- Konu Sahibi __TanRIcA__
aaa canımmm hoşgeldinnnn özlendin valla bilesinnnnolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla uzaktan sürekli takip ediyordum ama bu sefer yazayım dedim :kedi:
Çok özendim yaahuu ne kadar güzel böyle şeyler yapmanız..
Diğer hediyeleride görmüştüm ama konu kapandığı için bişey yazamamıştım..
herkes hediyelerini güle güle kullansın hepsi birbirinden güzeller..
Ve geçmiş bayramınızıda kutluyorumm..
Herkese güzel günler dilerimm.. opuyorumnanaktan
sana msj attım,cvp bile atmamışsın:mymeka:benim hediyemm gitmedi miiiiiii
bana gelecek hedayyee yola açıkamadı mıı çok telaşlıımmmm:roflol:
kimden geldiğini yazsaydın bari hayatım
7/24etiketlerde ki bana çadır kurmak isteyen kim la :icecream:
sempatiksalakcinni
barbiye evet düşüm:tomato::roflol:Anca nete girebiliyorum sevgilimle sonunda aylar sonra bir araya gelebildik gözüm hiç net falan görmedi :) herkese iyi bayramlar arkadaşlar. cumartesi kargomu göndermiştim ama ne zaman kargo yerine ulaştı bilmiyorum umarım beğenmiştir barbiveken.
Ve bende mini arkadaşıma çok teşekkür ederim çok zevkliymiş bugün takıcam gönderdiklerini çok çok teşekkür ederima.s.
:kedi: ayburum teşekkürler..sizlerinde kesesine bereket gülümŞeniz
amanın tanrıçam ne güzel ciciler almış
çok beğendim minim
iyi günlerde kullan eteğinin kırmızısındanda bende var süper rahat oluyo:jeyyar:
uyku gözlüğüne bayıldım:lepi:
ojen ve rujunun renkleride çok güzel
tanrıçamın kesesine bereket seninde üzerinde paralansın canım:1hug:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:gacıablam çok teşekkür ederim , ben de bayıldığım eteğime ,uyku gözlüğüm bomba yaa çok güzel bişey takıosun uyyosun , gece uyandım korktum kör oldum sandım unutmuşum delikafadulden
hehehehe:smiley-cool: gözlüklerime takıldın dimi biliyorum:smiley-cool::roflol:kankaaaaaaaaa harikalar yaaaa :lepi: hihoyyyt
nasıl da tarzını bilmiş di mi gamyoncuiremsu :lepi:
çok alemdir bizim bu Tanrıça patroniçesi aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
Güle güle kullan şeker bal ev arkadaşummm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan hihoyyyt
bende minime deodorant ve minik bi parfüm yollıcaktım:enbuyukkk:kızlar bende gönderdim hediyemiii ama kırılcak bişe oldugundan almadılar eksik gitti :gitme:
moralim bozuk :umursamaz:
sana msj attım,cvp bile atmamışsın:mymeka:
sana yollayan arkadaş ptt ile yollamadı bile.bayramda elinde olsun diye..özel kargo ile yolladıki,bayramda sevinsin gece kuşumuz dedi:a015:
yoksa msjımı okumadınmıakannehir
okumadım de bende inteyar ediyimakannehir
hediyen kuzu kuzu memleketindeki kargoda seni bekliyo halbuki:a015:
[
[
[
:hulya:
:kedi:kankamm:1hug:buuu otantik eteğimmmmm , bugün giydimm çok çok sevdimdelikafadulden
![]()
buu çiçekli puşimmm , çiçeklerine bayıldımmmdelikafadulden
![]()
buu leoparlı uyku gözlüğüm ve çılgın ojemm delikafadulden
![]()
bu daaa rujummmm rengi dudak renginde ve ben bu ruja bakmıştım önceki gün almamıştım sonra alırım diye , kalp kalbe karşı :asigim:
rujumun tepesi de sümekten aşındı ilk günden kaydirigubbakcemile3![]()
bana bu güzel hediyeleri güzel elleriyle, güzel gözleriyle özene bezene seçip tam tarzım olan şeleri beğenip alan ,
tertemiz paketleyen bi de okadar içten mi içten bir mektup yazıp gözlerimi dolduran (, onu buraya koymadım,)
canım canım canım kankammmm tanrıçama çok çok çok teşekkür ederim hepsine ayrı ayrı bayıldım ve severek kullanacağım , eskidiği zamanda saklayacağım :asigim:
istediğin gözlük olsun gacım:jeyyar:Oyyy minimin cicileri de çok cüceeeel..etek hakkaten hoşmuşopuyorumnanaktan..ya leoparlı uyku gözlüğüne ne demeli tam kokoş işibayanssulusmile..güüle güle kullan..
