık şey
şimdiden görebiliyorum ama işte çaktırma delikafadulden

Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
Bugün zabaanan erkenden kalkıp kargo işini hallettim.kaydirigubbakcemile2
Ptt kargoyla gönderdim ama bana oranın fiyatları da fevkaladenin ziyadesinde geldi adama dedimki abi sadece koli gitcek ben gitmicem ha:roflol:
İşin şakası inşallah baryam öncesi eline ulaşır kankitomun.

oLm cevap vermeyin şunlara deliriyorum ya kötükedihüso sükunet iyidir abi sussanıza siz kötükedihüso

Demek işsizler takımındansın ayyy bebeğimm benimde geleceğim bu .. sırnaşık şey
şimdiden görebiliyorum ama işte çaktırma delikafadulden

yok kuzum bişi demedim yahu sempatiksalakcinni

sus kız öle deme, benneyaptımki ben iş bulcam yakında hissediyorum :lepi:
islanduşum da bulcak :lepi: olumunekankayizsmile
iş kadını olcaz hepimiz -tatlicadiarzu- hihoyyyt
business girl olucaz
:lepi:

rujunun rengine bayıldım şekerparemmm güle güle kullan mikrobu da bana gönder süpersonic savaşırım onlarla ben çok çok geçmiş olsunnn ii gecelerrr ballı lokummm

teşenkürler sefkilimm yollamayayım kız saa konyalarda örtmen örtmen bi başına olmaz öğrencileri düşünmem lazım eğitme destek:lepi:

enemmmm arzuuu o dudağlar ne?:1shok:kalemin sıvaçı mı o?rucun mu?

kalem bebem ruj niyetiyle kullandım

Yatmadan bir bakayım dedim o da ne :jeyyar: gözüm gönlüm açıldı çok tatlı bi rengi var hemen not edip almam lazım :hulya:

çok güzel kız

ilarzuuu kızz çekil get karşımdannnn :asigim: güzelliğe bakkk..kırmızı sana çok yakışıyo daha ne diyim :)))[/B]

kırmızı değil nar çiçeği rengi kaymaklı lokumum

nefis olmuş :1shok: ki hem de ne nefis :1shok: o güzel dudahlarla mı öptün beni sen aklinialirimsmile oh ne şanslı nikoyum ya :dance:

hem öptüm hem ısırdım nikomu seni öperek tatmin olamam hacı

arzummm bi kalem bi dudakta bukdr güzel dururrrr
ruj gibi durmusss bilmiyorumkismile cok bigendim güle güle kullan öpül :jeyyar: boshayallersmile

akitoş geldiğinde haber vercen dimi kız özledim haa

hey dostum senin derdin nedir ha?:nazar:
bu topiği karıştıramazsın, baştan uyarayım da...
:nazar:

nisonum istinyeye gidememişiniz çok istediğine göre kozmetik bişeyler mi var orda melem

istanbulcahiliarzu

bitanelerim,can sıkıcı olaylara mahal vermiyelim,görmezden gelelim emi canlarıma.s.

bebeklerim geçmişe bakıp gelicem:dance:çok özledim sizi,azcık dedikodu ederiz:jeyyar:

İvet erzucanım İstinye Park AVM var çok süpersonik bir yer ama gidemedik işte... :a015:

sen çok konuşma gız kaydirigubbakcemile çekecem şindi saçlarını müdirlerin işine karışılmaz gel gel sevem dayanamadım yine leŞeniz

Gelip bütün topiği karıştırıyolar sonra da sen beni seeev üle mi :dilcikar:
bi kere verirsen barışırım artıkın :dilcikar: :jeyyar:

:1hug:

Gelip bütün topiği karıştırıyolar sonra da sen beni seeev üle mi :dilcikar:
bi kere verirsen barışırım artıkın :dilcikar: :jeyyar:

:1hug:

temem temem küçük isyankar sincabım ceza alması gerekenler alacaktır zaten boşver biz kendimize bakak bidenem

X