• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanrı Seni Seçti Anneciğim

Cok duygulandim cok , anne babanin tek korkusu evladinin olmesi, engelli anne babanin korkusu da evladindan once olmekmis. Allah yardimcilari olsun insallah , o hic utanmadan aciyarak bakan insanlardan nefret ediyorum , sukretmeyi bilmeyenlerden ve bu ozel insanlara ozurlu diyenlerden nefret ediyorum , Allahim sen boyle masum melekleri bakamayacak ailelere nasip etme icim gidiyor bu yavrulara...

Cok duygulandim cok , anne babanin tek korkusu evladinin olmesi, engelli anne babanin korkusu da evladindan once olmekmis. Allah yardimcilari olsun insallah , o hic utanmadan aciyarak bakan insanlardan nefret ediyorum , sukretmeyi bilmeyenlerden ve bu ozel insanlara ozurlu diyenlerden nefret ediyorum , Allahim sen boyle masum melekleri bakamayacak ailelere nasip etme icim gidiyor bu yavrulara...
keşke sadece acıyarak baksalar cnm
benim çocuğuma iyi örnek olmuyor,bize gelirken bebeğini getirme diyenler var maalesef,10 aylık daha bebeğim

O kadar duygulandım ki.. onlar günahsız konuşamasalar bile gözleriyle herşeyi anlatıyorlar asla engelli olan çocuğundan utanmamalı onları dışlayan topluma acımalıyız içinde azıcık insanlık barındırmayan topluma. onlar sessiz melekler bizim için. Allah bütün meleklerimize ailelerine yardım etsin:KK61:

1465253_10152038294404287_850977436_n.jpg

bende engelliim annem olmasa naparım bilmiyorum

Ailenin, çevreniz içinde engelli bir birey yoksa yaşanılan ve yaşanilmasi muhtemel sıkıntıları anlayabilmek çok mümkün olmuyor. Allah tüm engellilere ve engelli ailelerine yardimci olsun...

Ben de engelli bir anneyim. 2012 de trafik kazası geçirdim ve sonucunda belim kırıldı dalak alındı.ve artık tekerlekli sandalyeli biriyim ama ev içerisinde değnek yardımı ile yürüyebiliyorum. Fakat oğlum oldu 5 ay önce. İlk öğrendiğim günden beri ben nasıl anne olacağım bu halde ben nasıl ona bakacağım düşüncesi aklımdan çıkmıyor. :-( :-( büyüyünce benden utanacak duygusunu içimden atamıyorum.

Back