Tanrıçam o uyku gözlüüünden istiyooomm..
tatlım işallah...neden olmasın..yurt dışında yaşıyan arkadaşlarımız için bi formül buluruz artıkopuyorumnanaktanSu anda aglamak istiorummmmm kizlar:çok üzgünüm:senağlama
Nee kadan güzel seyler almissiniz birbirinizebana kimsecikler bayram hedayesi almadi mafoldumben ama sizin hediyelerinizi görünce bende sevindirik oldumkaydirigubbakcemile2
hepiniz güle güle eskitin cicilerinizi gacilar bayanssulusmile bi dahaki cekilise beni yazmayan davul olsun emiiiii :kedi:
olsun cano sıkma canınıŞenizcanlarım hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın opuyorumnanaktanbu çekilişe ben katılamadım çok üzülüyorum:2: :gitme:
:asigim:![]()
![]()
Picama takımım...:asigim: boshayallersmile hihoyyyt
Nasıl da bilmiş zevkimi...:lepi: Hele sevdalı nişanlım bayılacak buna...:kedi: boshayallersmile
Not ta yazmış Ayburum, her nişanlı kızın çeyizinde olmalı diye...:roflol:
aah ah...boshayallersmile Tam sevdiceğimin beğeneceği tarz bir şey. :asigim:
Rengine de bayıldım...
![]()
Ayburumun kendi elleriyle ördüğü:hulya: banyo lifim (ellerine sağlık bitanemin Şeniz), süpersonik güzel renkteki soket çorabım :asigimbu da tam benim tarzımdır, çok giyerim bu tür çorapları:lepi: rengi şeker gibi),
![]()
Paketten çıktıkça gözlerimi dolduran minik süprizler...boshayallersmile :gitme:
Üzerlerinde notlar yazılı, Neskafe 3ü 1 arada, Lipton yeşil çay,:içelim: Rocco Şeker, karışık bayram şekerleri (bu şekerler yolculukta çok süper olacak :lepi: ) ve bir restoran daveti:roflol: (Aybuşum inşallah bir gün görüşme şansına erişeceğiz kanka :lepi: )
![]()
Ve bu da mektubum...:hooray: :kedi:
![]()
Canım ayburum, seni çok ama çok seviyorum...:1hug: olumunekankayizsmile
Bu muhteşem hediyeleri ince detaylarıyla düşünüp hazırlaman beni çok mutlu etti...:asigim: olumunekankayizsmile
Tekrar çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
anam şukufe:lepi::roflol:![]()
merhaba kızlar benimde hediyelerim dün geldi bugün resmini koyup sizlerle paylaşmak nasip oldu...Güzel hediyelerinden dolayı Tatlıgacı arkadaşıma çok teşekkür ederim kesesine bereket....Mor küpesi ve küpelerimi asmak için biblo, 2 adet oje ve birde çikolata göndermiş tekrar teşekkür ederim canım arkadaşım...opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytNikomdan şahane hedayelerim geldi bu sabah:dance:
Hepsine bayıldım bu seneki baryamlığım Nikomdan:icecream:
Çok teşekkür ederim bitanesiŞeniz
Detaylı hisiyatım içün Danrıçamın makkaj töpiğine bakınız
Seni çok seviyorum Nikomm:asigim:
İç dış takım almış canözüm nası da zevkliolumunekankayizsmile
Kolyeye bayıldım çok asilbayanssulusmile
Ahanda badinin ve kolyemin tendeki duruşu:lepi:
[/url][/IMG]![]()
Bunlar da diğer hedayelerim ojeme kadar düşünmüş gülom:kedi:
Dırnağıma sürüştüm hemenkaydirigubbakcemile2
Far fırçası süper ve ihtiyacım vardı (Danrıçamla aynısı galiba hemide)
Beyaz çikelatam bayılırımcokacimcoook Sıcak çikelatamı da koymuş:dance:
Hediye paketini çok beğendim ojelerime yer bulamıyordum böyle bir kutu yapacaktım Nikonum gayet şık yapmış. Kutuya ocelerimi koycam fotolarım onu da sonra
Kırkilidim de bitiyordu onu da düşünüp almış canısım:asigim:
[/url][/IMG]![]()
Bu bayram bana geldi valla:teytey:
Çok çok teşekkürler canım kankamolumunekankayizsmile
