- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
TANİTAnın sarısını denedim muhteşem doğal bir lens kendim bile şaşırmıştım gerçi kendi göz rengim çok koyu değil ama tavsiye ederim griside hoş bu arada
kızlar benim gözlerimde iri biraz.orta kahve tonlarda.ben bal rengine yakın çok doğal bir lens istiyorum şöyle hafif sarımsı yeşil olsun istiyorum.tanita tikaramın sarısını çok methetmiş arkadaşlar netten alsam orjinalliği tedirgin ediyor.sizin aldığınız bir site varmı birde fiyat olarak uygun mu soloticanın melleri ile karşılaştırırsak gerek fiyat gerek kullanış ve doğallık yönünden hangisi daha iyi kızlar:44:
Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canımmeraba.ben yeni katıldım aranıza.yorumları okudum.ben önceden giallo yu düşünüodum fakat kalın olduğu için göze çok batıyomuş vede pupil boşluğu büyük olduğu için rahatsızlık veriyomuş diye duydm.bu nedenle vazgeçtm.şimdi ise tanita nın sarı lensini düşünüyorum.tanita gialloya göre daha mı rahat sizce? ben hiç lens kullanmadım. gözlerim orta kahve renginde.tanita sarı nasıl durur acaba? yardımcı olurrsanız çok sevnrm.teşekkürler.
istanbulda nerede deneyebiliyoruz acaba biliyor musun?deneyip görerek almak istiyorum ben de ama istanbul'da nerede tanitayı deneyebiliriz bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim :)Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canım
Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canım
Bunlar da benim Tanita Tikaram lenslerim. Sarı olarak geçiyor ama gözde yeşil duruyor, yeşil olanı ise hiç belli olmuyor. Benim gözlerim çok koyu kahverengi, sarı lensle yeşile bakan ela gibi oluyorlar, resimde ışık çok geldiği için gözbebeklerim küçülmüş aslında kendi göz rengim hiç gözükmüyor. Lens de damarlı bir lens olmadığı için çok doğal duruyor. Kendi göz rengimi çok iyi bilenler bile farketmediler, senin gözün hep yeşil değil miydi diyorlar:) Şu ana kadar hiç gözlerin lens mi diyen olmadı. Mavi rengi de var hepsi çok doğal herkese tavsiye ediyorum.Daha önce B&L hareli mavi kullanmıştım o da çok doğaldı ama Tanitanın doğallığıyla kıyaslanamaz
Eki Görüntüle 23720
Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canım
canım sana birşey daha sormak istiyorum.giallo ve tanitayı ne kadara almıştın.rica etsem yazar mısın ?öpüyorumyanaktan :)
istanbulda nerede deneyebiliyoruz acaba biliyor musun?deneyip görerek almak istiyorum ben de ama istanbul'da nerede tanitayı deneyebiliriz bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Tanita yı bir siteden 140 liraya almıştım,takıp da çıkmak nasip olmadı zaten çok aşırı batıyor,gialloyu da 120 ye yine başka bir siteden almıştım canım
teşekkür ederim :) evet bunlar yıllık. 130tl'ye aldım ben.
oha çok güzel, nereden aldın peki bende yellowunu almak istiyorumda :)))
yüksel caddesiyle karanfilin kesiştiği köşedeki çantacının üstündeki optikten aldım ama unuttum optiğin adını