- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Bunlarda bana nazalp ablamdan gelen hediyerlerrr hpsi çooooook güzel
teşekkür ediyorum ablam tekrar tekrar opuyorumnanaktan
Gksuyum bayıldım cicilerine güle güle kullan.hihoyyyt
Kolye nazardan herbişiden korur valla envai çeşit taş var içindesempatiksalakcinni
Ocelerde süper sunumunu istiyomaklinialirimsmile
ayburum harika hedayelerin iyi günlerde kullan barbinin kesesine bereket opuyorumnanaktanhediyeme bayramın ikinci günü ulaştımzemuszemusevde yoktuk akşam gelince apartman görevlimiz kargomu verdihihoyyyt
gönderenin ismini görünce çok çok sevindim canım arkadaşım barbim yollamış :asigim:
hiçte açık vermedi bana kalleş ne olcek:1ninca:
kutuyu açmadan önce mis gibi kokular aldım
barbim parfümlü mektup yollamış banabayanssulusmile
hemde öyle güzeldiki kokusu :kedi:
tuzluğumu görünce nasıl mutlu oldum çok severim mutfak eşyası:sm_cool:
hele kalemleri görünce şok oldum:1shok: çünkü uzun zamandır almak isteyipte hep ertelediğim
mavi ve yeşil renkli göz kalemi vardı:lepi:
dudak parlatıcıma bayıldım tam benlikti rengi canım arkadaşım o kadar güzel seçimler yapmışkiolumunekankayizsmile
daha geçen hafta aynamı yengeme vermiştim ayna alma planım vardı emme barbime malum olmuşŞeniz
benden önce davranmış canım benim:1hug:
hele mektubundaki güzel satırlar bana hitap etme şekline bayıldım :asigim::kedi:
hemen telefona sarılıp barbime teşekkür edip o güzelim candan sesini bir kez daha duydumolumunekankayizsmile
iyiki varsın iyiki tanımışım seni:asigim: kesene bereket canım arkadaşım benim:asigim:
Hoşgeldin bidenem senin de geçmiş baryamın mübarek ola çok özledim seniŞenizhayırlı bayramlar:enbuyukkk:2 gözümün nurları:jeyyar:
sizleri çok özledimŞeniz
hemen hediyelerinize göz atıp geliyorum![]()
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
vay vay vayyy...kırkkilidi'ne kadar almış niko garısı:roflol: çaklıtlarda alınmışaklinialirimsmile allahım ne ince detaylar varya süpersiniz he:lepi:
bluzun,trikon,kolyen tam senlik.güle güle kullan islom.nikomun kesesine bereket.sen mutlu,niko mutlu:dancehh bayram yaradı bizekaydirigubbakcemile2
hediyesi gelmeyen çok kişi var tivi garısı
işallah bayramdan sonra gelicek..ekleriz o zaman...özür dileme bebem,olur böyle şeyler.geç olsun temiz olsunolumunekankayizsmile
Herşeyi düşünmüş nikom yaa ben hap alır yollar diye bekliyordum ama:roflol: :roflol: :roflol:
Tam benlik şeyler almış bayıldım baryam boyunca üstümden çıkarmadım ama kokuşmadı nie öle bakıyonuzkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Sayenizde çok mutlu bir bayram yaşadım canlarım benim.olumunekankayizsmile