hediyesi gelmeyen çok kişi var tivi garısıbende hediyemi gönderdim çok hızlı bir şekilde ama malesef bayram sonu elinde olabilecek arkadaşımın özür dilerim şimdiden mafoldumben bir de aceleden nickimi yazmayıda unutmuşum yaa :ecrin_bebek: okadar aceleme rağmen bayramda elinde olamayacak neyse sağlık olsun benimde hediyem gelmedi henüz zaten umarım hediyemi beğenirsin canım![]()
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehircanım inan mesajın gelmedi bana değilse böyle endişelenmezdim. hediye göndediğim arkadaştan da ses soluk çıkmadı ona da korkuyorum. ben yokken kargo gelse zahmet edip bi not bırakırlardı die düşünüyomhangi kargoyla gönderildiğini bilsem gidip sorsam fena olmaz aslında:uhm:
oyyyy:1hug:Valla uzaktan sürekli takip ediyordum ama bu sefer yazayım dedim :kedi:
Çok özendim yaahuu ne kadar güzel böyle şeyler yapmanız..
Diğer hediyeleride görmüştüm ama konu kapandığı için bişey yazamamıştım..
herkes hediyelerini güle güle kullansın hepsi birbirinden güzeller..
Ve geçmiş bayramınızıda kutluyorumm..
Herkese güzel günler dilerimm.. opuyorumnanaktan
hoşbulduk gülümŞenizbende çok özledim..sitenin kapısında yatıp kalktım:smiley-cool:ama siteye malesef giriş yapamadım..ilarzumda sorun yaşıyo,ama ben hiç giremedim.ta bu saate kadarbilmiyorumkismileaaa canımmm hoşgeldinnnn özlendin valla bilesinnnnolumunekankayizsmile
:dance: güle güle kullan göksuyuopuyorumnanaktan eldiven çorabın ne şeker öyle:icecream:kolyende tam senlik..süslü senihihoyyytnazomun kesesine bereket,sende güzel günlerde kullan bebemŞeniz
hediyeme bayramın ikinci günü ulaştımzemuszemusevde yoktuk akşam gelince apartman görevlimiz kargomu verdihihoyyyt
gönderenin ismini görünce çok çok sevindim canım arkadaşım barbim yollamış :asigim:
hiçte açık vermedi bana kalleş ne olcek:1ninca:
kutuyu açmadan önce mis gibi kokular aldım
barbim parfümlü mektup yollamış banabayanssulusmile
hemde öyle güzeldiki kokusu :kedi:
tuzluğumu görünce nasıl mutlu oldum çok severim mutfak eşyası:sm_cool:
hele kalemleri görünce şok oldum:1shok: çünkü uzun zamandır almak isteyipte hep ertelediğim
mavi ve yeşil renkli göz kalemi vardı:lepi:
dudak parlatıcıma bayıldım tam benlikti rengi canım arkadaşım o kadar güzel seçimler yapmışkiolumunekankayizsmile
daha geçen hafta aynamı yengeme vermiştim ayna alma planım vardı emme barbime malum olmuşŞeniz
benden önce davranmış canım benim:1hug:
hele mektubundaki güzel satırlar bana hitap etme şekline bayıldım :asigim::kedi:
hemen telefona sarılıp barbime teşekkür edip o güzelim candan sesini bir kez daha duydumolumunekankayizsmile
iyiki varsın iyiki tanımışım seni:asigim: kesene bereket canım arkadaşım benim:asigim:
![]()
![]()
![]()
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
hediyeme bayramın ikinci günü ulaştımzemuszemusevde yoktuk akşam gelince apartman görevlimiz kargomu verdihihoyyyt
gönderenin ismini görünce çok çok sevindim canım arkadaşım barbim yollamış :asigim:
hehehehe:smiley-cool: gözlüklerime takıldın dimi biliyorum:smiley-cool::roflol:
ama güzel fikir değilmi kanke:smiley-cool:gece taksın güzel gözlerine bebem:smiley-cool:
:asigim:
çok cici bi takım kanka bayıldım:asigim:ne tatlı olursun onunla oyyyhihoyyytayburum elleriyle lif yapmış bideopuyorumnanaktanemeğine sağlık bitanem..çorapta çok güzel:lepi:kofreyi andıran çay-kahve olayıda harika fikir:lepi:..hepsini güle güle kullan yoldaşolumunekankayizsmileayburumun kesesine bereket olsunopuyorumnanaktan
kuşovskitabi canım bizlik sorun yok. siteninn marifeti üzülme geldin bomba gibi işteea.s.
