- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Kuş kafam hedayelerin harika tatlım iyi günlerde kullan.
Arzumun da kesesine bereketopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuş kafam hedayelerin harika tatlım iyi günlerde kullan.
olumunekankayizsmile sizlerede tekrar hayırlı bayramlar olsun.. Samimiyetinizede ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan
çok teşekkürler aşkböcüğümopuyorumnanaktanhediyelerinizin hepsi çok güzeller güle güle mutlulukla kullanın
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyselam canlarımmmmm
ayyy bugünn nasıl mutlu uyandım anlatamam size.
tam kabus görüyordum zil çaldı da uyandım.
kapıyı bi açtım elinde bir paketle kargocu duruyoa.s.
şaşkınlıktan mıdır sevinçten midir nedir anlayamadım ama
ağzımdan hoşgeldinn kargocu amca die bi söz çıkıverdi:roflol:
nasıl toparlayacağımı bilemedim valla. sonra özür diledim çok bekledim ondan şeetttirdim didimm:roflol:
bana bu mutluluğu yaşatan İLARZU arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. her şey tam zevkime göre valla.ince ince düşünüş almış yollamış canım benimkaydirigubbakcemile5
hepsini de çok beğendim ömür boyu saklarım ben bunun paketini bile.
kesene bereket bitanemmm:Saruboceq:
şimdi hediyelerimi gösterityim sizeeee:asigim:
meyveli şekerim(biraz hasar görmüş ama dayanamadım mideme indirdim hemen tadı bozulmamış erzummm merak etme.yanındaki kestane şekerim veeebitter kokolin kaplı fındıklı kestane şekerlemem[/url][/IMG]![]()
bu da Şehriban teyze zeytinyağlı kayısı sabunum. misler gibi olcek cildim bunlaaaa:dance:[/url][/IMG]![]()
bunları da çok beğenndim. bir tane parfümm,süslü tokalrım vee flormarr holographic glossummmm rengine bayıldımmmm[/url][/IMG]![]()
buuu da görüncee çığlık attığım,hemen çeyizime kaldırdığımmm dolap süsüm. yavrucuğu da varr amaninnnn şirinliğe bi bakın heleee:dance:[/url][/IMG]![]()
bunu da zaradan alış canım benimmm giydim üstüme cukk oturduuu harikaaaaaa bayıldımmmm[/url][/IMG]
[/url][/IMG]![]()
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilebu da ilarzumun notu[/url][/IMG]![]()
Arzuuuş..bende kestane şekeriyle anne kurbişten istiyooom..a.s
Danruça kızçesi bana indiregandici gacı diyobilmiyorumkismile,ama napiiim çok şirinler..:ecrin_bebek:
hediyeme bayramın ikinci günü ulaştımzemuszemusevde yoktuk akşam gelince apartman görevlimiz kargomu verdihihoyyyt
gönderenin ismini görünce çok çok sevindim canım arkadaşım barbim yollamış :asigim:
hiçte açık vermedi bana kalleş ne olcek:1ninca:
kutuyu açmadan önce mis gibi kokular aldım
barbim parfümlü mektup yollamış banabayanssulusmile
hemde öyle güzeldiki kokusu :kedi:
tuzluğumu görünce nasıl mutlu oldum çok severim mutfak eşyası:sm_cool:
hele kalemleri görünce şok oldum:1shok: çünkü uzun zamandır almak isteyipte hep ertelediğim
mavi ve yeşil renkli göz kalemi vardı:lepi:
dudak parlatıcıma bayıldım tam benlikti rengi canım arkadaşım o kadar güzel seçimler yapmışkiolumunekankayizsmile
daha geçen hafta aynamı yengeme vermiştim ayna alma planım vardı emme barbime malum olmuşŞeniz
benden önce davranmış canım benim:1hug:
hele mektubundaki güzel satırlar bana hitap etme şekline bayıldım :asigim::kedi:
hemen telefona sarılıp barbime teşekkür edip o güzelim candan sesini bir kez daha duydumolumunekankayizsmile
iyiki varsın iyiki tanımışım seni:asigim: kesene bereket canım arkadaşım benim:asigim:
![]()
![]()
![]()
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisbu güzel organizayona katılan , hedayeleşeni dostluklaşan herkesee ve bunu tetipleyen sevgili edimiz Tanrıçaya sonsuz teşekkürler opuyorumnanaktan
ben henüz evime geçmediğim için babannemde olduğum için hediyeme ulaşamadım, büyük ihtimalle gelmiştir. gelsin hemen ekliciim delikafadulden[/B]
nalanım,çok iyi yapmışsınkaydirigubbakcemile5gece kuşu hediyelerin süpper canım güle güle kullan arzu kızın kesesine bereket olsun,,
bende yolladım bugün arasa vermiştm arefe günü hala ordaydı gittim aldım ptt ye verdim ..en geç 17 eylülde elinde olcak arkadşımın..
o samimiyet senin tatlılığından kaynaklanıyo bitanemŞeniz
umarım bidahakine çekilişimize sende katılırsın canımhihoyyyt