Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

4 yıldır tanita tikaram sarı numaralı lens takıyorum çok memnunum kimse fark etmiyor bile

kızlar Antalya da solotica tanita tikaram yada rainbow lensleri denettiren veya herhangi bir lensi denettiren bi yer biliyormusunuz?

tanita sarı ve solotica cor mel-ocre bunlardan kullanmıs birisinden yorum bekliyorum kararımı 1 haftaya verip alıcam ama önce gözümün diasını ölçtürmek istiyrum acaba hangisi tam doğal lütfen yorumlayın.

gözleriniz koyu kahve olmasına karşın çook güzel durmuş, maşallah. Bende tanita tikaram almayı düşünüyorum ama gözlerim ela, lenstaktığımda aaaa sen lens mi taktııın dedirtecek cinsten pek olsun istemiyorum. Sarısı ve yeşili arasında kararsız kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz?

Kızlar benim gözlerim açık kahverengi tanita tikarram yeller mu yoksa rainbow giallo mu ikisi arasında kaldım bi de ben iri gözlüyüm benim gözbebeğim normale göre büyük olabilir mi ki acaba daha önce ferahlook kullandım gözbebeğimde oturması açısından sorun yoktu ama çok bombeli bi lenstti ben lensim diye bağırıyordu resmen hazır burnumu da yaptırmışlar bi de doğal güzel bi göz rengim olsun istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Benim pc yazıyı düzeltcem derken yanlış yazmış tanita tikarram yellow demek istemiştim :44:

bayanlar bende antalyada tanita tikaram arıyorum,bilgisi olan varmı?
blue istiyorum ama pek resim yok kullanan varsa resim koyabilirmiiii:18:

mrb arkadaşlar bende ne zamandır tanita yellow lenslerle ilgilenmekteyim ve artık alma aşamasına geçmek istiyorum ama optikçilerin bu markadan haberi bile yok. istanbul and. yakasında bu lensleri bulabileceğim bi yer var mı ?

Arkadaslar elinde tanita tikaram yellow bunlunan ve satmak isteyen varsa bana ulasabilirler. Bu konuyu acan arkadasinki gibi dogal duran tanitalar yalniz aradigim bikac defa siparis verdim fakat boyamalari farkli geldi.

Merhabalar. Gözlerim kahverengi adore un ela rengini kullanıyorum(sarı değil) gözümü ela yapıyor severerk kullanıyorum fakat bunun bir ton açığını istiyordum ki tanita çok doğal diye duydum fakat denemeden almak da içime sinmiyorum bu da pek mümkün değil. Mümkünse birkaç resim de rahatlığı ile ilgili bilgi verir misinz? Kalın bir lens diye duydum yardmcı olun lütfen..

Tanita Tikaram marka lensi kadıköy de nereden satın alabilirim. Bilen varsa özelden mesaj atarsa çok ama çok sevinirim :)

merhaba hangi siteden aldınız?

canım merhaba ben solotica hidrocor giallo aldım yani bal rengini gözüme takınca bal rengi değil resmne gri yeşil oldu neyse ben şimdi tanita tikaram yeşil almayı düşünüyorum fakat sanırım göz rengini belli etmiyormuş ben sadece ela olsun istiyorum tanita t. sarı alırsam yeşermesinden çok korkuyorum göz rengim çok koyu değil çok açıkta değil ama orta kahve. benim gözümde renkler daha farklı duruyo, yeşilin gözümde daha doğal bi ela duracağı düşüncesindeyim, sence ne almalıyım yardım ett

kızlaaar çok mutsuzum. tanitamın tekini kaybettim. en düzgün renk olanı buydu, biliyorsunuz üretimde sıkıntı oluyor vs renkleri birbirini tutmuyor. şimdi yeniden almam lazım. ama iyisi gelir mi nereden bileceğim ya? napıcam kaldım lenssiz şimdilik

açık kahve gözler almalı bu lensi. orta kahve rengi gözümü hiç açmadı. hem de çok rahatsız bir lens. bana mı böylesi denk geldi çözemedim. soloticalarla devam edeceğim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…