senn bana hediye gönderen arakadaş ulaşırsan bi sor olmaz mı bu sıcakta bütün kargoları dolaşmıyım ben:roflol:
nasıl özenmiş eklerken dimi kanke:asigim:herkes özenerek eklemiş,paylaşmış ayrı ayrı,herkesi tebrik ederimŞenizayburumunki daha bi şeker geldi bana ama:kedi:biraz çocuk ruhlu olduğum için(birazmı-tatlicadiarzu-bildiğin çocuğum)daha sempatik geldi ne biliyimevet katılıyorum edi :lepi: ayburum çok düzenli cici bi şekilde eklemiş valla boshayallersmile
gördüm nalanımboshayallersmile2 sayfa sonra nerdeysekaydirigubbakcemile:tomato: :roflol:kızlarrr canlarr napıyosunuzzz...tanrıçam yazdım ben paticiktenopuyorumnanaktan geldigini hediyelerin görmedinmi kıs ...öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
sıkma canını yahubayanssulusmilehediyelerim hala kargoda ya bütün bayram her gün gitim belki açmışlardır diye yarın çıkacak ihşallah yola ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: deli:roflol:üzülme tatlım yaa bız pttnın kurbanlarıyız:enbuyukkk:
Kankaaaaaa süper hediyelerin kuzucum benim yaa alkisalkisalkis
bayıldım tuzluğa da lipgloss'a da,boshayallersmile kalemlere de ooh güle güle kullan meleğim olumunekankayizsmile
Barbitomun da aklına emeğine sağlık olumunekankayizsmile boshayallersmile
her bişeyine takıldım kanka aklinialirimsmile
kralsın :lepi:
ay şey fisfisfis
kraliçesin :lepi: sempatiksalakcinni
hihoyyyt hihoyyyt heyyooo kankam da beğendi benim şeker hediyelerimi :lepi:
hepsi çok tatlılar di mi kankam hihoyyyt
ayburumu tekrar tekrar öperim burdannn Şeniz Şeniz Şeniz
Güle güle kullan nalan.. bluzunun kolları çok şık, güzel günlerde kullan..
göksucuk, hedayeler tam senlikmiş, cicili bicili..nazo gelinin kesesine bereket olsun..güzel seçimlerde bulunmuş..
güle güle kullan aybur, tuzluk emmi yi çok sevdim..glosunun rengi çok tatlı..hepsi güzel,hediyeme bayramın ikinci günü ulaştımzemuszemusevde yoktuk akşam gelince apartman görevlimiz kargomu verdihihoyyyt
hiçte açık vermedi bana kalleş ne olcek:1ninca:
kutuyu açmadan önce mis gibi kokular aldım
barbim parfümlü mektup yollamış banabayanssulusmile
hemde öyle güzeldiki kokusu :kedi:
tuzluğumu görünce nasıl mutlu oldum çok severim mutfak eşyası:sm_cool:
hele kalemleri görünce şok oldum:1shok: çünkü uzun zamandır almak isteyipte hep ertelediğim
mavi ve yeşil renkli göz kalemi vardı:lepi:
dudak parlatıcıma bayıldım tam benlikti rengi canım arkadaşım o kadar güzel seçimler yapmışkiolumunekankayizsmile
daha geçen hafta aynamı yengeme vermiştim ayna alma planım vardı emme barbime malum olmuşŞeniz
benden önce davranmış canım benim:1hug:
hele mektubundaki güzel satırlar bana hitap etme şekline bayıldım :asigim::kedi:
hemen telefona sarılıp barbime teşekkür edip o güzelim candan sesini bir kez daha duydumolumunekankayizsmile
iyiki varsın iyiki tanımışım seni:asigim: kesene bereket canım arkadaşım benim:asigim:
![]()
![]()
![]()