- Konu Sahibi __TanRIcA__
Aprilim güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan ne kadan yakışacak cücelime opuyorumnanaktan düğmelerini açarak yakasının ümüğünü kaldırırsın kankam sempatiksalakcinni
Ayburumla biz konuştuyduksempatiksalakcinni yakasının ümüğüne tikat et demiştim ama dememe gerek yokmuş zati çok kullanışlı bi pijama seçmiş opuyorumnanaktan
Ayburum, aldığın pijama ve çoraba bayıldım opuyorumnanaktan pijama hastası biri olarak hiç kıskanmadım hiç :dilcikar: restoran buluşmanıza beni de çağırın nan :mymeka:kaydirigubbakcemile3
neydi heyecanım; ben kankamı oldu bitti çok severim :sm_cool: günahım kadar değil sevabım kadar severim Şeniz güle güle kullansın bidenem :asigim:
sırnaşık şey sırnaşık şey manyak yaaaaa sırnaşık şey
düğmelerini açarsın ümüğü kaldırırsın diyo yaaa :roflol: :roflol:
geberdim sırnaşık şey sırnaşık şey
kankam sen çok yaşa e mi olumunekankayizsmile
bu dünyanın ve bizlerin sana çook uzun yıllar ihtiyacı var hastayım sağa :asigim: olumunekankayizsmile
picama her türlü muhteşem kankam,:lepi: açarım düğmemi, rahatlatırım ümüğü :lepi:
restoran buluşması sensiz olur mu kankam ayıpsın aklinialirimsmile
islo'ya yazdığın son cümlene de gözlerim gene doldu taam mı :gitme:
niye ağlatıyonuz beni her gün psikopat mısınız olum alla allaa mafoldumben olumunekankayizsmile
hediyelerim geldi kıslar
çok hoş bi tişört ve bir kitap ..şimd biraz işim var bitsin fotoları eklicem ..
b.enim hediyelerde hala kargoda çıkmamış yola ..sinir oluyorum hala ..
ne sorun yaşadım bu çekilişte ya..
kuzum yaa kıyamam :1hug:
olsun...benim kargom da bayrama yetişemedi... :gitme:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:manyahlar geberdim ya delikafadulden o kadar albümde yattım kalktım ezberlemez olur muyum la sempatiksalakcinni hatta bacağında ne kadar batık var onu bilem söyleyebilirimlülülülülülü :roflol::roflol::roflol::roflol:
deliiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: