Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

TANİTAnın sarısını denedim muhteşem doğal bir lens kendim bile şaşırmıştım gerçi kendi göz rengim çok koyu değil ama tavsiye ederim griside hoş bu arada

tanitanın sarısı mı yoksa avatarınızdaki solotica mel mi daha rahat ve doğal? benim hidrocorların altından bazen kendi kahve gözüm gözüküyor bi de çok yakından bakınca nokta nokta ya ona taktım ben

bende internetten soloticalarimi almistim.çok uygun direkt brezilyadan getiren bir satici var sahibinden de adını vermek dogru olmayacagı icin yazamıyorum.onu bulursanız 15 gunde teslim ediyor .ben memnun kaldım en azından

meraba.ben yeni katıldım aranıza. yorumları okudum.ben önceden giallo yu düşünüodum fakat kalın olduğu için göze çok batıyomuş vede pupil boşluğu büyük olduğu için rahatsızlık veriyomuş diye duydm.bu nedenle vazgeçtm.şimdi ise tanita nın sarı lensini düşünüyorum.tanita gialloya göre daha mı rahat sizce? ben hiç lens kullanmadım. gözlerim orta kahve renginde.tanita sarı nasıl durur acaba? yardımcı olurrsanız çok sevnrm.teşekkürler.

Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canım

istanbulda nerede deneyebiliyoruz acaba biliyor musun?deneyip görerek almak istiyorum ben de ama istanbul'da nerede tanitayı deneyebiliriz bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim :)

çok teşekkür ederim canım.çok sağol.benm birde gözümde alerjik rahatsızlık var.o nedenle tedirginim.yinede çok teşekkür edrm hayatm

canım peki sen kullandığında gözünde batma oluyor mu ? benm gözmde alerjik rahtsızlık varda o nedenle baya araştırıyorum bu konuyu. yardımcı olursan sevnrm. :)

Son düzenleme:

canım sana birşey daha sormak istiyorum.giallo ve tanitayı ne kadara almıştın.rica etsem yazar mısın ? öpüyorumyanaktan :)

canım sana birşey daha sormak istiyorum.giallo ve tanitayı ne kadara almıştın.rica etsem yazar mısın ? öpüyorumyanaktan :)

Tanita yı bir siteden 140 liraya almıştım,takıp da çıkmak nasip olmadı zaten çok aşırı batıyor,gialloyu da 120 ye yine başka bir siteden almıştım canım

istanbulda nerede deneyebiliyoruz acaba biliyor musun?deneyip görerek almak istiyorum ben de ama istanbul'da nerede tanitayı deneyebiliriz bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Canım,sanırım bakırköy de karanfil pasajı demişlerdi,ama gittiğimde de yolum pek o tarafa düşmüyor zaten 3-4 ayda bir gidiyorum,bakırköye hiç gitmedim,karanfil pasajındaki optiklerden birinde demişti arkadaşlar,karanfil pasajı bakırköy demi hatırlamıyorum ist. da yaşıyorsan biliyorsundur herhalde canım,çok öptüm

tanita doğal fakat cok kalın bi lens gerçekten.. pek rahat etmiyosunuz.. green de cok koyu duruyo hiç tavsiye etmiyorum.. keşke almışken yellow alsaydım ben de

Tanita yı bir siteden 140 liraya almıştım,takıp da çıkmak nasip olmadı zaten çok aşırı batıyor,gialloyu da 120 ye yine başka bir siteden almıştım canım

anladım canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.öpüyorum çok

merhaba gözlerim koyu ela- açık kahve rengi sizce tinita tikaram( yeşil) sarı DEGİL. nasıl durur.rica etsem resim ve yorum yazabilirmisiniz.

tanita tikaram yeşil aldım. sabah takıyorum geceye doğru batma yapıyor ve uzaktan renkliymiş gibi durmuyor açıkçası ama yakınımdakiler senin gözlerin yeşil miydi fark etmemişiz diyorlar, o kadar doğal yani. çookkk yakından bakanlar bile lens olduğunu anlamıyor.

Eklentiler

• $DSC01990.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 1.731
  • $DSC01985.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 529
  • $DSC01991.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 1.309
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…