- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.741
paradoksçum hadi gözünaydın güle güle kullan hediyelerini miriana canım kesene bereket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hediyesini almayan kalmadı sanırım
bi tek ilarzu almadı..
guzel gunlerde kullan bitanem seni hic gormedim ama demekki kalp kalbe karsiymis..oglunda cok sevimli ..opuyorum szi nice bayramlara
Aprilim güle güle kullan her şey süper rujun rengi çok hoş
oooo süper hediyeler görüyorum
aprilim iyi günlerde kullan
barbiminde kesesine bereket
Selam canlarım :92:
Hemen hemen herkesin hedayeleri gelmiş hepsibirbirinden harika, çok tatlısınız yaa
Çok fazla gelemez oldum buralara ama hep aklımdasınız çok özlüyorum sizi canım kankalarım.
Çok yorucu bir hafta geçirdim neyseki baryam tatili geliyoooo
teşekkür ederim canım..böğürtlen çayımı içiyorum şimdi..bayılırım zaten
bu arada ablacım oğluna kocamn bir maşallah
yeyim onun ağzıyı burnuyu
Paradoks'um canım ablacım,,
güle güle kullan hediyelerini
Miriananın da kesesine bereket
o yakışıklıyı da öp benim için,,
paradoks güle güle kullan tatlım,fardan bende de var
bluzun kolyen çok hoş,iyi günlerde kullanman dileğiyle
insanın ters zamanına gelebiliyor işte..ama benim ki şöle oldu ben kendim koliye koyup bantladım,kargocu da kutu getirir sandım..ona koyacaktım.aaa getirmedi söylememişiz..bantları açamadım bi daha.alırken,paketlerken özendim ama son noktayı koyamadım..yatırlıydı zaten o hediyelercanım ılk cekılıste yanı benım katıldıgım gecen ramazan bayramında ben aldıgım arkadasa hıc ozenenmısdım hukukla olaylarım falan vardı..param yokdu vs...burdan okuosa ozur dılıyorum ondan
oyuzden sana ozenmek ıstedım..cunku her ınsan ozenılmeyı hakeder..ve bu ufacık hedıyeler anlar o ınsanın unutmamasına neden olur.guzel dostluklara vesıle olur..oyuzden merak etme bıdahakıne not yazarsın..onemlı olan o ınsan ıcın zaman ayırmamız paylaşmamız
fara ben de öldüm.makyaj malzemelerinin her türlüsüne kapım ardına kadar açıktır..hastayım onlarafara hasta oldum kendımede alıcakdım amma aç gozlusun dedı yanımdakı arkadas fırenledım kendımı
canım benim hediyelerim gelince ve miriananın yazdığı kartı görünce
sana acele edip de not yazamadığıma üzüldüm..